Connect with us


Sport

Candidații la șefia Federației Române de Fotbal își fac campanie şi la Lugoj

Publicat

în

Razvan Burleanu şi Marcel Puscas se vor confrunta pentru şefia FRF/ FOTO prosport.ro

Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu, doi dintre candidații pentru șefia Federației Române de Fotbal ar putea ajunge, marți și miercuri, la Lugoj pentru a-și expune proiectele pentru următorii ani, în cazul în care vor fi la conducerea FRF. Aceștia se vor întâlni cu Simion Moatăr, directorul Clubului Sportiv Școlar, dar și cu Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal, cei doi având drept de vot la Federație. De asemenea, ar putea avea loc și o întâlnire cu reprezentanții autorităților locale, dacă timpul le va permite. În această perioadă, la Lugoj este așteptat să vină și Ionuț Lupescu.

PMP

“Sunt informații din partea AJF Timiș că în această săptămână vor fi prezenți la Lugoj doi dintre candidații la șefia FRF, domnul Pușcaș, în această seară sau mâine, în funcție de întâlnirile pe care le are programate astăzi la Timișoara și domul Burleanu avem informații că în cursul zilei de miercuri va sosi la Lugoj. Scopul vizitei lor ar fi să ia pulsul înainte de alegerile care vor avea loc la Federația Română de Fotbal penrtru ocuparea postului de președinte, care vor avea loc în 18 aprilie. În această perioadă este așteptat și domnul Ionuț Lupescu”, a declarat Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

USR

Răzvan Burleanu a mai fost la Lugoj. Vizita a avut loc anul trecut în luna august cu ocazia desfășurării Supercupei României la futsal. Acum vine pentru expunerea unui plan în ceea ce privește susținerea fotbalului în următorii patru ani.

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite