Connect with us
Winter in My Town

Social

Bătaie de joc la Fisc! O casierie întocmește chitanțele, alta încasează banii

Publicat

în

Sute de lugojeni care și-au achitat obligațiile fiscale la stat au fost umiliți, miercuri, 25 octombrie, la Administrația Finanțelor Publice din Lugoj, unde s-a inventat o nouă metodă de eficientizare a muncii. Oamenii au fost nevoiți să stea la coadă de cel puțin două ori, ca să poată să-și plătească dările.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

La casieria unității care dispune de patru ghișee funcționau doar două, însă fiecare făcea jumătate din muncă. La unul, contribuabilii stăteau la coadă pentru întocmirea chitanțelor, iar la cel de-al doilea pentru achitarea chitanțelor întocmite la primul ghișeu.

“Am stat de trei ori la coadă ca să plătesc o taxa statului. Prima dată am fost sus, la birou ca să îmi facă foaia de vărsământ. Am ajuns jos și a trebui să aștept să-mi facă doamna de la primul ghișeu o chitanță, după care m-am pus din nou la coadă pentru ca să achit ce trebuia să achit. Așa ceva nu am mai întâlnit niciunde. Nu înțeleg de ce, dacă au vrut să fie mai eficienți, nu înțeleg de ce nu au încasat la ambele ghișee sau la toate cele patru”, a declarat o contribuabilă.

“Au patru ghișee, înăuntru sunt trei angajate. Nu înțeleg de ce nu încasează la toate trei. Își bat joc de noi. Am vrut să plătesc cu cardul. Mi-au spus că nu le merge sistemul și că nu putem decât cu banii jos. Cum adică? Mie îmi dau amendă dacă vin la magazin și nu îmi merge POS-ul. A trebuit să mă duc să scot bani de la bancomat și să mă pun din nou la coadă”, a spus alt contribuabil. Contactați pentru o opinie, șefii Administrației Fiscale Timiș neagă lucrurile întâmplate la Lugoj și recomandă plata prin mandat poștal, virament sau online.

RETIM

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Social

Un lugojean a plecat spre Alba Iulia, pentru a sărbători Ziua Națională a României

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Un lugojean a plecat deja spre Alba Iulia, orașul Marii Uniri, pentru a sărbătorii Ziua Națională a României acolo unde a luat naștere țara. Ștefan Hodi, ciclistul lugojean cunoscut în toată lumea pentru turele pe care le-a făcut pe două roți, a plecat pe 29 noiembrie din Lugoj spre orașul unirii.

Hodi este la ce-a de-a 19-a tură Lugoj-Alba Iulia, care însumează 360 de kilometri dus-întors. Față de alți ani, Hodi a plecat mai repede în 2021, pentru că va poposi la Deva pentru o noapte, date fiind condițiile de drum și frigul de afară.

Lugojeanul a parcurs România de 10 ori pe bicicletă, dar și Europa de 5 ori. La cursa pentru cicliștii amatori Paris-Brest, a reușit în 2015 să parcurgă o distanță de 1230 de kilometri în doar 88 de ore.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

La Lugoj “răsare” un nou supermarket, la nici 300 de metri de alte două

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul nu ducea și nici nu va duce lipsă de supermarketuri vreodată. Un nou magazin de mari dimensiuni se construiește în oraș în această perioadă. Este vorba despre al treilea supermarket al celor de la Carrefour, lanțul franțuzesc de magazine de produse alimentare și nu numai.

Noul magazin va fi ridicat în locul fostei Gold Cafe, în locul clădirii parțial demolată și care a fost abandonată pentru aproape doi ani. Recent, lucrările au fost reluate, iar antreprenorul va ridica la locație o clădire cu parter și etaj. Dacă în timpul fostei administrații, lucrarea s-a blocat din cauza unor probleme legate de patrimoniu, noua administrație a precizat că dezvoltatorii au toate autorizațiile necesare pentru a construi.

La parter, va fi amenajat un supermarket Carrefour. La etaj, se vor amenaja spații pentru birouri și alte afaceri. La nici 200 de metri de viitorul magazin există alte două supermarketuri.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

Vaccinare la sat în două localități învecinate cu Lugojul în weekend

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Două sate de lângă Lugoj vor primi vizita voluntarilor caravanei de vaccinare mobilă în acest weekend. În ziua de duminică, voluntarii care merg din sat în sat pentru a-i imuniza împotriva coronavirusului pe doritori se vor opri la Gavojdia și respectiv Bârna, o comună și respectiv sat nu departe de Lugoj.

La Gavojdia, imunizarea va avea loc la sediul primăriei, între orele 9 și 12 dimineața.

La Bârna, voluntarii vor administra vaccinul la căminul cultural, între orele 13 și 15.

RETIM

Medicii din echipele mobile sunt de la Spitalul Militar din Timișoara, aceștia începând să meargă prin satele din Timiș încă din luna aprilie a acestui an. Până în prezent, echipele au ajuns în 40 de sate din județ care sunt departe de centrele de vaccinare fixe.

Citiţi mai departe

Social

Când vine prima ninsoare a sezonului 2021-2022 la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Potrivit acestora, temperaturile vor scădea în mod constant începând cu această săptămână și până la finalul celei următoare.

De la 10-12 grade ziua, vom ajunge treptat până la valori de 4-5 grade la prânz. În weekend-ul viitor, meteorologii prognozează că la Lugoj ar putea cădea și primii fulgi de zăpadă. Prognoza este pentru lapoviță și ninsoare, iar maximele zilelor de weekend se vor situa între 0 și 4 grade Celsius.

Ninsorile ar urma să cadă și în următoarea săptămână de după weekend-ul 27-28 noiembrie, sub formă de averse însoțite de ploi.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite