Connect with us


Administrație

Visele chiar devin realitate

Publicat

în

handmade lady blue magazin concept store lugoj foto grand opening lugojeanul aprilie 2015 (2)Cine nu își dorește să aibă propria lui firmă, să fie propriul lui șef, să aibă libertate și să schimbe și să reschimbe tot ce vrea el, oricând și oricum crede că e bine? Normal, o astfel de dorință vine și cu responsabilitățile ce revin din a avea o afacere proprie, dar parcă nimic nu e imposibil sau măcar greu când suntem tineri, în putere și cu chef de muncă și de dezvoltare. Iar dacă proiectul în care ne „băgăm” e în același timp și ocupația noastră preferată, hobby sau cum îi mai spune lumea în zilele noastre, atunci totul poate fi o relaxare continuă, din care mai faci și bani.

PMP

O prietenă pe numele ei Lorena și-a lansat sâmbătă după-masa magazinul de prezentare pentru produsele hand-made pe care le confecționează. M-a invitat și pe mine să văd cum arată, să îmi dau cu părerea și să mi le și spun, sincer, într-o postare pe blog, așa că să facem tocmai asta, zic. Fără să exagerez, deși m-a impresionat locația în sine, foarte fain aranjată, mobilier pictat de mână, de afară foarte atrăgător magazinul, cel mai tare m-a impresionat „patroana” în sine.

USR

Mai rar vezi la o lansare de produs, carte sau magazin o persoană care, deși e în centrul atenției, nu arată nicio secundă că ar fi speriată, nesigură, măcar puțin emoționată. Ce arată lucrul ăsta? Siguranța asta și încrederea Lorenei mi-a arătat că visul ei a devenit deja realitate, iar deschiderea magazinului nu a fost decât o etapă din acest vis. Ea știe că nu are motive să fie nici măcar o secundă nesigură pe alegerile pe care le-a făcut, pentru că își trăiește visul făcând ceea ce îi place mai mult.

Lecția pe care trebuie să o învățăm de aici este cea referitoare la ambiție, vis și realizarea lui. Dacă vrei tu, dacă într-adevăr îți pui mintea și corpul și toate resursele la bătaie, doar pentru a realiza ceva, acel ceva nu are cum să nu fie realizabil. De tine depinde dacă visul tău devine sau nu realitate, nu de prieteni, de părinți, de colegi sau de alte persoane.

Deja știți că Lorena mi-a făcut și mie un tricou tare frumos, pentru ziaristul de Iosa, dar puteți să vă faceți și alte minunății handmade, pentru un cadou deosebit. Dacă vreți să o vizitați la magazin, îl găsiți pe strada 13 Decembrie, stradă aflată vis-a-vis de sediul Telekom, la numărul 56. Comenzi puteți plasa și online, Lady Blue fiind ușor de găsit pe pagina ei de Facebook cu zeci și zeci de modele pe care le-a făcut cu mâinile ei talentate.handmade lady blue magazin concept store lugoj foto grand opening lugojeanul aprilie 2015 (3)

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite