Connect with us

Administrație

Visele chiar devin realitate

Publicat

în

handmade lady blue magazin concept store lugoj foto grand opening lugojeanul aprilie 2015 (2)Cine nu își dorește să aibă propria lui firmă, să fie propriul lui șef, să aibă libertate și să schimbe și să reschimbe tot ce vrea el, oricând și oricum crede că e bine? Normal, o astfel de dorință vine și cu responsabilitățile ce revin din a avea o afacere proprie, dar parcă nimic nu e imposibil sau măcar greu când suntem tineri, în putere și cu chef de muncă și de dezvoltare. Iar dacă proiectul în care ne „băgăm” e în același timp și ocupația noastră preferată, hobby sau cum îi mai spune lumea în zilele noastre, atunci totul poate fi o relaxare continuă, din care mai faci și bani.

Meniul zilei, Octavian

O prietenă pe numele ei Lorena și-a lansat sâmbătă după-masa magazinul de prezentare pentru produsele hand-made pe care le confecționează. M-a invitat și pe mine să văd cum arată, să îmi dau cu părerea și să mi le și spun, sincer, într-o postare pe blog, așa că să facem tocmai asta, zic. Fără să exagerez, deși m-a impresionat locația în sine, foarte fain aranjată, mobilier pictat de mână, de afară foarte atrăgător magazinul, cel mai tare m-a impresionat „patroana” în sine.

Mai rar vezi la o lansare de produs, carte sau magazin o persoană care, deși e în centrul atenției, nu arată nicio secundă că ar fi speriată, nesigură, măcar puțin emoționată. Ce arată lucrul ăsta? Siguranța asta și încrederea Lorenei mi-a arătat că visul ei a devenit deja realitate, iar deschiderea magazinului nu a fost decât o etapă din acest vis. Ea știe că nu are motive să fie nici măcar o secundă nesigură pe alegerile pe care le-a făcut, pentru că își trăiește visul făcând ceea ce îi place mai mult.

Lecția pe care trebuie să o învățăm de aici este cea referitoare la ambiție, vis și realizarea lui. Dacă vrei tu, dacă într-adevăr îți pui mintea și corpul și toate resursele la bătaie, doar pentru a realiza ceva, acel ceva nu are cum să nu fie realizabil. De tine depinde dacă visul tău devine sau nu realitate, nu de prieteni, de părinți, de colegi sau de alte persoane.

RETIM

Deja știți că Lorena mi-a făcut și mie un tricou tare frumos, pentru ziaristul de Iosa, dar puteți să vă faceți și alte minunății handmade, pentru un cadou deosebit. Dacă vreți să o vizitați la magazin, îl găsiți pe strada 13 Decembrie, stradă aflată vis-a-vis de sediul Telekom, la numărul 56. Comenzi puteți plasa și online, Lady Blue fiind ușor de găsit pe pagina ei de Facebook cu zeci și zeci de modele pe care le-a făcut cu mâinile ei talentate.handmade lady blue magazin concept store lugoj foto grand opening lugojeanul aprilie 2015 (3)

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Consilierii lugojeni, convocați să aprobe agenda acțiunilor sportive și regulamentul CSM Lugoj

Publicat

în

Primarul Claudiu Buciu a convocat Consiliul Local al Municipiului Lugoj în şedinţă extraordinară pentru data de luni, 17.05, orele 1400, în sistem online. Pe ordine de zi, sunt trei proiecte:

Meniul zilei, Octavian

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea din bugetul local a unei sume necesară pentru  acțiunea cultural – educativă “Tabăra de creație a scriitorilor din Banat” Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al  Clubului Sportiv Municipal Lugoj, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 105 din 19.08.2002 . Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea agendei acţiunilor sportive pe anul 2021, propuse pentru a fi cofinanţate din  bugetul local capitolul 67.02 – „Cultură, recreere şi religie”, subcapitolul 05.01  „Acţiuni sportive”. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.

Citiţi mai departe

Administrație

Fostul primar al Lugojului, criticat vehement pentru achiziții în domeniul floral, are un moștenitor

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a fost mereu criticat pentru sumele exorbitante pe care le plătea pentru flori, pe care angajații de la Sere și Spații Verzi le montau prin oraș în fiecare an. Zeci de mii de lei a plătit primăria orașului pentru flori în fiecare an. 

Noul primar, Claudiu Buciu, a strâns un adevărat cult „anti-floral” în jurul său, înainte de alegeri, promițând lugojenilor că nu va cumpăra flori sau arbuști pentru oraș, din puținii bani publici, ci doar gazon.

Deși s-a ținut de promisiune cu iarba, noul edil al orașului a ajuns la a doua achiziție de flori și arbori pentru municipiu, în ciuda promisiunilor. Primăria a plătit nu mai puțin de 32.000 de lei pentru 5.000 de mușcate, flori care vor fi livrate și plantate în curând în diferite zone din oraș. Pe magnolii, achiziționate de curând, Buciu a mai dat 8.220 de lei. Primăria nu a comunicat niciuna dintre cele trei achiziții, de magnolii, mușcate sau gazon, acestea fiind însă publice datorită platformei SEAP.

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Cinematograful din Lugoj se redeschide. Data la care vei putea merge la film

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Cinematograful din Lugoj este primul dintre obiectivele de interes din oraș care se redeschid, la mai bine de un an de când a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit administrației locale, locația urmează să fie deschisă pentru public începând cu 1 iunie.

Deocamdată primăria nu a anunțat dacă cinematograful se deschide complet sau la capacitate redusă, însă cert este că în interior lugojenii vor trebui să poarte masca de protecție, dar și să păstreze o distanță de cel puțin un scaun între ei.

Un alt obiectiv important pentru care se decide sau nu redeschiderea este piața ocico de vechituri.

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj are 5,5 milioane de lei, din care vrea să cumpere mai multe clădiri din oraș

Publicat

în

Consilierii locali au aprobat alocarea a 5,5 milioane de lei pentru achiziția mai multor imobile din Lugoj. Unul dintre acestea este cel care găzduiește Casa de Cultură a Sindicatelor, unde primarul Claudiu Buciu a declarat că s-a început o corespondență cu marile confederații sindicale, care dețin în proprietate imobilul și se așteaptă răspunsul acestora la oferta Primăriei Lugoj.

Meniul zilei, Octavian

O altă clădire „celebră” și terenul aferent, pe care Primăria ar vrea să și-o treacă  în proprietate este Unitate A, a fostei Intreprinderi Textile Lugoj. Primarul Lugojului spune că, aici, ar urma să funcționeze sediul celor trei noi societăți ale consiliului local: cea de apă și canal, cea de salubritate și cea de administrare a patrimoniului public.

Tot din banii menționați mai sus, primarul mai speră să achiziționeze și clădirile actualei societăți Meridian 22, care sunt în executare silită din cauza datoriilor și vor fi scoase la licitație, clădirile de pe Insula din Cotu Mic, cu care Meridianul a garantat un împrumut bancar, dar și terenurile aferente Școlii Generale nr.1.

 

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite