Connect with us

Administrație

[VIDEO&FOTO] Cratere de o palma adancime pe o strada din Lugoj! Vezi unde le gasesti, ca sa nu te afunzi in ele

Publicat

în

foto galerie gropi strada splaiul tineretii 12 septembrie 2013 lugojeanul (8)Gropile din asfalt sunt un lucru normal, din păcate, în toată ţara, însă câteodată unele dintre ele se remarcă prin adâncime, poziţionare, precum şi prin gradul de pericol pe care îl prezintă pentru şoferii ce trec peste ele. Două astfel de cratere se află pe una dintre cele mai prost îngrijite străzi din oraş, splaiul Tinereţii, aflat pe lista de reabilitare de mult timp. Aici, nimeni nu s-a angajat să reabiliteze asfaltul, pentru că preţul pe care primăria îl oferă pentru aceste reparaţii este cu jumătate mai mic decât cel de pe oricare altă stradă din oraş.foto galerie gropi strada splaiul tineretii 12 septembrie 2013 lugojeanul (4)

Cireaşa de pe tort vine de la cele două cratere care se află pe stradă, unul pe partea cu piatră cubică şi altul pe partea asfaltată. Cel mai adânc dintre ele este cel de pe asfalt, acesta având 7 centimetri şi un diametru de peste 1 metru.foto galerie gropi strada splaiul tineretii 12 septembrie 2013 lugojeanul (6)

Aici, angajaţii Meridian, după ce au efectuat o reparație la reţeaua de apa a oraşului, nu s-au mai obosit să mai asfalteze groapa şi canalul pe care l-au creat în urma spargerilor, astfel că acestea s-au mărit şi au ajuns la dimensiuni astronomice, punând în pericol maşinile celor care traversează splaiul din Cotu Mic.foto galerie gropi strada splaiul tineretii 12 septembrie 2013 lugojeanul (5)

A doua groapă este rezultatul a ani şi ani de traversare a maşinilor peste piatra cubică, uzură ce a rezultat într-un crater imposibil de ocolit de către şoferi, aceştia dându-şi cu autoturismele peste groapă fără să poată să aleagă să o evite, din cauză că aceasta s-a extins aproape pe toată lăţimea străzii. foto galerie gropi strada splaiul tineretii 12 septembrie 2013 lugojeanul (10)

Până la rezolvarea problemelor celor două gropi, a canalului rămas neacoperit şi a străzii în general, care se află într-o stare avansată de degradare, şoferii lugojeni sunt nevoiţi să facă ocoliri ca la jaloane de fiecare dată când traversează splaiul Tinereţii, acolo unde pot, mergând cu frica în sân peste fiecare groapă care răsare şi se dezvoltă pe carosabil în fiecare zi, sub ochii autorităţilor.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Cine sunt consilierii locali din Lugoj. PNL a obţinut majoritatea mandatelor

Publicat

în

FOTO ARHIVA

Conform rezultatelor provizorii, la Consiliul Local Lugoj PNL va avea 11 consilieri, PSD va avea patru consilieri iar USRPLUS trei consilieri, după redistribuire, iar PMP unul.. Conform listelor depuse de partidele lugojene, consilierii din următorul mandat vor fi următorii.

PNL Bogdan-Ștefan Blidariu, Cristian-Dorinel Cornean, Mihai-Cornel Anghel, Ionel-Dănuț Cliciovan, Diana Maria Szucs, Mihai Agache, Sorin-Ciprian Jivulescu, Adrian-Doru Serendan, Nicoleta Mîrșevină, Ioan Câmpean, Flavia-Lorena Cut-Lupulescu.

PSD Francisc-Constantin Boldea, Nicu Bădina, Iosif Crăciunescu, probabil plus Cristian Galescu, la redistribuire.

USRPLUS Daniela Țepeș Paleu, Paul Sebastian David, probabil plus Lajos Ernestin Vari, la redistribuire.

PMP Liviu Brînduşoni

Mai pot apărea modificări, în funcţie de rezultatele de la Consiliul Judeţean Timiş, dacă există consilieri lugojeni care se află pe listele pentru CJT.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima reacție a lui Francisc Boldea după aflarea rezultatelor alegerilor locale de la Lugoj

Publicat

în

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a făcut primele declarații pentru Lugojeanul.ro, după ce a pierdut la un scor categoric alegerile în fața contracandidatului Claudiu Buciu. Acesta a declarat pentru publicația noastră că, în fond, lugojenii sunt cei care știu cel mai bine ce nevoi au și că îl felicită pe noul edil șef.

“Am pierdut alegerile pentru funcția de primar, îl felicit pe noul primar, a fost o luptă grea. Așa au hotărât lugojenii, mă supun. În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș. Înseamnă că nu am apreciat nevoile lugojenilor corect, plus că am o anumită vârstă, probabil că s-a ținut cont și de asta”, a declarat fostul edil șef al Lugojului.

Boldea le mulțumește lugojenilor pentru colaborarea de care au dat dovadă timp de 12 ani. 

“Eu le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare și o să colaborez și cu noul primar, situația e aproape inversă ca și în 2016, când noi am avut majoritate, acum au ei, au 11 consilieri, este un lucru bun. Din păcate în consiliul local au intrat doar patru formațiuni, PNL, PSD, USR și PMP, niciun independent sau alte partide, foarte vocale În campania electorală. O să fie o predare simplă, frumoasă, fără probleme. Eu atât am putut, dacă cineva are nevoie de experiența mea, cu drag”, a mai precizat Francisc Boldea.

După trei mandate de primar, Boldea își va continua cariera politică din funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Citiţi mai departe

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Cele mai citite