Connect with us

Actualitate

VIDEO Un lugojean din Italia le cere românilor să nu se mai întoarcă în ţară.”Nu mergeţi să-i îmbolnăviţi pe cei de acasă”

Publicat

în

Ovidiu Toma, un lugojean plecat de mai mulţi ani în Italia, aflat în prezent în Genova, le cere românilor din străinătate să nu se mai întoarcă acasă. Ovidiu nu înţelege de ce aleg cei plecaţi să revină în ţară, chiar în această perioadă de carantină. Într-o filmare postată pe pagina de Facebook, lugojeanul povesteşte cum decurge viaţa sa, în Genova, în perioada carantinei şi cred că cel mai bine e ca toată lumea să respecte sfatul autorităţilor.

„Pur şi simplu nu înţeleg un lucru. Poate nu mă duce minte. Deci, domnilor, de când au început problemele cu coronavirus, lumea nu mai gândeşte. Ni s-a spus, de vinerea trecută că suntem în carantină. Stăm în casă toţi! Ieşim doar pentru cumpărături, o dată pe săptămână! Văd o grămadă de lucruri pe care nu le înţeleg. Oamenii în graniţă în Austria: <<stăm de două zile, nu ne lasă să trecem.>> Băi, fraţilor voi trebuia să staţi acasă, închişi. Nu înţelegeţi? E periculos! Duceţi acasă la români virusul ăsta: poate vouă nu vă face nimic, dar la cei mai bătrâni…”, spune lugojeanul.

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Bărbatul găsit mort lângă Lugoj a fost identificat

Publicat

în

Bărbatul găsit marți după-masa mort și într-o stare avansată de putrefacție lângă podul de cale ferată de la Jabăr a fost identificat. Acesta este lugojeanul de 48 de ani dispărut de acasă acum aproape o lună. Potrivit polițiștilor, bărbatul cel mai probabil a căzut în apă și s-a înecat. Necropsia va stabili cu exactitate cum a survenit decesul acestuia.

La data de 18 iunie, Unger Ladislau-Cornel ar fi plecat de la locuința sa din municipiul Lugoj, strada Cotul Mic, județul Timiș, fără să mai revină vreodată acasă. Astăzi la orele 13, un apel la 112 a anunțat apariția unui cadavru, în descompunere, lângă podul de cale ferată de la Jabăr, trup neînsuflețit despre care s-a stabilit că este al lugojeanului dispărut.

Citiţi mai departe

Actualitate

Cadavrul în descompunere al unui bărbat, descoperit lângă Lugoj

Publicat

în

Un cadavru al unui bărbat a fost descoperit, marți după-masa, lângă calea ferată din apropiere de Lugoj. Anchetatorii au ajuns imediat la fața locului, la podul de cale ferată de la Jabăr, acolo unde un apel la 112 a anunțat descoperirea trupului neînsuflețit. 

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz. Anchetatorii sosiți la fața locului au chemat imediat la intervenție un medic legist, care va începe, alături de polițiști și procurori, o anchetă pentru a stabili cine este victima, dar și cum a ajuns trupul neînsuflețit în acea zonă.

Vom reveni cu detalii.

Citiţi mai departe

Actualitate

Plecați în Grecia? Vă puteți testa de coronavirus la Lugoj, într-un centru avizat de minister

Publicat

în

Lugojenii care și-au luat bilete de vacanță în Gercia treubie să se testeze împotriva coronavirusului înainte să ajungă la granița elenă. De marți, 14 iulie, grecii nu mai le dau voie românilor să intre în țara lor fără un test negativ de coronavirus realizat cu maxim 72 de ore înainte. Singurul punct terestru deschis pentru tranzitul spre Grecia este vama Kulata-Promachonas.

Din acest motiv centrele de testare din toată țara sunt arhipline, cererile de testare fiind în creștere. La Lugoj, un singur centru de testare este avizat de Ministerul Sănătății, aici putând fi realizate teste Covid contra sumei de 250 de lei.

Este vorba despre centrul de testare de la spital, acolo unde deja sunt liste cu lugojenii care urmează să plece în concediu și au nevoie de test. Pentru a vă programa la testare, puteți suna la numărul de telefon 0256 354 912. Spitalul din Lugoj este singurul centru avizat de către minister pentru realizarea de teste pentru coronavirus. După testare, rezultatele trebuie traduse legalizat în engleză pentru a fi prezentate la vama elenă.

Citiţi mai departe

Cele mai citite