Connect with us

Divertisment

Uica Mihai, SALTAT DE MASCATI sambata! Ce a declarat renumitul bucatar din arestul IPJ Timis

Publicat

în

uica mihai„Vă scriu aceste rânduri din arestul IPJ Timiş, unde am fost azvârlit astăzi dis-de-dimineaţă, de către mascaţii de la S:P:I:R. Trebuie să îi mulţumesc colegului de celulă Juvete Prinţul Cocainei, care mi-a împrumutat Smartfonul lui să vă comunic acestea şi să fac un apel disperat, să faceţi pe dracu în patru să mă scoateţi de aici fiindcă altfel o mierlesc”, au fost cuvintele lui Uica Mihai, renumitul bucătar bănățean care s-a făcut remarcat prin stilul său de a-și prepara și prezenta preparatele culinare tradiționale la festivalurile sau evenimentele la care a luat parte.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„Azi dimineaţă pe la orele patru noaptea, au năvălit peste mine mascaţii de la poliţia antitero, cu cagule, cu mogule, cu trăgule, cu ce mai au ei în dotare, înarmaţi până în dinţi. Mi-au spart uşa de la intrare cu berbecul de oţel, m-au culcat pe podea în bucătărie (preparam un sos secret de valeriană cu ghimbir) m-au încătuşat şi mi-au întors casa pe dos. Cu ei erau şi patru procurori, unul de la DNA, unul de la ANI, unul de la Parchetul General, iar al patrulea era un puţoi angajat pe pile, care le căra genţile”, a continuat acesta pe blogul personal. Evident, totul este o glumă nevinovată, pe care Uica o dedică cel mai probabil celor care, din când în când, se trezesc fără să aibă vreo vină cu mascații la poartă, la ore nu tocmai ortodoxe.

După ce relatează, în spiritu-i caracteristic de umorist, de ce a fost „închis”, Uica Mihai spune că așteaptă ca toți iubitorii de carne să se unească înspre salvarea lui de la pușcărie. „Uniţi-vă toţi iubitorii de mezeluri, puneţi mână de la mână şi angajaţi pe avocaţii lui nea Jiji Becali să mă scoată dracului de aici, până nu mă toacă ăştia mărunt- mărunt şi mă fac ghiudem. Vă mulţumesc din suflet şi aştept în fundul celulei un semn de la voi”, își închide Uica relatarea.

RETIM

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojul devine pentru un weekend patria fructelor de mare și a deserturilor turcești

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul se transformă în acest weekend în cartierul general al fructelor de mare și delicateselor turcești cum sunt baclavaua sau rahatul cu toate aromele posibile. Asta datorită unei caravane care a luat la colindat țara și organizează în orașe festivaluri mediteraneene.

Din meniul festivalului nu vor lipsi creveții, scoicile, calamarii, caracatița, puii de baltă, homarii, rapanele, king crab și multe alte bunătăți. Pentru cei care nu mănâncă preparate pe bază de fructe de mare, organizatorii vor pregăti delicioasele mâncăruri turcești cum sunt Adana kebab, frigărui de berbecuț sau pui, dar și celebrele baclavale în toate formele posibile, precum și rahat turcesc.

Evenimentul are loc în weekend, 17-19 septembrie, de la 12 la 22, în parcarea magazinului Kaufland din Lugoj.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

“Starbucks-ul României” a deschis prima cafenea la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cea mai mare franciză din România a deschis prima cafenea la Lugoj, după o investiție ce se ridică la aproximativ 15-20.000 de euro, potrivit site-ului oficial. Este vorba despre 5 To Go, o cafenea 100% românească unde majoritatea produselor costă 5 lei.

Supranumit “Starbucks-ul României”, 5 To Go are peste 200 de locații în toată țara, comercializând cafea, ceaiuri, dar și alte produse de tip băuturi to-go, patiserie, sanvișuri și dulciuri. La Lugoj, locația se află pe strada Coloman Wallisch, numărul 19.

5 To Go Lugoj și-a deschis porțile miercuri dimineața, începând cu ora 7. Locația va fi deschisă în fiecare zi, de la 7 dimineața la 6 seara, iar în weekend de la 9 la 16.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

Un fost cinematograf din Lugoj, transformat în club de tenis de masă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În clădirea Forumului German din Lugoj, fostul cinematograf de pe strada Anișoara Odeanu din oraș a fost transformat în cel mai modern club de tenis de masă din oraș. Ping Pong Joy a apărut din pasiunea pentru sport, sănătate, stil de viață activ și dragoste pentru tenisul de masă.

Văzând necesitatea unui astfel de loc în Lugoj, fondatorii au închiriat clădirea și reabilitat interiorul, lăsând în picioare fosta scenă a cinematografului și amenajând restul sălii într-o sală de mese de ping pong la cel mai înalt nivel.

Ping Pong Joy va fi inaugurat la 1 septembrie, moment din care vă veți putea face rezervări la telefon 0774 403 993 sau pe pagina de internet a clubului. 

RETIM

Programul clubului: 

Luni – Vineri: între 17:00 și 21:00; 

Sâmbătă și Duminică: între 10:00 și 20:00.

Citiţi mai departe

Divertisment

Film în aer liber în parcarea unui magazin din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojenii cărora le e dor de un film amuzant sunt așteptați în parcarea unui magazin din oraș miercuri, 25 august, pentru a urmări în aer liber una dintre cele mai îndrăgite animații care au apărut în ultima perioadă. Filmul începe de la ora 20:30, în parcarea magazinului Kaufland, iar intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

„Singuri acasă 2” este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animalelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

Vor fi așezate 200 de scaune în parcarea magazinului, iar intrarea va fi asigurată după regula primul venit, primul servit.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite