Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Trotuarele Podului de Beton intra in reparatii! Alti 20.000 de metri patrati de trotuare se reabiliteaza

Publicat

în

superb lugojul ipostaze inedite frumos fotografii facebook inedit oras (9)Trotuarele Podului de Beton din Lugoj, dar și alte zeci de străzi și alei de cimitire din oraș vor fi reabilitate, prin dalare sau asfaltare, în următoarea perioadă, lucrările începând deja din 27 mai pe unele dintre aceste artere de circulație. Muncitorii au dat startul marii reabilitări pe strada Timotei Popovici (980 mp), străzile din cartierul Micro II (1450 mp), aleea principală din Cimitirul Ortodox (900 mp), strada Mihail Kogălniceanu (210 mp), aleile din Parcul Copiilor şi Micro 5 (1650 mp), strada Ştefan cel Mare (1220 mp), Parcul de la moara de pe strada Făgetului (350 mp). În total va fi dalată o suprafaţă de 6760 mp de trotuare. Se vor utiliza 2250 ml de bordură mică şi 1055 ml de bordură mare.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

A început de asemenea şi modernizarea prin asfaltare a trotuarelor din municipiu pe strada Dimitrie Cantemir (730 mp), str. Aurel Vlaicu (170 mp), Spl. Coposu (460 mp), str. Dobrogeanu Gherea ( 360 mp), str. 1 Mai (1170 mp), str. I.L. Caragiale (720 mp), str. Mihai Viteazul (380 mp), str. Titulescu (780 mp), str. Rosada (1090 mp), str. Făgăraş (160 mp), Podul de Beton (840 mp), str. Jabărului pe o parte (980 mp), str. Grozăvescu (2310 mp), str. Magnoliei (950 mp), străzi din cartierul ITL (1000 mp), str Cloşca pe o parte (1720 mp), str Crişan (670 mp), str. Comuna din Paris (430 mp).

În total vor fi asfaltate trotuare pe o suprafaţă de 15.980 mp, fiind utilizate 3285 ml de bordură mare şi 3810 ml bordură mică. „ Contractul este în derulare şi sperăm că în două luni să fie dus la bun sfârşit”, a declarat edilul şef.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

RETIM

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite