Connect with us

Actualitate

Tragedie pe drumul dintre Lugoj si Timisoara! 4 morti in urma unui accident intre un TIR si doua masini

Publicat

în

accident topolovatu mare 2Zi neagră pe drumul European ce leagă municipiile Timișoara și Lugoj, după ce un accident groaznic de circulație a curmat patru vieți. Produs in jurul orei 16:45 la Topolovățu Mare, impactul a avut loc între un TIR și alte două autoturisme, acesta fiind unul extrem de violent, spun martorii care au asistat la întreaga scenă. Imediat, efectivele ISU Banat de la Timișoara și cele ale pompierilor, salvării și poliției Lugoj s-au deplasat la fața locului cu un număr impresionant de autospeciale, pentru a încerca salvarea cât mai multor vieți. Într-una din mașinile afectate se aflau două femei și doi copii, unul de un an și 6 luni și unul de 8 ani, toți patru decedați și practic sfârtecați în bucăți între fiarele contorsionate. Pompierii spun că nu au văzut așa ceva de când lucrează pe descarcerare, locul fiind parcă scos din cele mai oribile filme de groază.

Meniul zilei, Octavian

Pentru pasagerii din mașina a doua, elicopterul SMURD se află deja la fața locului, de unde va prelua victimele și le va transporta de urgență la Timișoara. Pasagerii mașinii cu numărul doi se află de asemenea în stare gravă, singurul care a scăpat teafăr fiind șoferul TIR-ului. Deocamdată polițiștii efectuează cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia, de unde sunt victimele și cine se face vinovat de moartea celor patru persoane.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două ambulanțe SMURD, un număr mare de ambulanțe SAJ și echipaje de poliție și pompieri. Acesta este cel mai grav accident care s-a produs în acest an pe drumurile din Timiș. Se pare că femeia care conducea mașina în care s-au aflat cei patru morți, din Timișoara, ar fi intrat în depășire și a derapat din cauza drumului alunecos, moment în care a intrat în TIR-ul care circula regulamentar, dar și într-una dintre mașinile pe care încerca să le depășească. accident topolovatu mare 4 accident topolovatu mare 3 accident topolovatu mare 1

sursa foto: pressalert.ro

RETIM

14 Comments

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite