Connect with us

Divertisment

Toată populația a spus „Nu creeeeed!” când l-a văzut. Echipa Lugojeanul și-a achiziționat propriul avion

Publicat

în

incredibil lugojeanul a achizitionat un avion foto reale lugoplane lugojeaul 2013Știi de la noi! LUGOJEANUL.ro a achiziționat un Boeing 737, unul dintre cele mai bune avioane din care se pot face poze de la foarte mare înălțime. Avionul, care a costat o avere, va fi parcat la ieșirea din Lugoj spre Coșteiu, unde primăria a alocat o parcelă de teren ce va servi drept pistă de decolare pentru aparatul de zbor. Cu ocazia achiziționării acestui avion personal, LUGOJEANUL.ro se va bucura să ofere în fiecare zi cititorilor fotografii de calitate, de la evenimente, surprinse din aer, de acolo de unde ceilalți jurnaliști nu pot ajunge nici cu cele mai bune drone din lume. Fotografia de mai jos este doar un exemplu a ceea ce poate face Lugoplane, avionul dedicat jurnalismului local.

foto deasupra primariei lugoj din lugoplane fotografii reale lugojeanul 2013

Pe lângă aparatura foto-video de înaltă calitate, Lugojplane mai este dotat și cu internet și o cameră de comandă, de unde redactorii noștri vor publica articole chiar în timp ce avionul se deplasează, asemenea aeronavelor de ultimă generație, ca Air Force One, dar și cu dicționare ale limbii române și alte cărți de specialitate, pentru ca aceștia să evite cât mai multe greșeli gramaticale, care pot surveni din cauza altitudinii mari la care acesta va zbura.

În viitor, echipa LUGOJEANUL.ro intenționează să cumpere un vapor tip Titanic, cu care va putea naviga pe Timiș, pentru a aduce cititorilor săi cele mai noi știri din apă. dar și o rachetă, cel mai probabil second hand, pentru a relata evenimentele din spațiul cosmic, dar și pentru a transmite în direct conferințele de presă de la Stația Spațială Internațională.

Articolul pe care tocmai l-ați citit este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare.

3 Comments

3 Comments

 1. sergiu

  16 martie 2013 at 21:29

  m-am ras de numa. cred ca ar trebui sa fi totusi mai serios.

  • Lugojeanul

   16 martie 2013 at 21:40

   Bună seara,

   Articolul este catalogat drept un pamflet, fiind un mod de a le oferi cititorilor noştri, mai ales în weekend, un moment de relaxare, de amuzament.
   Echipa LUGOJEANUL.ro ia în serios fiecare subiect tratat pe portalul nostru, acesta fiind, după cum am spus, o excepţie de la regula, care nu are nimic în comun cu ştirile şi recomandările publicate zi de zi pe site.
   Astfel, vă rugăm să trataţi acest pamflet ca atare, cu promisiunea că fiecare ştire pe care o veţi citi pe acest site va fi tratată, de fiecare dată, cu maximă seriozitate.
   Ne bucurăm că articolul este primit cu amuzament, însemnând că şi-a îndeplinit scopul.

   O seară frumoasă!

 2. Orbuț

  17 martie 2013 at 01:46

  Un articol amuzant, care mi-a adus un zambet larg pe buze. Felicitari echipei pentru acest pamflet cat si pentrul restul stirilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Concert cu sute de spectatori, amânat la Lugoj din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat

în

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale începutului de an la Lugoj a fost amânat oficial de către organizatori. Urmând să aibă loc la teatrul municipal, spectacolul trupei Direcția 5 a fost amânat și nu mai are loc pe 29 martie, cu posibilitatea unei noi amânării în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Deocamdată, spectacolul la care urma să participe sute de lugojeni, aproape toate biletele fiind deja vândute, a fost amânat până pe data de 9 mai. Organizatorii au anunțat măsura reprogramării tuturor spectacolelor programate în luna martie din toată țara. 

Direcția 5, formație cunoscută lugojenilor pentru prestațiile nenumărate de la festivaluri și rugi. sărbătorește 30 de ani de activitate cu un turneu național intitulat “Povestea Noastră”.

Citiţi mai departe

Divertisment

Poezie în grai bănățean despre coronavirus, scrisă de un profesor din Lugoj

Publicat

în


Un poet în grai bănățean, profesor la Lugoj, a scris o poezie inedită despre coronavirus și toată harababura creată de răspândirea virusului chinezesc. Sergiu Boian, unul dintre cei mai cunoscuți poeți în grai bănățean din România, a compus o poezie în 11 strofe cu și despre coronavirus.

Poezia înfățișează o conversație imaginară între autor și bunica acestuia, îngrijorată de știrile alarmante de la televizor despre noul virus venit tocmai din China. Denumită “Boală dă cap”, poezia vorbește despre isteria cauzată de coronavirus, despre măsurile de protecție cum sunt măștile de față și despre proviziile pe care lugojenii deja au început să și le facă, de teama unei carantine generale.

Întreaga poezie o puteți citi mai jos:

Boala dă cap

Ca în fiecare sară,
Cu baba când ne ie doru,
Să vigem șe-i măi în lume,
Dășchigem tălevizoru …

Șî d-odată pră ochece
Ne-o spăriat pr-amândoi
O doamnă, că șică vine
Corona virus la noi.

Baba înșepu să plângă:
– Să ce duși dă gimineață
Să cumperi tăt șe ne trăbe,
Dân oraș, baș dă la piață!

Ai văzut, că-n măgăzâne,
Toace rafturili-s goale,
Să puni șeasu gimineață
La tri, patru să ce scoale …

– Las babo, că noi avem,
Curechi, șeapă, crumpi, păsulă,
N-o să murim, baș dă foame
Avem mâncare dăstulă!

– Nu ce rige, că șî școala
S-o inchis, baba măi dzâsă,
– Dăgeaba, că școala viețî
O rămaș șî acu dăschisă!

Nu mă spării io dă boală,
Că-i dă le chinez venită,
Șî tu șcii se-i dă la ei,
Nu țâne mult, o clipită!

Șe trăznăi iară vorbeșci,
O văd pră baba cum cască
– Mâne să ce duși să cumperi
Dă unge șcii tu, o mască!

– Lasă, că ț-o dau pr-a me
Am luat-o doar dă tri ori,
Când am fost plecat în sat
Cu capra, dă sărbători!

– Iar ce râdz, da io înșep
Parcă să mă becejăsc
Mă doare capu șî-nșep
Oțără să amețășc ….

– Doamne ajută, dup-o viață ….
Dă când ne-am luat doar pră mine
m-o durut, bine că-nșepe
să ce doară și pră cine ….

SERGIU BOIAN

Citiţi mai departe

Divertisment

Un lugojean va câștiga hamburgeri pe 360 de zile dacă dovedește că e mare fan al preparatului american

Publicat

în


Concurs inedit inițiat de un food truck la Lugoj. Singura tonetă de mâncare americană din oraș a dat drumul unei competiții ieșite din comun, la finalul căreia un lugojean norocos va câștiga hamburgeri pentru 360 de zile.

American Food, cea mai în vogă tonetă de mâncare din Lugoj, îi invită pe pasionații de hamburgeri și alte mâncăruri tipic americane la mic dejun, prânz și cină. De ce? Pentru că lugojeanul care va strânge bonurile valorice cu cea mai mare sumă în perioada 1-31 martie, de la comenzile efectuate la American Food, va câștiga burgeri pentru 360 de zile.

Informațiile complete despre ofertă și concurs le găsiți pe pagina de Facebook a celor de la American Food.

Citiţi mai departe

Cele mai citite