Connect with us

Divertisment

Toată populația a spus „Nu creeeeed!” când l-a văzut. Echipa Lugojeanul și-a achiziționat propriul avion

Publicat

în

incredibil lugojeanul a achizitionat un avion foto reale lugoplane lugojeaul 2013Știi de la noi! LUGOJEANUL.ro a achiziționat un Boeing 737, unul dintre cele mai bune avioane din care se pot face poze de la foarte mare înălțime. Avionul, care a costat o avere, va fi parcat la ieșirea din Lugoj spre Coșteiu, unde primăria a alocat o parcelă de teren ce va servi drept pistă de decolare pentru aparatul de zbor. Cu ocazia achiziționării acestui avion personal, LUGOJEANUL.ro se va bucura să ofere în fiecare zi cititorilor fotografii de calitate, de la evenimente, surprinse din aer, de acolo de unde ceilalți jurnaliști nu pot ajunge nici cu cele mai bune drone din lume. Fotografia de mai jos este doar un exemplu a ceea ce poate face Lugoplane, avionul dedicat jurnalismului local.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

foto deasupra primariei lugoj din lugoplane fotografii reale lugojeanul 2013

Pe lângă aparatura foto-video de înaltă calitate, Lugojplane mai este dotat și cu internet și o cameră de comandă, de unde redactorii noștri vor publica articole chiar în timp ce avionul se deplasează, asemenea aeronavelor de ultimă generație, ca Air Force One, dar și cu dicționare ale limbii române și alte cărți de specialitate, pentru ca aceștia să evite cât mai multe greșeli gramaticale, care pot surveni din cauza altitudinii mari la care acesta va zbura.

În viitor, echipa LUGOJEANUL.ro intenționează să cumpere un vapor tip Titanic, cu care va putea naviga pe Timiș, pentru a aduce cititorilor săi cele mai noi știri din apă. dar și o rachetă, cel mai probabil second hand, pentru a relata evenimentele din spațiul cosmic, dar și pentru a transmite în direct conferințele de presă de la Stația Spațială Internațională.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Articolul pe care tocmai l-ați citit este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare.

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojul devine pentru un weekend patria fructelor de mare și a deserturilor turcești

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul se transformă în acest weekend în cartierul general al fructelor de mare și delicateselor turcești cum sunt baclavaua sau rahatul cu toate aromele posibile. Asta datorită unei caravane care a luat la colindat țara și organizează în orașe festivaluri mediteraneene.

Din meniul festivalului nu vor lipsi creveții, scoicile, calamarii, caracatița, puii de baltă, homarii, rapanele, king crab și multe alte bunătăți. Pentru cei care nu mănâncă preparate pe bază de fructe de mare, organizatorii vor pregăti delicioasele mâncăruri turcești cum sunt Adana kebab, frigărui de berbecuț sau pui, dar și celebrele baclavale în toate formele posibile, precum și rahat turcesc.

Evenimentul are loc în weekend, 17-19 septembrie, de la 12 la 22, în parcarea magazinului Kaufland din Lugoj.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Divertisment

“Starbucks-ul României” a deschis prima cafenea la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cea mai mare franciză din România a deschis prima cafenea la Lugoj, după o investiție ce se ridică la aproximativ 15-20.000 de euro, potrivit site-ului oficial. Este vorba despre 5 To Go, o cafenea 100% românească unde majoritatea produselor costă 5 lei.

Supranumit “Starbucks-ul României”, 5 To Go are peste 200 de locații în toată țara, comercializând cafea, ceaiuri, dar și alte produse de tip băuturi to-go, patiserie, sanvișuri și dulciuri. La Lugoj, locația se află pe strada Coloman Wallisch, numărul 19.

5 To Go Lugoj și-a deschis porțile miercuri dimineața, începând cu ora 7. Locația va fi deschisă în fiecare zi, de la 7 dimineața la 6 seara, iar în weekend de la 9 la 16.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Divertisment

Un fost cinematograf din Lugoj, transformat în club de tenis de masă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În clădirea Forumului German din Lugoj, fostul cinematograf de pe strada Anișoara Odeanu din oraș a fost transformat în cel mai modern club de tenis de masă din oraș. Ping Pong Joy a apărut din pasiunea pentru sport, sănătate, stil de viață activ și dragoste pentru tenisul de masă.

Văzând necesitatea unui astfel de loc în Lugoj, fondatorii au închiriat clădirea și reabilitat interiorul, lăsând în picioare fosta scenă a cinematografului și amenajând restul sălii într-o sală de mese de ping pong la cel mai înalt nivel.

Ping Pong Joy va fi inaugurat la 1 septembrie, moment din care vă veți putea face rezervări la telefon 0774 403 993 sau pe pagina de internet a clubului. 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Programul clubului: 

Luni – Vineri: între 17:00 și 21:00; 

Sâmbătă și Duminică: între 10:00 și 20:00.

Citiţi mai departe

Divertisment

Film în aer liber în parcarea unui magazin din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojenii cărora le e dor de un film amuzant sunt așteptați în parcarea unui magazin din oraș miercuri, 25 august, pentru a urmări în aer liber una dintre cele mai îndrăgite animații care au apărut în ultima perioadă. Filmul începe de la ora 20:30, în parcarea magazinului Kaufland, iar intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

„Singuri acasă 2” este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animalelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

Vor fi așezate 200 de scaune în parcarea magazinului, iar intrarea va fi asigurată după regula primul venit, primul servit.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite