
Vineri, 21 septembrie, pe terasa restaurantului Tivoli din Lugoj va avea loc prima ediție a proiectului “Serata Culinară”, susținută de bucătarul Sebastian Paul.
Va fi un eveniment privat unde bucătarul are o serie de invitați cu care va găti împreună, va schimba păreri, va degusta vinuri. Prima ediție se desfășoară doar pe baza de invitație, însă Sebastian Paul spune că seria seratelor culinare va fi deschisă publicului începând cu cea de-a doua ediție.
“Aceste serate sunt binevenite deoarece genul acesta de show culinar, în Lugoj, nu există. În al doilea rând, vrem să aducem și alte preparate decât cele cu care sunt obișnuiți lugojenii la târgurile și festivalurile care se organizează în oraș. Și în al treilea rând, dar nu în ultimul, vrem să aducem în fața lugojenilor și să promovăm bucătarii restaurantelor Lugoj, pentru ca lumea să știe și cine sunt cei care le găstesc, cei care fac totul pentru ca ei să aibă o ieșire reușită la restaurant”, a spus inițiatorul evenimentului.
Sebastian Paul este bucătar în Timișoara și este cunoscut pentru proiectul Bucătăria lui Paul, în care gătește cu public.