Connect with us

Lugoj

Serialul de joi: The Newsroom (Redacția)

în

Pentru jurnaliști, reporteri, cameramani și prezentatori de știri, serialul ăsta este ca o carte deschisă, din care pot învăța cum se fac cu adevărat știrile la nivel înalt, la televiziuni cu zeci de milioane de telespectatori, care au un cuvânt greu de spus, în momentul în care se ocupă de un subiect, indiferent de cât de puternic ar fi acesta.serialul de joi the newsroom redactia recomandare lugojeanul 2013 r

„The Newsroom” este o minune de serial, mult prea scurtă, de doar 10 episoade, despre viața din redacție, dar și din spatele acesteia, a celor care se ocupă de realizarea emisiunilor de știri în direct, de la producători, la cei care culeg știrile, până la vedeta în sine, omul care apare „pe sticlă” și anunță întreaga audiență despre ultimele evenimente ce contează pentru întreaga planetă.

Will McAvoy (), deși este omul de știri cel mai interesant și mai ager în gândire și în redarea evenimentelor, nu ar face față acestei lumi grele, neiertătoare, fără un producător pe măsură. Aici îi sare în ajutor MacKenzie McHale (), care îl ajută, în fiecare seară, să-și vadă de știri și să nu devieze prea mult de la subiecte, deși Will este al naibii de bun la acest lucru, rămânând un profesionist în același timp.

Să nu uităm de ceilalți oameni din redacție, printre care redactori, scenariști și reporteri, care sunt de multe ori lăsați în umbra reflectoarelor, dar fără de care nu s-ar putea realiza nicio emisiune la televiziunea fictivă ACN. Un serial de nota 10, despre care am auzit că o să reînceapă în curând. Produs de HBO, îl puteți urmări integral pe HBOGo sau pe canalul de filme care, ce să vezi, face și seriale de excepție.

Lugojeanul cinefil vă dorește „Vizionare plăcută!”

În fiecare zi, portalul LUGOJEANUL.ro îți recomandă cele mai bune restaurante, magazine, cluburi, evenimente și spectacole din Lugoj, dar și cele mai interesante și mai noi seriale, filme sau cărți. Pentru că vrei ceva nou, în fiecare zi, secțiunea de Recomandări de pe site-ul nostru îți stă la dispoziție. Știi de la noi!

Click pentru comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lugoj

Spitalul din Lugoj înființează o nouă linie de gardă, pentru bolnavii COVID. „Era necesară!”

în

Consiliul Local Lugoj a aprobat înființarea unei noi linii de gardă pentru Spitalul „Teodor Andrei”. Erwin Floroni, directorul unității medicale explică de ce era necesară.

„Pentru că vreau să separ cazuisitica COVID de cea non COVID, de pe ATI. Noi avem acum secția de ATI, care nu poate fi împărțită și atunci, din pavilionul principal, fiind pavilionul de bază în care lucrează chirurgia, ginecologia și internele, vreau să scot pacienții COVID. În felul acesta vom putea lucra normal în pavilionul principal. Acum clădirea de infecțioase înseamnă secția de infecțioase și cea de paleație. În compartimentul de paleație vom înființa noul compartiment de ATI cu linie de gardă. Nu poate un doctor să penduleze între două pavilioane, pentru că nici nu poate să vină de la COVID la non COVID, de asta era nevoie de o nouă linie de gardă. Practic este o singură secție și cu două subsecții, în două clădiri”, spune Floroni.

În momentul de față, la spitalul din Lugoj sunt internați 24 de pacienți, infectați cu coronavirus. Dintre aceștia unul este în stare gravă, pe secția ATI, iar 23 sunt la Infecțioase.

Lugoj

Lugojeanul funcționar public care a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Boldea

în

Un tânăr lugojean a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Francisc Boldea, deși nu este la rândul său primar, ci doar funcționar public al Primăriei Timișoara. Este vorba despre Robert Kristof, consilier personal al primarului Robu și mai apoi city manager al orașului de pe Bega. Potrivit declarației de avere a acestuia, Kristof a făcut mai mulți bani în 2019 decât primarul Lugojului, precum și alți funcționari importanți din Primăria Timișoara.

Conform Tion.ro, lugojeanul a câștigat de la primărie în 2019, ca administrator public, aproape 120.000 de lei, mai exact 119.602 lei. A avut un salariu lunar de aproape 10.000 de lei, echivalentul a 2.000 de euro. Robert Kristof a mai dus acasă 9.451 de lei din închirierea unui bun, dar nu specifică despre ce este vorba.

Primarul Lugojului a declarat venituri de 180.000 de lei în 2019, dintre care 115.000 din indemnizația de edil șef al urbei. Robert Kristof a ajuns cunoscut odată ce a fost numit consilier personal al primarului Nicolae Robu, la 24 de ani, după ce fusese pus director al Incuboxx. A fost și consilier local din partea PNL, apoi a fost numit administrator public al orașului, după plecarea lui Sorin Drăgoi, funcție pe care o ocupă cu acte în regulă din noiembrie 2016, mai scrie Tion.

foto: Tion

Lugoj

Patru cazuri de coronavirus la Făget. Un bărbat a murit după o dublă pneumonie, deși în primă fază testul a ieșit negativ

în

Probleme cauzate de coronavirus la Făget, după ce la nivel județean 34 de persoane au fost confirmate cu coronavirus în ultimele 24 de ore. În Orașul Castanilor, patru persoane au fost confirmate ca fiind pozitive în ultimele zile. Deocamdată autoritățile locale nu vorbesc despre un focar, ci despre cazuri particulare.

“Nu putem vorbi despre un focar, ci sunt cazuri particulare. Săptămâna trecută am avut un caz și mai avem trei, două ieri și unul alaltăieri. Sperăm că nu e focar, au mai fost pacienți la care s-a recoltat dar au fost negativi”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Marcel Avram.

Edilul a făcut precizări și despre situația bărbatului din Făget care, după ce a fost testat și trimis mai apoi la Timișoara, a murit în spital după o dublă pneumonie și un infarct.

“A fost testat la Făget la spital, acolo a fost găsit negativ. Mai apoi a fost trimis la Timișoara pentru că avea dublă pneumonie, iar acolo cred că l-au testat din nou. A murit după o zi de la un infarct până la urmă”, a mai precizat primarul din Făget.

La nivel național, 777 de persoane au fost confirmate cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Potrivit DSP, 10 timișeni au cerut până acum să fie externați din spitale chiar dacă au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus.

Cele mai citite