Connect with us


Administrație

Se împute treaba la Lugoj

Publicat

în

pui-rotisor-carrefour-lugoj-client-nemultumit-foto-redesteptarea-martie-2015-1La propriu. Ți se întoarce stomacul pe dos la câte știri cu chestii împuțite au dat ăștia la ziare în ultimele câteva zile, de zici că la Lugoj s-au stricat toate alimentele din toate magazinele din oraș deodată. Adevărul este probabil unul și mai scârbos, aceste întâmplări cu oameni care au sunat la „112” fiind doar piscul în muntele de mâncare trecută de termen pe care o cumpărăm, de multe ori fără să știm, din magazinele astea mari, care o ambalează frumos și o dă la fraieri. Și pe bani mulți.

PMP

Primul a fost puiul rotisat și puțin alterat de miercuri, despre care am avut „norocul” să scriu chiar eu. Nu spun că magazinul este de vină în toată povestea, deși în mare cam este, pentru că este o practică deja cunoscută la toate lanțurile mari de supermarketuri din țară: dacă un pui sau alt aliment este pe cale de a expira, se duce la raionul de „prospături” și se trage la rotisor sau în baie de ulei. Așa că nu mâncați nimic de la secțiunea respectivă și veți fi în siguranță. Mă rog, un pic mai în siguranță.

USR

A urmat apoi brânza din piață care a băgat în spital patru angajați ai spitalului din Lugoj. Culmea, chiar angajații spitalului să ajungă la spital, dar ăsta este adevărul și cu asta basta. Deși cei de la DSP zic că nu au suspiciuni să fie stricată brânza, eu cred că de vină este mizeria în care se face de multe ori brânza asta, ciobanii fiind celebrii pentru condițiile scârboase în care produc delicatesele. Nu toți, cum nici toți politicienii nu sunt corupți (ok, proastă comparație, scuze!) dar majoritatea.

Nu s-a făcut bine seară că polițiștii au confiscat deja aproape 200 de kile de carne stricată de la o măcelărie. Verde, neagră, de cal sau de bivol, carnea era stricată și punct, orice animal ar fi fost, dacă era mâncată, cel care o servea avea toate șansele să crape. Știu cum e să ai toxiinfecție alimentară, am avut și eu una și mai am până să pot mânca din nou normal. De fapt, ieri a fost prima dată când am mâncat în 3 sau 4 zile mâncare solidă.

Și dacă nu era destul, azi un nene a găsit viermi în conserva de porumb dulce. Dumnezeule, mi-am zis, în curând o să găsim porumb în conserva cu viermi, dacă o ținem în ritmul ăsta. Stai, dacă o ținem tot așa, în câteva luni o să închidă cei de la protecția consumatorului Lugojul cu totul, că o să fie zonă de hazard. Care protecție? Da, nu prea răspund la telefon ăștia.

P.S.: Să mâncăm în oraș? La această oră, cunosc un singur restaurant unde nu mi-e frică să mănânc orice din meniu în Lugoj, unul singur, nici măcar două. Dacă mi se face dor sau poftă sau foame de o masă în oraș, merg doar acolo și sunt sigur că plec satisfăcut și fără boli, în rest nu risc nimic nici dacă ar fi pe gratis…

4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite