Connect with us

Anunțuri

Școală de șoferi de vânzare, la Lugoj

Publicat

în

O afacere educațională de prestigiu, pusă în vânzare la Lugoj. Este vorba despre o școală de șoferi, cat. B, cu vechime de 17 ani și un renume solid în comunitatea locală.

Școala dispune de o flotă auto diversificată, compusă din 4 autoturisme Logan și 2 autoturisme VW Polo, oferind astfel studenților varietate în experiența de conducere. Această diversitate de vehicule permite școlii să răspundă nevoilor diferite ale cursanților.

RETIM

Pe lângă experiența îndelungată în domeniu, școala a funcționat într-un spațiu închiriat, cu o chirie de nivel accesibil. Această oportunitate este perfectă pentru antreprenorii sau instructorii auto care doresc să preia o afacere consolidată, deja cunoscută și respectată în comunitate.

Pentru cei interesați să obțină mai multe detalii sau să discute despre potențialele aspecte ale tranzacției, pot suna la telefonul: 0769283853.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anunțuri

Anunț de angajare în Lugoj – Consultant în Accesarea Fondurilor Europene

Publicat

în

Cerințe: Căutăm persoane cu studii economice, dar suntem deschiși și către alte specializări; Dorință și capacitate de învățare continuă, deschise la noutăți în fiecare clipă; Abilități excelente de comunicare, capacitatea de a se integra într-o echipă tânără, dinamică, ambițioasă și cu o atitudine pozitivă; Inițiativă și capacitatea de a recunoaște și învăța din greșeli; Punctualitate, organizare și responsabilitate în munca desfășurată; Capacitate de a lucra și a se adapta în perioade cu condiții de stres; Cunoștințe solide de operare PC (Word, Powerpoint, Excel); Disponibilitate la program prelungit, când este necesar.

Descrierea jobului: Veți face parte dintr-o echipă dedicată, activă în consultanța pentru accesarea fondurilor europene la nivel național. Principalele responsabilități vor include gestionarea și implementarea proiectelor, interacțiunea cu clienții și asigurarea succesului final al acestora.

RETIM

Beneficii:

  • Pachet salarial motivant;
  • Comision de succes pentru fiecare proiect finalizat cu succes;
  • Telefon de serviciu;
  • Laptop.

Despre Companie: Eugmar este o companie cu capital privat, specializată în furnizarea de servicii integrate de consultanță pentru accesarea fondurilor europene la nivel național. Cu o prezență îndelungată pe piața de consultanță, am reușit să implementăm cu succes peste 300 de proiecte din fonduri europene și guvernamentale.

Unul dintre obiectivele noastre principale este construirea unei echipe de oameni talentați și pasionați de consultanță, aliniați cu misiunea, obiectivele și strategia companiei. Sprijinim inițiativele, promovăm entuziasmul, dezvoltăm talentele și recompensăm rezultatele.

Cum aplicați: CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail contact@eugmar.ro sau depuse la adresa: Lugoj, strada Coreneliu Coposu nr. 1, et. 1, ap. 10, Cinema Residence (fostul cinematograf 23 august). Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul: 0769 430 218.

Alăturați-vă echipei noastre și contribuiți la succesul continuu al proiectelor noastre!

Citiţi mai departe

Anunțuri

FINALIZAREA PROIECTULUI “Educația prin artă – ÎMPREUNĂ PENTRU O COMUNITATE COLORATĂ!”

Publicat

în

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

Finalizarea proiectului „Acces pe piața muncii în comunitățile defavorizate din Lugoj”

Publicat

în

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

FINALIZAREA PROIECTULUI “Zâmbet de copil – Creșterea participării la educație în teritoriul SDL din Municipiul Lugoj!”SMIS 155789

Publicat

în

RETIM

Citiţi mai departe

Cele mai citite