Connect with us

Actualitate

Șase lugojeni sunt dați în urmărire, de către Poliția Română. Trei sunt femei, condamnate pentru trafic sau vătămare de persoane

Publicat

în

Șase lugojeni se află pe site-ul Poliției Române, la secțiunea infractori căutați.  Faptele pe care aceștia le-au comis sunt de furt, fals și uz de fals, lovire, infracțiuni la regimul circulației sau trafic de persoane.
HOMNEAC PETRICA DANIEL, este născut în Lugoj în 30.06.1973. Ultimul domiciliu cunoscut e Fălticeni, jud. Suceava. Pe numele acestuia este emis un mandat european de arestare pentru infracțiunea furt. Autoritățile judiciare din Luxembourg au emis, la data de 16.11.2021, mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.

IOANOVICI DOREL ZAMFIR, născut la Lugoj, în 04.05.1993, cu ultimul domiciliu cunoscut în Simand, jud. Arad. Pe numele său este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru fals și uz de fals. Este condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, conducerea unui vehicul fără permis, furt calificat, lovire și alte violențe;

RETIM

GYAPJAS VALERIA MARIA, născută în Lugoj, în 19.02.1983, cu ultimul domiciliu cunoscut în Nădrag, jud. Timiș. Pe numele ei este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru lovire, vătămare corporală sau din culpă. Gyapjas Valeria-Maria, este condamnată la 290 zile de închisoare.

TODA DANIEL MIRCEA, născut în: Lugoj, în 05-02-199, cu ultimul domiciliu în Lugoj. Pe numele acestuia este emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul circulației. Mai exact, au fost emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și o altă condamnare la 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu fără drept și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive.

AUTOLIV

CIRPACI GAROFITA, născută în Lugoj, în 18-04-1981, cu ultimul domiciliu în Timișoara, jud. Timiș. Pe numele ei este emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de persoane. Este condamnată la executarea unei pedepse de 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

SALVAN ANDREEA TEODORA, născută în Lugoj, în 10-11-1984, cu ultimul domiciliu în Bistrița, jud. Bistrița Năsăud. Pe numele infractoarei a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de persoane. Este condamnată la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.
Dacă aveți informații despre una dintre cele șase persoane, puteți suna la 112 sau puteți face o sesizare pe pagina polițiaromana.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Se deschide șantierul pentru construirea tunelurilor de pe tronsonul lipsă de la autostrada A1 Lugoj – Deva

Publicat

în

Reprezentanții asocierii de firme responsabile cu execuția secțiunii lipsă a autostrăzii A1 Lugoj – Deva, lotul 2, au dat startul operațiunilor în șantierul din zona unde vor fi construite tunelurile. Utilizând se folosesc echipamente și utilaje specializate, pentru activitățile de amenajare a terenului pentru drumul tehnologic, o etapă crucială pentru realizarea infrastructurii necesare construcției.

RETIM

Zona desemnată pentru construcția tunelurilor prezintă provocări semnificative, în special după perioada de iarnă, când pământul este saturat cu apă, ceea ce complică accesul și lucrările de terasament. Cu toate acestea, reprezentanții asocierii de firme sunt hotărâți să facă față acestor obstacole și să ducă la bun sfârșit proiectul, transmite DRDP Timșoara

Drumul tehnologic creat pentru aceste lucrări nu este folosit doar de constructori, ci și de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, Direcția Silvică Timiș, prin Ocolul Silvic Făget, care desfășoară activități de eliberare a amplasamentului. Acest aspect subliniază colaborarea interinstituțională și necesitatea unei planificări atente pentru a asigura succesul proiectului.

AUTOLIV

Citiţi mai departe

Actualitate

Un lugojean a fost reținut după ce a fost prins de polițiști de două ori conducând fără permis

Publicat

în

În cursul zilei de 29 februarie a.c., polițiști Biroului Rutier Lugoj sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au reținut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere (2 acte materiale).

RETIM

În fapt, la data de 29 februarie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmului din municipiul Lugoj.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

AUTOLIV

La data de 11.11.2023, bărbatul de 35 de ani a mai fost depistat pe strada Ion Neculce din municipiul Lugoj de către polițiști în timp ce conducea autoturismul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În cursul zilei de astăzi, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Citiţi mai departe

Actualitate

Polițiștii lugojeni au reținut o femeie dată în urmărire internațională pentru proxenetism

Publicat

în

În cursul zilei de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au depistat în apropierea pieții Victoriei din Lugoj o femeie, în vârstă de 23 de ani, urmărită internațional.

RETIM

Față de aceasta, autoritățile judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Femeia a fost predată Serviciului de Investigații Criminale Timiș, fiind prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

AUTOLIV

Citiţi mai departe

Actualitate

VIDEO Un cârd de lebede și-au făcut sălaș pe o baltă de la Tapia. Păsările oferă zilnic un adevărat spectacol

Publicat

în

FOTO/VIDEO Dan Cristian Stanciu/facebook

În ultimii ani, râul Timiș și bălțile de lângă Lugoj au devenit scena unui spectacol extraordinar. Familii înregi de lebede albe își fac apariția aici în fiecare iarnă. Acest fenomen remarcabil s-a repetat an de an, iar acum a devenit o tradiție în zonă. Zilele trecute un locuitor al satului Tapia a surprins un cârd impresionant de lebede pe o baltă de lângă Timiș.

RETIM

Lebăda albă, cunoscută științific sub numele de Cygnus olor, este o specie cu o semnificație aparte în lumea naturală. Protejate de lege în numeroase țări, inclusiv în România, aceste păsări au un rol crucial în menținerea echilibrului în ecosistemele acvatice și în conservarea biodiversității.

De obicei, lebedele albe preferă zonele cu apă mai caldă și locuri unde nu există gheață sau valuri puternice. Cu toate acestea, comportamentul lor s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, iar experții cred că acest lucru este legat de schimbările climatice.

AUTOLIV

Iernile din zona Lugojului au devenit mai blânde, cu perioade mai scurte de ger și mai puține înghețuri. Aceste condiții prielnice lebedelor le permit să rămână în zonă pe tot parcursul sezonului rece, găsind aici condiții ideale pentru supraviețuire.

Cu toate acestea, specialiștii avertizează cu privire la hrănirea lebedelor. Este important să nu le oferim hrană, pentru a nu le afecta capacitatea de a se hrăni singure în sălbăticie. Deși poate părea tentant să le hrănim cu bucăți de pâine, acest obicei poate avea consecințe negative asupra sănătății lor. Pâinea nu este o hrană naturală pentru aceste păsări și poate cauza probleme digestive și de sănătate.

Dacă totuși doriți să le oferiți hrană, cerealele sunt o opțiune mai sănătoasă și mai potrivită pentru nevoile lor nutritive.

Citiţi mai departe

Cele mai citite