Connect with us

Sport

Rezultate bune, pentru voleiul lugojean. CSM Lugoj prinde Play Off-ul, de pe locul al cincilea

Publicat

în

Voleibalistele de CSM Lugoj au avut un traseu foarte bun, în această ediție de campionat. După ultimele victorii au reușit să-și asigure un loc de Play Off. 

Meniul zilei, Octavian

„Ultimul turneu din seria celor programate în campionatul regulat a adus formației noastre trei victorii, 3-0 cu U NTT Data Cluj și CSU Medicina Tg. Mureș, respectiv 3-2 cu Rapid București. Cele 38 de puncte acumulate ne-au adus pe locul 5 la înaintea celor două turnee de Play Off, organizate de Bacău, în 9 – 11.04, respectiv Lugoj, în 16 – 18.04 și la care vor participa CSM Lugoj – 38 pct, Știința Bacău – 33 pct, CSO Voluntari -29 pct și Rapid București – 28 pct. O performanță excelentă și un moral bun pentru cele șase jocuri ce vor urma”, arată reprezentanții clubului.

 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Încă două transferuri pentru CSM Lugoj. Două jucătoare experimentate se lătură echipei

Publicat

în

Încă două transferuri anunțate de către CSM Lugoj, pentru echipa de volei.După ce la sfârșitul săptămânii trecute echipa s-a întârit cu două jucătoare pentru poziția de coordonator, anunță întăriri pentru zona de centru.

Meniul zilei, Octavian

„CSM Lugoj a adus două jucătoare valoroase și experimentate, ambele cu evoluții în naționalele țărilor de origine, Tanija Sredic pentru Serbia și Andreea Petra pentru România. Andreea Gemănariu Petra, are 27 de ani, 1,91 m (Atac 2,85 m; Blocaj – 2,70 m) fostă componentă a lotului C.S.M. Lugoj în două sezoane, revine de la CS Medgidia și a mai jucat la Sibiu, Tg. Mureș și Agroland Timișoara. Tanja Sredic, are 29 de ani, 1,87 m (Atac 2,98; Blocaj 2,85 m), vine de la Partizan Belgrad, după ce în carieră a mai evoluat la Spartak Subotica, Muszynianka (Polonia), Wiesbaden (Germania), și în România la C.S.M. Târgoviște”, anunță oficialii CSM.

Cele două se alătură componentelor care au rămas de sezonul trecut, jucătoarea din Serbia, Katarina Canak și talentata junioară de la CSȘ Lugoj, Andra Badiu Savu.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Sport

Două jucătoare valoroase, transferate pentru lotul de volei al CSM Lugoj

Publicat

în

CSM Lugoj anunță primele transferuri. Două jucătoare valoroase se vor alătura lotului lugojean.
„Noul sezon competițional aduce schimbări majore în lotul CSM Lugoj, iar primele jucătoare pe care vi le prezentăm sunt cele care evoluează pe postul de coordonator. Pentru această poziție se vor duela două jucătoare valoroase, bulgăroaica Petya Barakova și românca Lorena Ciocian.
Petya Barakova are 27 de ani, 1,80 m, (Atac – 2,71; Blocaj – 2,83) vine din Champions League, unde a evoluat cu campioana Bulgariei, Maritsa Plovdiv. Este componentă a naționalei Bulgariei, cu care ieri a câștigat trofeul Golden League, cu ea în teren. A mai evoluat în Elveția (la Volero Zurich), în Polonia (la Developres Rzeszow), în Franța (pentru Le Cannet), dar și la Volei Alba Blaj, cu care a jucat finala Champions League.
Lorena Ciocian are 28 de ani, 1,88 m, (Atac – 2,93; Blocaj – 2,83) revine la C.S.M. Lugoj, unde a evoluat spectaculos în sezonul 2016/2017. A mai evoluat în România la Medicina Tg. Mureș, Unic Piatra Neamț, C.S.M. Târgoviște și la Știința Bacău. Fostă componentă a echipei naționale în competiții oficiale, Lorena revine la Lugoj pentru a… reveni în echipa națională”, este anunțul oficial al CSM Lugoj.

Meniul zilei, Octavian

Citiţi mai departe

Sport

S-a întregit lotul echipei de volei din Lugoj. Au plecat șapte jucătoare, vin opt

Publicat

în

CSM Lugoj anunță că a făcut lotul echipei de volei a fost definitivat. Reprezentanții clubului lugojean spun că de sptămâna viitoare vor putea să prezinte și cele opt transferuri pe care le-au realizat pentru club.
„Lotul echipei noastre pentru sezonul 2021 – 2022 a fost definitivat, iar pentru început se cuvine să le mulțumim jucătoarelor care au ales să continue alături de noi. Așadar le veți revedea și anul viitor pe Katarina Canak, centru, 1,86 m, Georgiana Popa, secund, 1,81 m, Andra Badiu Savu, centru, 1,85 m, Adriana Rotaru, libero și Patricia Bărbulescu, libero.
Staff-ul echipei noastre a rămas același, Ugljesa Segrt, antrenor principal, Dragan Grbic, antrenor secund, Vasile Canea, preparator fizic și Mircea Roșu, statistician. De săptămâna viitoare vă vom prezenta cele opt jucătoare noi, patru românce, trei sârboaice și o bulgăroaică, transferurile CSM Lugoj pentru viitorul sezon competițional”, anunță reprezentanții CSM.
Lugojul a pierdut șapte jucătoare, inclusiv pe căpitanul  echipei, înainte de începutul acestui sezon.

Meniul zilei, Octavian

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj pierde șapte jucătoare

Publicat

în

CSM Lugoj a anunțat că un număr de șapte jucătoare nu vor mai face din lotul echipei de volei de sezonul viitor. Printre acestea se află, inclusiv căpitanul echipei Diana Balintoni.

Meniul zilei, Octavian

„CSM Lugoj ține să le mulțumească jucătoarelor care au făcut parte din lotul echipei și care nu vor mai continua în sezonul viitor alături de noi: Diana Balintoni, Bianca Albăstroiu, Milena Koprivica, Tamara Ignjic, Anastasija Sekulic, Maria Zelenovic și Nina Kocic. Alături de acestea, CSM Lugoj a reușit un nou sezon excelent, încheiat cu o calificare în Challenge Cev Cup, unde clubul nostru a finalizat deja formalitățile de înscriere. Mulțumim pentru tot efortul depus și succes la viitoarele echipe! Detalii despre noutățile din lot vor fi publicate în săptămânile ce urmează, iar așteptarea va fi pe măsură și va merita! Forza CSM Lugoj!”,a fost anunțul CSM.

 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite