Cand ti se face pofta de un burger bun, te duci pana in panzele albe ca sa il gasesti sau, in acest caz, pana in buricul Timisoarei, indiferent daca e sau nu blocat traficul din oras. Si pentru ca voiam sa mancam un burger fain, misto, am ales un restaurant cu nume pe masura, anume Misto. Chiar asa ii zice restaurantului, si il gasiti pe strada Eugeniu de Savoya, la mica distanta de Piata Unirii.
Normal ca am mers pe varianta burger, mai exact un Shroomster, care include carne de vita Black Angus, branza gouda, ciuperci, bacon, rosie, salata si sos de burger si un Mother Truffler, cu pasta de trufe, scamorza, bacon, rucola si rosii cherry. A costat 33 de lei Shroomster si respectiv 46 de lei Mother Truffler, iar pe langa un burger mare la fiecare, am primit si cartofi prajiti (atentie, proaspeti, nu de Antarctica) si inca o portie de sos.
Burgerul a fost absolut delicios, poate cel mai bun din Timisoara. Branza topita frumos deasupra chiftelei de carne, iar restul ingredientelor s-au potrivit de minune, fiind o combinatie de succes. Pretul nu putem spune ca a fost mare, avand in vedere ca vorbim de centrul Timisoarei si deci de un restaurant popular si de calitate.
Nu am putut pleca de la Misto fara sa luam si un desert, altul in fiecare zi. Norocul nostru a fost ca in acea zi sa fie lava cake in doua culori, reactia noastra fiind „doua portii”. Priviti:
Servirea a fost si ea pe masura asteptarilor, la fel ca si ambianta. Ne-a placut cam tot la acest restaurant, deci o sa renuntam la a fi carcotasi doar pentru dragul de a fi carcotasi si o sa spunem ca este misto de-a dreptul. Va lasam cu alte cateva poze si cu o urare: pofta mare si mergeti si voi la Misto, ca e tare misto!