Connect with us

Actualitate

Programul supermarketurilor din Lugoj de Paște: Lidl, Carrefour, Profi și Kaufland

Publicat

în

RETIM

Magazinele din Lugoj vor avea deschis până înainte de Paște, cele mai mari lanțuri de supermarketuri care au deschise puncte în orașul nostru anunțându-și deja programele de funcționare în următoarea perioadă. La Lugoj, cele mai importante patru lanțuri de supermarketuri sunt Lidl, Carrefour, Profi și Kaufland.

La Lidl va fi închis în zilele de 19 și 20 aprilie. Până atunci însă, magazinul va funcționa după programul următor:

13-17.04 (luni – vineri) – 7:30-21:00 (excepție Caransebeș, Oțelu Roșu și Blaj*)

18.04 (sâmbătă) – 7:30-17:00

19-20.04 (duminică – luni) – Închis

La Kaufland, în perioada 16 – 20 aprilie, hypermarketul își va începe programul în intervalul 06.00 – 08.00 și se va închide în funcție de numărul de clienți, la ore diferite. În afară de ziua de duminică, atunci când magazinul va fi închis, programul va fi unul special.

Sâmbătă, magazinul va avea program special de funcționare, cu program scurt, între orele 07.00 – 16.00, iar luni, după Paște, hypermarketul va fi deschis între 09.00 – 15.00.

La cele două magazine Carrefour din Lugoj nu veți putea face cumpărături pe 19 și 20 aprilie.

Și Carrefour a ales să dea două zile libere angajaților, astfel că în zilele de 19 și 20 aprilie toate magazinele Carrefour vor fi închise.

13 – 17 aprilie, Luni – Vineri: 08:00 – 22:00

18 aprilie, Sâmbătă: 8:00 – 18:00

19 – 20 aprilie, Duminică și luni: Închis

-începând de Marți, 21 aprilie: Program normal 08:00 – 21:00.

Magazinele Profi din oraș vor fi închise duminică, în prima zi de Paști, însă lugojeni își pot face cumpărături aici cu o zi înaintea Sărbătorilor, până la orele 19:00. Magazinele se deschid în a doua zi de Paști, de la 10:00 și până seara la 18:00.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj caută personal medical pentru centrele de vaccinare

Publicat

în

Având în vedere prevederile O.U.G. nr.3 din 15 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii, pentru implementarea eficientă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Municipiul Lugoj invită personalul medico-sanitar și registratorii medicali (operatori date) să-şi exprime intenția de a face parte din echipele care vor desfășura activitate la Centrele de vaccinare împotriva Covid-19 nr.1 și nr.2, amenajate la Sala de sport “Lavinia Miloșovici” Lugoj, str. Caransebeșului nr. 2B.
Activitatea Centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 Lugoj se va desfășura după următorul program: luni – sâmbătă, 0800-2000.
Personalul medico-sanitar implicat în activitatea de vaccinare trebuie să își exercite profesia cu respectarea Legii nr.95/2006 și a OUG nr.144/2008.
Echipele centrelor de vaccinare Covid-19 pot fi compuse din medici din specialitățile epidemiologie, medicină generală, medicină şcolară, medicină de familie şi alte specialități, medici rezidenți, asistenţi medicali şi registratori medicali (operatori date).
Persoanele interesate își vor exprima intenția, printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de e-mail contact@primarialugoj.ro sau depusă la sediul Primăriei Municipiului Lugoj – Biroul relații cu publicul, specificând și perioadele de timp în care pot presta serviciile (zile disponibile și interval orar).
Modalitatea și documentele necesar a fi depuse în vederea încheierii contractelor de prestări servicii se vor stabili în perioada următoare și vor fi aduse la cunoștința celor interesați prin intermediul site-ului www.primarialugoj.ro și presa locală.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Un ambulanțier din Lugoj a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Publicat

în

Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș a anunțat astăzi, că unul dintre ambulanțierii din Lugoj a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus. Nicolae Pantalia împlinise, în 15 ianuarie, 56 de ani.

RETIM

„De astăzi SAJ Timiș, a devenit mai sărac, a pierdut un coleg, un prieten, un om, a cărui absență va fi mereu resimțită. COVID-19 este UN ADEVĂR , DIN NEFERICIRE UNUL UCIGAȘ, FERIȚI-VĂ DIN CALEA LUI!”, au postat cei de la Ambulanța Timiș, pe pagina lor de socializare.

Colegii săi spun că s-au rugat pentru însănătoșirea lui Nicu, însă, astăzi, au primit vestea tristă.
„Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar acest cumplit virus a fost mai puternic și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra pe mai departe în amintirea noastră. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa”, au mai scris aceștia.

Citiţi mai departe

Actualitate

Eșec la Lugoj în prima zi de vaccinare COVID -19, din etapa a doua. De ce au stat oamenii la coadă

Publicat

în

FOTO Arhiva

A început și la Lugoj vaccinarea persoanelor din etapa a doua. Cum pe platforma de vaccinare apar trei centre, înscrierile permise au fost pentru cele trei fluxurile de vaccinare. Din păcate, la Lugoj funcționează, în momentul de față, doar un centru, la spital. Încă două, care sunt pregătite la Sala de sport „Lavinia Milosevici” nu au fost deschise încă, ceea ce a dus la o situația neplăcută. La centrul de la spitalul din Lugoj, zeci de persoane au așteptat să le vină rândul la vaccinare, personalul nu a reușit însă să facă față la toate programările.

RETIM

Ionuț Cocoș, directorul unității medicale din Lugoj a transmis că toate persoanele înscrise vor fi vaccinate.

„Vom face eforturi ca toate persoanele înscrise pe platformă să fie vaccinate. Dacă situația o impune, o să fie contactate telefonic pentru reprogramare în timp util. Pentru orice informații suplimentare, oamenii ne pot suna la 0786.397.206”, ne-a transmis conducerea Spitalului „Dr. Teodor Andrei”.

Cele două centre de la Sala de sport „Lavinia Milosovici”, ar urma să fie deschise la sfârșitul săptămânii, atunci când vor avea asigurat și personalul necesar.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite