Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Primarul Lugojului, atac dur la unul dintre liderii fostei administrații PSD care îl critica pe Facebook

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Primarul Claudiu Buciu a lansat un atac dur la adresa lui Călin Dobra. Fostul lider PSD din timpul administrației Boldea, pe care Buciu l-a numit “doctorul”, a fost criticat pentru atacurile pe care acesta le-a lansat în ultima perioadă pe Facebook. Recent, conflictul dintre cei doi a pornit de la închiderea cantinei de ajutor social. Dobra a criticat faptul că administrația Buciu nu știe decât să închidă unele proiecte ale lui Boldea.

„E oficial, Primăria Lugoj lasă zeci de oameni aflați într-o situația grea, fără o masă caldă! Astăzi, în Consiliul local al municipiului Lugoj s-a hotărât desființarea Cantinei de Ajutor Social! Era prea mult pentru municipalitate să ajute acești oameni care cereau ajutor nu de plăcere, ci de nevoie! S-a găsit de unde să taie! Stimabilul primar, Claudiu Buciu, susținea cu aproximativ un an în urmă intenția ,,de a crea o cantină unică a primăriei”, de care să beneficieze și ,,persoanele cu dificultăți materiale”. Vremea a trecut, iar promisiunile s-au uitat! Probabil se așteaptă să ne obișnuim cu politica desființării. Prin reprezentanții în Consiliul Local Lugoj, PSD Lugoj a solicitat majorarea sumei alocate zilnic per beneficiar, de la 18 la 25 de lei. Evident, amendamentul a fost respins! Mult respect pentru lugojeni arată edilul cu această măsură și multă economie!”, a scris Dobra pe Facebook.

Ca răspuns Buciu a scris un adevărat “memoriu” pe pagina lui de Facebook. Printre altele, primarul l-a “certat” pe Dobra în legătură cu faptul că membrii PSD s-au îmbogățit și circulă cu mașini de lux și stau în vile, în timp ce lugojenii nu au beneficiat prea mult de pe urma fostei administrații.

RETIM

“Nu aș fi făcut aceste precizări dacă PSD-iștii care au lucrat toată viața la stat și care ne predau social democrația din Mercedes S-Klasse ori din vile cu piscină – toate acestea cumpărate din amărâtul de salariu de angajat la stat – și aici mă refer la domnul doctor Dobra Călin Ionel, nu s-ar fi trezit din puf și nu ar fi pornit la război cu gândul la beneficiarii acestui serviciu. Domnului doctor (că de, e și el doctor) i-a trecut pe la nas mirosul de putere și a găsit urgent să se cațere pe destinul unor oameni care au nevoie de ajutorul comunității.

Să nu uite domnul doctor că bunăstarea domniei sale este rodul faptului că Lugojenii au avut ghinionul să nu-și facă vile cu piscină cu firmele care au avut lucrări cu instituții publice subordonate domniei sale, ori cu muncitorii și utilajele Meridian 22 SA. Să nu uite domnul doctor că Lugojenii au avut ghinionul de a nu deține ștrandul de pe Insulă contra unei chirii de 100€/lună timp de zece ani.

Dacă tot e domnul doctor așa de norocos să ne spună și nouă cum a făcut, poate așa se va împlini și visul meu. Stimați Domni social democrați de Lugoj, vă promit și vă și garantez că nu veți mai avea niciodată ocazia să vă bateți joc de Lugoj și de Lugojeni. Sunt extrem de determinat și am și capacitatea să vă țin departe de a mai face rău acestei comunități.

Eu nu alerg după voturi, eu am venit la primărie să fac ce trebuie, nu ce place celor care nu înțeleg că trăiesc într-o comunitate și își doresc binele doar pentru ei, în detrimentul celorlalți. Am încredere în Lugojenii care-și doresc o reconstrucție temeinică a orașului și care s-au săturat de spoieli și de hoție. Îi asigur pe toți beneficiarii acestui drept că nu vor avea de suferit în urma acestor modificări. Nu ne dorim să amăgim pe nimeni.”, a scris Buciu pe Facebook.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite