Connect with us


Administrație

Primarul Francisc Boldea vrea aeroport la Lugoj. Investiţia va fi prinsă în bugetul local din acest an

Publicat

în

Peste 200 de milioane de lei va fi bugetul din acest an al Lugojului. Primarul Francisc Boldea spune că Executivul pe care îl conduce a lucrat deja la o listă de investiţii pentru anul 2020, pe care însă primarul nu vrea să o dezvăluie.

Boldea a vorbit însă de una dintre cele mai importante investiţii pe care o pregăteşte în acest an electoral, care este una cel puţin suprinzătoare. Primarul Lugojului vrea să construiască un aeroport utilitar, pe locul fostului hipodrom.  „Vreau să facem un aeroport utilitar la Lugoj. Pe locul fostului hangar, unde a fost hipodromul. Investiţia o facem din cu bani de la buget şi dintr-o finanţare europeană”, spune primarul.

Francisc Boldea susţine că aerportul va avea scop strict utilitar, de aici urmând să decoleze şi să aterizeze avioanele care fac dezinsecţiile aeriene în Lugoj şi în comunele din zonă, dar şi pentru ierbicidarea culturilor agricole.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Zece ani interdicție la spart carosabilul în centrul Lugojului. Trei luni pentru finalizarea branșamentelor

Publicat

în

FOTO renasterea.ro

Primăria Muncipiului Lugoj anunță locuitorii care stau în centrul orașului să-și finalizeze lucrările de branșare la rețele, în următoarele trei luni.

„În prezent Primăria Municipiului Lugoj desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Al. Mocioni, zona cuprinsă între străzile Nicolae Bălcescu și Bucegi. După finalizarea acestora timp de 10 ani nu se vor mai putea executa lucrări de branșamente ( apă, canal, curent, gaz, etc.). Având în vedere cele menționate mai sus rugăm persoanele fizice și juridice care locuiesc pe acest tronson să finalizeze în termen de 3 luni lucrările de branșamente la utilități”, transmite Primăria Lugoj.

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj suspendă activitatea cu publicul din cauza unui focar de coronavirus

Publicat

în

Primarul Claudiu Buciu a luat decizia de a suspenda activitatea cu publicul după ce în cadrul instituției au fost confirmați deja patru angajați. Pe lângă aceștia, mai există suspiciuni pentru încă 20 de funcționari, care au fost trimiși în izolare.

Claudiu Buciu își va face, astăzi, testul Covid 19.

Activitatea rămâne suspendată pe o perioadă nedefinită. Cei care au problemele de rezolvat la Primăria Lugoj sunt rugați să transmită o adresă pe email: contact@primarialugoj.ro sau să ia legătura cu funcționarii instituției la tel. 0256-352240, fax. 0256-350393.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima ședință a noului consiliu local de la Lugoj. Se alege și viitorul viceprimar

Publicat

în

Noul consiliul local al Lugojului va fi convocat pentru prima întâlnire, săptămâna viitoare. Conform primarului Claudiu Buciu e necesară o ședință de urgență pentru rectificarea bugetului local.

În aceeași întâlnire, va trebui stabilită componența comisiilor de specialitate și se vor face propuneri pentru funcția de viceprimar.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat deja, că propunerea PNL pentru această funcție va fi Bogdan Blidariu.

Citiţi mai departe

Cele mai citite