Connect with us

Politică

PNL câștigă alegerile la Lugoj. “Umilința la care ne-a supus PSD în ultimii ani a fost plătită de lugojeni”

Publicat

în

La Lugoj, PNL a câștigat alegerile pentru Europarlamentare la un scor istoric, obținând peste 5.000 de voturi. Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, este de părere că lugojenii au apreciat schimbările din interiorul filialei, după excluderea lui Ioan Ambruș și a echipei sale, dar consideră că au plătit, la aceste alegeri, umilința la care au fost supuși de PSD și Francisc Boldea.

RETIM

“Oamenii nu mai vor politicieni corupți. Au votat pentru justiție, nu pentru corupție și asta nu se va mai schimba vreodată în România. De data asta au avut și pentru cine să voteze. Oferta opoziției a fost mult mai consistentă se și vede din scorurile obținute. Pe plan local PNL arată că câștigat încrederea lugojenilor, prin reforma făcută în sânul filialei, iar scorul masiv anti PSD provine din umilința și din lipsa de respect cu care i-a tratat PSD pe lugojeni în toți acești ani de când administrează Lugojul.

Atâtea lucrări eșuate, nu pot fi trecute cu vederea. Umilința la care ne-a supus Francisc Boldea și PSD în ultimii ani a fost plătită acum de lugojeni. Să faci o secție de votare într-un SPA pe care l-ai inaugurat în urmă cu trei ani și e închis și astăzi, pentru care lugojenii au plătit. E o umilință de nedescris. Vor pierde și alegerile locale, pentru că oamenii s-au săturat de acestă bătaie de joc”, a declarat președintele PNL Lugoj

Claudiu Buciu a vorbit de rezultatul opoziției în perspectiva alegerilor locale și i-a felicitat pe cei de la USR PLUS.

“Mă bucur pentru rezultatul colegilor din opoziție, îi felicit pe cei de la USR PLUS, și sunt convins că împreună o să scăpăm Lugojul pentru mulți ani de modul PSD de a face administrație. Pentru că nu o să își mai permită nimeni să mintă oamenii și să nu țină cont de părerea lor. Lugojenii au arătat la aceste alegeri că ei sunt cei care hotărăsc și au taxat foarte bine pe cei care i-au ignorat și nu le-au arătat respect”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Atac PSD la noul city-manager. Social-democrații critică concedierile anunțate la Primăria Lugoj

Publicat

în

Noul președinte al PSD Lugoj critică concedierile anunțate de către noua administrație locală. Călin Dobra, președintele organizației locale este de părere că nu sunt necesare concedieri în Primăria Lugoj și că funcționarii își fac treaba dacă sunt coordonați bine. Ie;irea lui Dobra vine după ce Anca Micșa Oprea a avut o postare pe Facebook în care descria atmosfera din cea mai importantă instituție a orașului.

RETIM

„Cât de buni și competenți suntem noi și cât de învechiți și incompetenți sunt toți ceilalți! Asta e tot ce s-a auzit de la balconul Primăriei Lugoj, de când noul edil și echipa sa au preluat administrarea orașului. Nu mai știu cum să justifice concedierile pe care le tot flutură cu fiecare ocazie. Și nu pentru că funcționarii ar fi „lipsiți de vlagă” și „învechiți”, cum îi caracterizează doamna manager, ci pentru că noua administrație habar nu are ce înseamnă… administrația publică. Au nevoie de coordonare, doamnă, nu să fie dați afară! Dați-le de lucru, doamnă! Veți vedea că sunt oameni competenți, pe care vă puteți baza! Dar nu, să aruncăm răspunderea! Până și acum, când au toate pârghiile să facă marea cu sarea, tot alții sunt de vină că ei habar nu au ce fac!”, susține Dobra.

Citiţi mai departe

Politică

Claudiu Buciu: „Nu mă interesează funcția de președinte PNL Timiș. Am destulă treabă, acasă, în administrație”

Publicat

în

Primarul Lugojului a declarat că nu este interesat de funcția de președinte al PNL Timiș. Invitat la o emisiune în direct la pressalert.ro, Claudiu Buciu a spus că, în momentul în care vor avea loc alegeri, în organizația județeană, nu își va depune candidatura.”Nu-mi place să alerg după funcții în partid, am destule probleme acasă, în administrație, la Lugoj, însă vocea mea o o vor auzi toată ziua”, a declarat Buciu, referindu-se la liderii partidului.

RETIM

Claudiu Buciu a mai spus că cel mai potrivit om să conducă filiala timișeană a PNL este deputatul Marilen Pirtea.

„Așa cred eu, că este cel mai potrivit. Este rectorul Universității de Vest, a avut rezultate deosebite acolo, are un nou mandat de deputat, este un om respectat în partid, este din Timiș, pentru că tot vorbim de oameni care sunt sau nu sunt din Timiș, este un lider respectat de toți colegii din partid. În prezent, domnul Nica a creat aceste disensiuni și iar a făcut tabere în partid. Eu cred că domnul Pirtea ar fi omul care ar face liniște în filială, ne-am putea aduna cu toții în spatele dânsului și am putea să reconstruim filiala”, a spus Claudiu Buciu.

 

Citiţi mai departe

Politică

Rezultate finale oficiale. Cine a câștigat alegerile parlamentare în Lugoj și în împrejurimi

Publicat

în

RETIM

Alegerile parlamentare s-au încheiat oficial. Rezultatele au fost făcute publice de către Biroul Electoral Central, iar în Timiș, marii câștigători sunt cei de la USR-Plus, cu 29,21% dintre sufragii. Urmează PNL, cu 24,78%, PSD cu 19,63% și AUR, 8,71%. 

La Lugoj PNL s-a impus în alegerile parlamentare cu un scor de 31,94%, pe locul doi clasându-se PSD cu puțin peste 20%, iar pe trei USR-Plus cu 16,51%. AUR a obținut la Lugoj 10%, fiind unul dintre partidele-surpriză ale votului.

Iată câteva rezultate la orașele și comunele importante din preajma Lugoj:

Făget – PNL: 25,09%; PSD: 33,94%; USR-Plus: 7,83%; AUR: 12,86%;

Buziaș – PNL: 32,66%; PSD: 29,80%; USR-Plus: 12,31%; AUR: 7,50%;

Recaș – PNL: 20,40%; PSD: 37,26%; USR-Plus: 14,49%; AUR: 10,71%;

Belinț – PNL: 42,80%; PSD: 22,85%; USR-Plus: 10,57%; AUR: 9,25%;

Boldur – PNL: 22,58%; PSD: 38,35%; USR-Plus: 9,44%; AUR: 10,75%;

Bethausen – PNL: 41,16%; PSD: 21,13%; USR-Plus: 4,84%; AUR: 16,78%;

Coșteiu – PNL: 26,57%; PSD: 30,95%; USR-Plus: 8,64%; AUR: 12,49%;

Darova – PNL: 21,73%; PSD: 17,09%; USR-Plus: 16,61%; AUR: 23,16%;

Fârdea – PNL: 12,14%; PSD: 47,89%; USR-Plus: 6,24%; AUR: 13,66%;

Gavojdia – PNL: 43,43%; PSD: 15,78%; USR-Plus: 11,49%; AUR: 14,82%.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite