Connect with us

Social

Picnic în lanul de lavandă, la câțiva kilometri depărtare de Lugoj

Publicat

în

RETIM

Să iei masa la un restaurant sau la o terasă este o experiență cunoscută tuturor. Dar să mănânci la marginea pădurii, în mirosul florilor de lavandă e ceva ce doar la Margina poți încerca! Doritorii care vor să facă poze și să experimenteze senzația unică de a servi un mic dejun celebru în toată lumea o pot face 𝐬â𝐦𝐛ă𝐭ă ș𝐢 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜ă, 𝟐𝟕-𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎,𝟎𝟎-𝟐𝟎,𝟎𝟎 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐥𝐚 P𝐢𝐜𝐧𝐢𝐜 𝐢𝐧 𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝ă!

“Vei putea servi 𝐌𝐢𝐜 𝐝𝐞𝐣𝐮𝐧 𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐠𝐢𝐧𝐚 la pachet sau îți poți aduce mâncare de acasă. Noi îți oferim ocazia de a te bucura de 𝐟𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐬𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐮𝐥𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐚𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚, 𝐬𝐚𝐜𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢 𝐜𝐮 𝐟𝐥𝐨𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐛𝐮𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐚𝐬𝐩𝐞𝐭𝐞.

Autoliv angajează!

Și dacă vrei să iei amintirea cu tine acasă, ți-am pregătit 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐨𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐨𝐳𝐞 𝐬𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐭 de unde vei primi poze sau magneți de frigider personalizați cu tine și invitații tăi. Te așteptăm să te bucuri de puritatea si frumusețea naturii din Margina și vă asigurăm că vom respecta legislația în vigoare și măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid”, scriu cei de la infocentru turistic de la Margina, organizatori ai evenimentului.

În lanul de lavandă vei avea ocazia să întâlnești 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐞, 𝐬𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚𝐟𝐢𝐫. Vă veți putea bucura de 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭 𝐬𝐢 𝐨𝐩𝐢𝐧𝐜ă𝐫𝐢𝐭, iar cei mai activi pot face plimbări gratuite cu 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐄𝐜𝐨 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬 sau se pot programa la o 𝐩𝐥𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢. Pentru informații și înscrieri pentru aceste servicii aveți nr. de tel. 0723 124 952 sau infocentrumargina@yahoo.com

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Programul vizitelor la spital s-a prelungit din cauza caniculei

Publicat

în

FOTO Arhiva

Începând de astăzi, 11 iulie, programul de vizitare al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj se prelungește până la ora 19:00. Astfel, vizitatorii pacienților internați vor avea acces de luni până vineri, între orele 14:00 și 19:00, iar în weekend între orele 12:00 și 19:00.

RETIM

Conform ordinului Ministerului Sănătății, accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute, celor aflați în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor halucinogene este strict interzis.

Noua modificare a programului este provizorie, până în 21 iulie, și este cauzată de caniculă, cu scopul să ofere mai multă flexibilitate aparținătorilor, facilitând astfel vizitele la pacienți. Spitalul reamintește tuturor vizitatorilor să respecte regulile impuse pentru siguranța și confortul pacienților internați.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Social

Veteranul de război al Lugojului, în vârstă de 100 de ani, onorat de Ministerul Apărării Naționale

Publicat

în

Pe 10 iulie 2024, profesorul și veteranul de război Streian Nicolae, în vârstă de 100 de ani și 6 luni, a primit Emblema de Onoare a Armatei Române. Distincția i-a fost conferită de către ministrul apărării naționale, cu ocazia Zilei Eroilor, și i-a fost înmânată de col.dr. Virgil Nicu Florescu, comandantul Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere Decebal din Timișoara, la domiciliul său din Lugoj. La eveniment a participat și preotul militar dr. Emanuel Gafița, al Batalionului 691 Artilerie Antitanc „General Ion Dragalina” din Lugoj.

RETIM

Nicolae-Pavel Streian s-a născut pe 4 ianuarie 1924 în Gladna-Română, comuna Fârdea. Este absolvent al Academiei Teologice din Caransebeș și al Facultății de Matematică-Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Timp de 35 de ani, a predat matematica la instituții de prestigiu din Lugoj, precum Liceul „Coriolan Brediceanu”, Liceul „Iulia Hasdeu” și Școala Nr. 2.

Activitatea sa a fost completată de implicarea în diverse organizații culturale și educative, inclusiv Corul Ion Vidu și Corul Cadrelor Didactice. A fost membru al Cercului Pedagogic al Profesorilor de Matematică și al Societății de Științe Istorice. Este membru al Asociației Naționale a Veteranilor de Război și al Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”.

Autoliv angajează!

Veteran al luptelor de la Păuliș din 1944, Nicolae-Pavel Streian a fost desemnat Cetățean de Onoare al localității Păuliș și al comunei Fârdea. În Lugoj, este primul cetățean care a primit distincția „Cheia Orașului Lugoj” pentru contribuția sa la comunitate. În plus, a fost decorat de președintele Emil Constantinescu cu medalia „Crucea comemorativă a celui de-Al Doilea Război Mondial, 1941-1945”.

Citiţi mai departe

Social

Care sunt avantajele în colaborarea cu BFG Imobiliare, în cazul în care vindeți, închiriați sau cumpărați o proprietate

Publicat

în

Colaborarea cu BFG Imobiliare poate avea mai multe avantaje pentru cei care caută să vândă, să cumpere sau să închirieze o proprietate. În primul rând, experiență și cunoștințe profesionale: agențiile imobiliare au o experiență vastă în vânzarea, cumpărarea sau închirierea proprietăților și cunoștințele necesare în domeniul imobiliar. BFG Imobiliare vă poate ajuta să faceți alegeri informate și să evitați deciziile greșite.

RETIM

BFG Imobiliare are acces la o bază de date extinsă de proprietăți disponibile la vânzare sau închiriere. Astfel, vă poate ajuta să găsiți proprietatea potrivită mai rapid și mai ușor.

Cea mai bună promovare

BFG Imobiliare poate promova proprietatea dumneavoastră folosind diferite metode, precum publicitatea online, bannere publicitare, afișe, anunțuri pe site-uri specializate și altele. Spre deosebire de alte agenții, BFG Imobiliare are contract exclusiv pentru promovarea proprietăților cu mai multe publicații online din Banat, respectiv din zona Banatului: www.lugojeanul.ro, www.banatnews.ro, www.stiri24plus.ro și www.ghidulbanatului.ro.

Autoliv angajează!

Acest lucru poate ajuta la atragerea unui număr mai mare de potențiali cumpărători sau chiriași și, astfel, la realizarea unei vânzări sau închirieri mai rapide și mai eficiente.

Pentru clienții BFG Imobiliare, promovarea este absolut gratuită. Sigurul cost este comisionul pe care doar proprietarul îl plătește, doar în cazul vânzării sau închirierii proprietății.

Alte avantaje importante

Evaluarea corectă a prețului. BFG Imobiliare are cunoștințe despre prețurile pieței imobiliare și vă poate ajuta să evaluați corect prețul proprietății dumneavoastră, astfel încât să obțineți cel mai bun preț posibil.

BFG Imobiliare poate ajuta la negocierea tranzacțiilor și la gestionarea acestora în mod eficient, astfel încât să puteți obține cea mai bună ofertă posibilă și să finalizați tranzacția într-un mod profesionist și fără probleme. Prin specialiștii BFG Imobiliare beneficiați de consultanță profesionistă și asistență, de la promovarea proprietății până la aspectele juridice care țin de legalitatea încheierii contractului.

În general, colaborarea cu BFG Imobiliare poate fi foarte utilă și poate economisi timp și bani, în special pentru persoanele care nu au experiență în domeniul imobiliar.

Dacă doriți să vindeți, închiriați sau să cumpărați o proprietate ne puteți contacta la 0730 355 161 sau 0721 153 242

Citiţi mai departe

Social

Românii vor avea parte de o minivacanță de patru zile în august 2024

Publicat

în

Autoritățile au hotărât ca ziua de vineri, 16 august, să fie liberă, formând astfel o punte cu weekendul și cu sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfânta Maria), care cade joi, 15 august. Această măsură va permite angajaților din sectorul public să beneficieze de un weekend prelungit, începând de joi și terminându-se duminică, 18 august.

RETIM

Pentru bugetari, această decizie aduce o vacanță de patru zile consecutive, oferindu-le ocazia de a se relaxa și de a petrece timp cu familia sau prietenii. În schimb, angajații din sectorul privat nu vor avea parte de același tratament, aceștia beneficiind doar de ziua liberă de 15 august, conform legislației actuale.

În plus față de minivacanța din august, românii vor avea și alte zile libere legale în 2024. Printre acestea se numără Sfântul Andrei, care va fi sărbătorit sâmbătă, 30 noiembrie, Ziua Națională a României pe 1 decembrie, care pică într-o duminică, și Crăciunul pe 25 decembrie, o zi de miercuri.

Autoliv angajează!

Codul Muncii specifică faptul că angajații care lucrează în zile de sărbătoare legală trebuie să fie compensați corespunzător. Astfel, cei care nu pot beneficia de aceste zile libere din cauza caracterului specific al activității lor vor primi timp liber compensatoriu în următoarele 30 de zile. Dacă acest timp liber nu poate fi acordat, angajatorii sunt obligați să ofere un spor salarial de cel puțin 100% din salariul de bază pentru orele lucrate în zilele de sărbătoare.

Citiţi mai departe

Cele mai citite