Connect with us

Social

Picnic în lanul de lavandă, la câțiva kilometri depărtare de Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Să iei masa la un restaurant sau la o terasă este o experiență cunoscută tuturor. Dar să mănânci la marginea pădurii, în mirosul florilor de lavandă e ceva ce doar la Margina poți încerca! Doritorii care vor să facă poze și să experimenteze senzația unică de a servi un mic dejun celebru în toată lumea o pot face 𝐬â𝐦𝐛ă𝐭ă ș𝐢 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜ă, 𝟐𝟕-𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎,𝟎𝟎-𝟐𝟎,𝟎𝟎 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐥𝐚 P𝐢𝐜𝐧𝐢𝐜 𝐢𝐧 𝐥𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝ă!

“Vei putea servi 𝐌𝐢𝐜 𝐝𝐞𝐣𝐮𝐧 𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐠𝐢𝐧𝐚 la pachet sau îți poți aduce mâncare de acasă. Noi îți oferim ocazia de a te bucura de 𝐟𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐬𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐮𝐥𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐚𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚, 𝐬𝐚𝐜𝐮𝐥𝐞𝐭𝐢 𝐜𝐮 𝐟𝐥𝐨𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐛𝐮𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐚𝐬𝐩𝐞𝐭𝐞.

Și dacă vrei să iei amintirea cu tine acasă, ți-am pregătit 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐨𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐨𝐳𝐞 𝐬𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐭 de unde vei primi poze sau magneți de frigider personalizați cu tine și invitații tăi. Te așteptăm să te bucuri de puritatea si frumusețea naturii din Margina și vă asigurăm că vom respecta legislația în vigoare și măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid”, scriu cei de la infocentru turistic de la Margina, organizatori ai evenimentului.

RETIM

În lanul de lavandă vei avea ocazia să întâlnești 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐞, 𝐬𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚𝐟𝐢𝐫. Vă veți putea bucura de 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭 𝐬𝐢 𝐨𝐩𝐢𝐧𝐜ă𝐫𝐢𝐭, iar cei mai activi pot face plimbări gratuite cu 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐄𝐜𝐨 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬 sau se pot programa la o 𝐩𝐥𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐮𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢. Pentru informații și înscrieri pentru aceste servicii aveți nr. de tel. 0723 124 952 sau infocentrumargina@yahoo.com

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

FOTO Tunelul Iubirii de la Lugoj, imortalizat de către un pasionat de fotografie

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Chiar dacă celebrul Tunel al Iubirii din Caraș-Severin este istorie, datorită scoaterii din funcțiune a liniei de cale ferată unde a fost inițial descoperit, astfel de locuri se formează oriunde există vegetație deasă în jurul liniilor de tren. Un astfel de loc se găsește și la Lugoj.

Undeva în spatele spitalului municipal, un fotograf amator a reușit să imortalizeze câteva imagini de-a dreptul spectaculoase. Tunelul creat în mod natural și artificial, de pomii din jurul liniei de cale ferată și trecerea garniturilor pe lângă aceștia, arată impresionant în fotografii.

Unul dintre lugojenii care a surprins Tunelul Iubirii din oraș este Alex Domanyek, care a și împărtășit pozele cu restul comunității lugojene, prin intermediul rețelelor sociale.

RETIM

sursa foto: Alex Domanyek/Facebook.com

Citiţi mai departe

Social

Lugojeanul Octavian Batori a asigurat gratuit mii de porții de mâncare pentru o acțiune de voluntariat

Publicat

în

Timp de 100 de zile, sute de voluntari au participat la lucrările de reabilitare ale spitalului din Reșița. Marți, 21 septembrie, va avea loc inaugurarea clădirii de trei etaje, reabilitate exclusiv prin acțiunea de voluntariat demarată de reșițeanca Lili Gherle și doctorul Emil Bunda. La tot acest efort a participat și un lugojean. Este vorba despre Octavian Batori, patronul firmei de catering din Lugoj și a restaurantului Ana Lugojeana din Reșița.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„E nu îl cunosc pe omul acesta, dar datorită acestui om am putut să facem ceea ce am făcut. Este puțin spus mulțumesc! Firma Ana Lugojeana, Octavian, ne-au dat mii de porții de mâncare. Dacă cineva își poate imagina că o firmă poate trimite în aproape 100 de zile mâncare pentru toți voluntarii pe care i-am avut la lucru! E foarte important ceea ce a făcut, pentru că voluntarul vine, dar dacă la ora prânzului nu îi poți asigura o masă, pleacă și nu mai revine. Datorită lui Octavian am reușit să ținem voluntarii în șantier și să mergem înainte”, a declarat pentru Lugojeanul, Lili Gherle, coordonatoare uneia dintre cele mai importate acțiuni de voluntariat desfășurate în ultimi ani în Banat.

În cele 100 de zile de lucru, voluntarii au reabilitat integral 120 de încăperi din Staționarul 3 al Spitalului Județean din Reșița.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

Zeci de cazuri noi de coronavirus la Lugoj în ultima săptămână

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cu o medie de 8 cazuri pe zi și un maxim de 15, Lugojul traversează valul patru al pandemiei de coronavirus în această toamnă. În ultima săptămână, de luni până sâmbătă, 51 de lugojeni au fost diagnosticați cu SARS-CoV 2, câțiva dintre ei ajungând și la spital pentru tratament.

În aceiași perioadă, în satele din jurul orașului au fost descoperite alte 110 cazuri, în toată zona de est a județului. Sâmbătă dimineață, numărul total de persoane internate în spitalele din județ era 226.

Numărul de persoane internate la ATI era de 37.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

Migranți fără acte, descoperiți într-o parcare a autostrăzii de lângă Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Polițiștii timișeni descoperă din nou migranți fără acte de identitate, în parcările din județ, mai ales pe autostrada ce leagă Timișul de restul Europei. Aceștia se ascund în mașini care fac trasport de persoane, TIR-uri sau rulote. Vin de cele mai multe ori din Siria, Afganistan sau alte țări din Orientul Mjlociu.

La data de 16 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiștii orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, au depistat în parcarea A1 Margina-Lugoj, din județul Timiș, un grup de 3 persoane de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu posedă niciun document de identitate. Bărbații au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite