Connect with us

Social

Cele mai bune espressoare Delonghi. Mașina de cafea potrivită pentru nevoile tale

Publicat

în

Producătorul de espressoare Delonghi are o gamă largă de aparate de cafea, din care cu siguranță îți vei găsi mașina de cafea potrivită pentru nevoile tale.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Calitatea superioară, design-ul inovator, garanția pentru prepararea perfectă a cafelei, de fiecare dată – acestea sunt câteva din puținele motive pentru care Delonghi este o autoritate reală, la nivel mondial în materie de cafea.

Fiecare espresso, cappuccino și latte macchiato oferă o senzație unică, personalizată pentru tine.

Delonghi oferă următoarele aparate de cafea:

RETIM

Aparate de cafea cu Filtru
Aparate de Cafea Combi
Espressoare Manuale
Espressoare Automate

Aparate de cafea cu Filtru

Acestea sunt cele mai simple aparate de cafea Delonghi și oferă plăcerea unei cafele lungi de fiecare dată când doreşti.

Aparate de Cafea Combi

Un espressor combi Delonghi de 15 bari vine și cu un filtru de cafea prevăzut cu sistem cappuccino, sistem vario, flavor savor, tăviță de scurgere și emisie de abur ajustabilă.

Aceste aparate vin cu:

Presiune de 15 bari. Presiunea de 15 bari creează un espresso cu o aromă bogată și o cremă de culoarea alunei.

Spumarea manuală a laptelui. Prin spumarea manuală a laptelui, cu ajutorul duzei de spumare, puteți obține densitatea perfectă a spumei pentru băutura cu lapte preferată.

Cafea măcinată sau capsule pad. Alege cafea măcinată sau capsule pad, ușor de folosit.

Funcția de aromă. Infuzarea lentă permite mai mult contact cu cafeaua măcinată și o extracție mai bună a aromei și a cafeinei, pentru un gust perfect.

Espressoare Manuale

Espressoarele manuale Delonghi sunt create pentru a fi practice, ușor de folosit și cu un design deosebit.

Cum faci un espresso perfect la un espressor manual Delonghi?

Întâi alege tipul preferat de cafea, apoi alege cât de bogată să fie aroma. Apoi presează cafeaua. Secretul unui espresso este tasarea fermă a cafelei măcinate. Inserează filtrul și rotește de mâner ca un adevărat Barista. Rezultatul? Espresso-ul perfect. Depinde de gustul tău, de perioada zilei și de cât de multă energie ai nevoie. Tu decizi. Adaugă spuma de lapte: espresso-ul devine un cappuccino catifelat intens și cu o aromă bogată.

Espressoare Automate

Un espressor automat Delonghi înseamnă cafea și diverse tipuri de băuturi cu lapte, de la bobul de cafea până la produsul final, doar cu o simplă apăsare de buton.

Modelele de espressor Delonghi super-automate sunt parte dintr-o gamă completă de produse pentru cafea. Super-automatele fac cafeaua preferată doar prin simpla atingere a unui buton, calitatea comparându-se cu cea din cafenele, dar o poți savura în propria locuință.

În momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, aroma dispare rapid. Espressoarele de cafea complet automate Delonghi mențin prospețimea cafelei, rezultatul din ceașca ta: o cafea de cea mai bună calitate.

Cu espressoarele de cafea complet automate Delonghi ai toate tipurile de băuturi preferate la o simplă apăsare de buton. Poți seta cu ușurință tăria, intensitatea aromei și temperatura cafelei tale. Oricând poți creea propria rețetă cu o simplă apăsare de buton.

De exemplu, unele espressoare au fost proiectate pentru a utiliza atât cafea boabe, cât și cafea măcinată. Ele îți vor permite să prepari un espresso excelent, dar și un cappuccino autentic, prin simpla atingere a unui buton. Este ideal pentru oamenii pasionați de espresso sau cappuccino.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

FOTO Tunelul Iubirii de la Lugoj, imortalizat de către un pasionat de fotografie

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Chiar dacă celebrul Tunel al Iubirii din Caraș-Severin este istorie, datorită scoaterii din funcțiune a liniei de cale ferată unde a fost inițial descoperit, astfel de locuri se formează oriunde există vegetație deasă în jurul liniilor de tren. Un astfel de loc se găsește și la Lugoj.

Undeva în spatele spitalului municipal, un fotograf amator a reușit să imortalizeze câteva imagini de-a dreptul spectaculoase. Tunelul creat în mod natural și artificial, de pomii din jurul liniei de cale ferată și trecerea garniturilor pe lângă aceștia, arată impresionant în fotografii.

Unul dintre lugojenii care a surprins Tunelul Iubirii din oraș este Alex Domanyek, care a și împărtășit pozele cu restul comunității lugojene, prin intermediul rețelelor sociale.

RETIM

sursa foto: Alex Domanyek/Facebook.com

Citiţi mai departe

Social

Lugojeanul Octavian Batori a asigurat gratuit mii de porții de mâncare pentru o acțiune de voluntariat

Publicat

în

Timp de 100 de zile, sute de voluntari au participat la lucrările de reabilitare ale spitalului din Reșița. Marți, 21 septembrie, va avea loc inaugurarea clădirii de trei etaje, reabilitate exclusiv prin acțiunea de voluntariat demarată de reșițeanca Lili Gherle și doctorul Emil Bunda. La tot acest efort a participat și un lugojean. Este vorba despre Octavian Batori, patronul firmei de catering din Lugoj și a restaurantului Ana Lugojeana din Reșița.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„E nu îl cunosc pe omul acesta, dar datorită acestui om am putut să facem ceea ce am făcut. Este puțin spus mulțumesc! Firma Ana Lugojeana, Octavian, ne-au dat mii de porții de mâncare. Dacă cineva își poate imagina că o firmă poate trimite în aproape 100 de zile mâncare pentru toți voluntarii pe care i-am avut la lucru! E foarte important ceea ce a făcut, pentru că voluntarul vine, dar dacă la ora prânzului nu îi poți asigura o masă, pleacă și nu mai revine. Datorită lui Octavian am reușit să ținem voluntarii în șantier și să mergem înainte”, a declarat pentru Lugojeanul, Lili Gherle, coordonatoare uneia dintre cele mai importate acțiuni de voluntariat desfășurate în ultimi ani în Banat.

În cele 100 de zile de lucru, voluntarii au reabilitat integral 120 de încăperi din Staționarul 3 al Spitalului Județean din Reșița.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

Zeci de cazuri noi de coronavirus la Lugoj în ultima săptămână

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cu o medie de 8 cazuri pe zi și un maxim de 15, Lugojul traversează valul patru al pandemiei de coronavirus în această toamnă. În ultima săptămână, de luni până sâmbătă, 51 de lugojeni au fost diagnosticați cu SARS-CoV 2, câțiva dintre ei ajungând și la spital pentru tratament.

În aceiași perioadă, în satele din jurul orașului au fost descoperite alte 110 cazuri, în toată zona de est a județului. Sâmbătă dimineață, numărul total de persoane internate în spitalele din județ era 226.

Numărul de persoane internate la ATI era de 37.

RETIM

Citiţi mai departe

Social

Migranți fără acte, descoperiți într-o parcare a autostrăzii de lângă Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Polițiștii timișeni descoperă din nou migranți fără acte de identitate, în parcările din județ, mai ales pe autostrada ce leagă Timișul de restul Europei. Aceștia se ascund în mașini care fac trasport de persoane, TIR-uri sau rulote. Vin de cele mai multe ori din Siria, Afganistan sau alte țări din Orientul Mjlociu.

La data de 16 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiștii orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, au depistat în parcarea A1 Margina-Lugoj, din județul Timiș, un grup de 3 persoane de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu posedă niciun document de identitate. Bărbații au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite