Connect with us

Divertisment

Pe ce competiţii eSports să pariezi în luna Mai 2021?

Publicat

în

Fără îndoială că eSports sunt de ceva vreme în atenţia pariorilor. Nu este de mirare că în această industrie se vehiculează deja miliarde de dolari. Pariurile care se pot depune în aceste competiţii sunt diverse şi suscită interesul pariorilor atât prin prisma cotelor mari oferite cât mai ales prin câştigurile importante care se pot obţine aici, tocmai de aceea este bine să ştii care sunt cele mai în vogă competiţii eSports pe care trebuie să pariezi în luna mai 2021 şi pe care le vom detalia în rândurile următoare.

Meniul zilei, Octavian

Flashpoint Season 3

Poţi beneficia de rotiri gratuite fără depunere pentru a testa jocurile unei platforme, însă ce ai spune dacă ai paria măcar o dată pe evenimentele din eSports? Dacă ne raportăm doar la Flashpoint Season 3 trebuie să ştii că echipe importante din Europa participă la acest important eveniment de eSports precum Heroic, Vitality sau Astralis, dacă este amintim cele mai puternice echipe din cele 16 înscrise la start.

Formatul este de cei mai buni din 3 partide care va determina eliminarea unei echipe şi promovarea câştigătoarei în optimi. Acestea se vor desfăşura după acelaşi principiu , semifinalele vor avea la start 4 echipe din care doar 2 îşi vor disputa finala. Competiţia se va desfăşura între 10 şi 30 Mai 2021 cu cel puţin 2 meciuri disputate într-o singură zi din acest interval, finala mult aşteptată fiind programată la ora 20.00.

Fanii acestor competiţii pot privi în direct toată transmisia evenimentelor dacă vor accesa canalul oficial Flashpoint Twitch sau YouTube. Competiţia este extrem de interesantă atât prin prisma echipelor de top care confrunta aici cât şi pentru faptul că se acumulează puncte RMR, Regional Major Ranking, care permit echipelor care fac cele mai multe puncte să fie invitate la Major Rio.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Dota Pro Circuit 2021 S2

Competiţia stârneşte deja un interes major, casele de pariuri oferind la această oră cote frumoase pentru acest eveniment. De departe echipele favorite sunt DWG Kia şi Royal Never Give Up însă dacă ai curajul să pariezi pe Cloud 9 ca şi câştigătoare ai parte de o cotă de 1600.
Locaţia poate părea puţin prea excentrică, având în vedere că se desfăşoară într-o sală sportivă care găzduieşte competiţiile de acest gen din Islanda, Reykjavik, însă organizatorii dau asigurări ferme că o vor transforma în totalitate şi o vor adapta pentru o asemenea competiţie de anvergură unde participarea publicului spectator va fi permisă în anumite limite.

Vor participa la competiţie 6 echipe din Upper Division, sezon 1 şi 2 echipe din Upper Division, sezon 1, toate meciurile se vor disputa după regula celor mai buni din 3 partide iar premiile vor fi unele remarcabile. Primul loc aduce calificarea pentru Major Playoffs şi un premiu de 30000 de dolari, al doilea calificare la Major Group Stage şi 28000 de dolari în timp ce echipa de pe locul 3 este calificată pentru Major Wild Card şi primeşte un premiu de 27000 de dolari.

Mid Season Invitational 2021

Cele mai bune echipe din toate regiunile îşi dau întâlnire aici în luna mai, în aceeaşi capitală a Islandei, Reykjavik şi în aceeaşi sală de sport unde în anul 1972 a avut loc meciul secolului la şah. Schema de concurs este simplă, 11 echipe vor fi împărţite în o grupă de 3 şi 2 grupe formate din câte 4 echipe, câte 2 echipe din fiecare grupă avansând în următoarea etapă de concurs.

Competiţia se anunţă a fi extrem de incitantă pentru că principiul de desfăşurare nu mai este cel mai bun din 3, o singură partidă va desemna echipa care va continua competiţia. Premiile care se pot obţine aici sunt însă de o mărime excepţională, toate echipele vor fi premiate substanţial, cel mai mare revenind în mod evident câştigătoarei care se va întoarce acasă cu frumoasa suma de 75000 de dolari. Nici locul 2 nu va fi dezamăgit, pentru că premiul în acest caz este unul de 50000 de dolari la fel cum şi echipele clasate pe locul 3 şi 4 vor primi şi ele câte 25000 de dolari.

Competiţia va debuta în data de 14 Mai 2021 şi se va finaliza în dată de 23, odată cu finala sa.

Six Invitational 2021

Un total de 18 echipe puternice din lume va participa la acest eveniment, 6 din America Latină, 3 din Asia, 4 din Europa şi 5 din America de Nord. Cele 18 echipe vor fi împărţite în 2 grupe care vor concura în perioada 11-16 Mai, după această dată numai 4 echipe vor parcurge drumul către finish pentru ca în data de 23 Mai să aibă loc marea finală şi premierea câştigătorului.

Echipele se întrec într-un concurs care are un total de 3 MILIOANE de dolari ca şi premii, din care 1 MILION va reveni echipei câştigătoare. Asta nu înseamnă că celelalte echipe nu vor lua nimic, locul 2 va fi premiat cu 450000 de dolari în timp ce locul 3 va pleca cu un premiu de 240000 de dolari însă nu va fi uitat nici ultima echipa clasată care va împărţi un premiu generos de 40000 de dolari.

Concluzie

Sunt acestea competiţii eSports de văzut dar mai ales de pariat? Cu siguranţă că da şi ţinând cont de interesul extrem de mare pe care îl suscită cu siguranţă că vei avea parte de cote foarte bune care să te ajute să te apropii de câştigul dorit. Pariază deci inspirat, bucură-te de magia competiţiilor de eSports şi bifează încă o lună de excepţie în cariera ta de jucător.

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Picnic în lavandă, într-un sat de lângă Lugoj

Publicat

în

FOTO ARHIVA

E vremea lavandei, locația perfectă de altfel pentru fotografiile de sezon așa că dacă nu aveți o destinație pentru acest sfârșit de săptămână puteți da o fugă la grădina cu lavandă din satul Sălbăgel, comuna Gavojdia.

Meniul zilei, Octavian

Atelierul de Creații organizează aici prima ediție a evenimentului „Picnic la buni în lavandă”, eveniment care va avea loc în perioada 19 – 21 iunie (sâmbătă, duminică și luni de Rusalii), între orele 10:00 – 20:00.

”Ce vă oferim? Clipe de relaxare în natură, în lanul de lavandă, unde puteți crea amintiri alături de cei dragi (vă punem la dispoziție un decor deosebit și variat pentru cele mai reușite poze). Veți putea savura o limonadă rece la umbra prunilor, pe pătură (vă puteți aduce de acasă o păturiță și o mică gustare). Relaxare în hamace, ascultând ciripitul păsărilor și zumzetul albinelor, locuri de joacă special amenajate pentru cei mici, buchețele de lavandă proaspăt culeasă din grădină, săculeți parfumați cu lavandă și alte surprize”, spune Zelina Magu, proprietara grădinii.

Câmpurile de lavandă, atracția sezonului

Lavanda era cunoscută pentru proprietăţile sale deja de pe vremea romanilor, dar era folosită şi de greci sau evrei. În Evul Mediu, francezii o puneau printre rufele curate sau pentru a le da un miros proaspăt. Prima dată, lavanda apare în cărţile de botanică destul de târziu, în secolul al XVIII-lea, descrisă de un naturalist suedez. Din anii 1950, odată cu dezvoltarea industriei de parfumuri, în sudul Franţei, zona Provence, se cultivă câmpuri întregi cu lavandă, la nivel industrial.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

În prezent, cei mai mari producători de lavandă sunt Franţa şi Bulgaria, cele două ţări realizând aproximativ două treimi din cantitatea de lavandă de la nivel mondial. Dincolo de valențele sale terapeutice, lavanda a devenit un must-have al ședințelor foto. Pe modelul vastelor plantații din Provence, cultivatorii organizează evenimente deschise publicului, amenajând decoruri pentru ședințe foto și pregătind de la gustări și băuturi, până la lumânări ori săpunuri pe bază de lavandă.

Lavanda înflorește în toată splendoarea ei în a doua jumătate a lunii iunie, iar în iulie deja se culege.

 

Citiţi mai departe

Cultură

Se modifică tarifele la cinematograful din Lugoj. Cât vor costa biletele

Publicat

în

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Cinematografului „Bela Lugosi” din Municipiul Lugoj, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 28 din 30.03.2015.

Meniul zilei, Octavian

Proiectul prevede modificare tarifelor pentru cinematograful din Lugoj.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea Documente publice – Transparență decizională în administrația publică.Persoanele interesate pot transmite propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 28.06.2021 orele 1200 pe adresa de email HYPERLINK „mailto:contact@primarialugoj.ro” contact@primarialugoj.ro. sau la sediul instituției camera 7.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Divertisment

Zi cu mâncare și tradiție bănățeană, lângă Lugoj, în satul trandafirilor

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Satul Trandafirilor, așa cum mai e cunoscută Curtea, va fi gazda unei duble sărbători. Pe lângă faptul că producătorii locali de trandafiri își vor scoate la înaintare frumusețile florale, pe 5 iunie comuna este gazda unui eveniment marca Banat Brunch. Cu multă mâncare, băuturi tradiționale și evenimente culturale, satul se va transforma pentru o zi în punct turistic.

Potrivit organizatorilor, Banat Brunch are loc chiar de sărbătoarea trandafirilor, pe 5 iunie 2021.

“Vă invităm să întâmpinați vara la ceasul când trandafirii sunt în floare și să descoperiți farmecul unei comune din județul Timiș aflată la punctul de întâlnire al Dealurilor Lugojului cu Munții Poiana Ruscă!” scriu cei de la Banat Brunch.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Program:

11,00 – 13,00 – Brunch în gospodăria familiei Grecu, producător local de trandafiri

13,00 – 15,00 – Vizită în plantația de trandafiri din Curtea

Vizită la Muzeul etnografic al familiei Mănescu

Vizită la Biserica de lemn “Cuvioasa Paraschiva” din Curtea

Ateliere în curtea gazdelor

Atelier de făcut mături din târș

Atelier de făcut cozi de lemn

Atelier de artizanat – ștergătoare

Meniu: 

Supă de salată verde cu slănină

Ciorbă de fasole uscată cu afumătură

Carne de porc friptă în dubă cu cartofi moi

Tocăniță de iepure cu mămăliguță

Mazăre bătută cu uloi de ludai

Pâine de casă cu zacuscă

Pâine de casă cu unsoare și boia

Brânză scursă cu verdețuri

Brânză de oaie de la Begheiu Mic

Brânză de vacă, telemea și caș

Carne și cârnați de casă din chiscant

Ouă de casă și verdețuri din grădină

Lapte rece

Iaurt rece

Papanași cu dulceață de trandafiri

Melci umpluți cu dulceață de trandafiri

Plăcintă cu ludai

Apă de izvor de la țurău

Sirop de trandafiri

Suc de trandafiri

Ceai de mentă

Suc de soc

Produse locale de vânzare la fața locului: 

Produse din trandafiri – sirop, oțet, apă de trandafiri

Pâine de casă

Brânză

Miere

Fructe locale de sezon (cireșe, frăguțe de pădure)

De la Lugoj, faceți în jur de 35 de minute cu mașina, până la destinație, curtea familiei Grecu din sat. Detalii și bilete aici.

Citiţi mai departe

Divertisment

Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, printre primele filme la cinematograful din Lugoj de după pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Cinematograful din Lugoj se pregătește de redeschidere, la aproape un an de la închiderea din cauza pandemiei de coronavirus. Administratorii au făcut publică lista de filme care vor rula începând de joi, 3 iunie, la cinema.

Filmele anunțate sunt “O schemă de milioane”, “Încă un rând”, “The Marksman: În bătaia puștii”, “Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” și “Boss Level: Capcana timpului”.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite