Connect with us

Social

Pantaloni scurți pentru femei voluptoase – cum să porți?

Publicat

în

În sezonul cald, pantalonii scurți reprezintă prima opțiune pentru orice femeie, atunci când își caută un outfit potrivit pentru timpul liber sau pentru vacanță. Opțiunile sunt multe și vei obține maximul efect atunci când te lași inspirată de câteva idei.

Pantalonii scurți sunt confortabili, lejeri și extrem de chic, astfel că puține femei pot renunța la această piesă vestimentară. Datorită varietății de modele, există cel puțin un model de pantaloni potrivit pentru orice siluetă. Și nu doar modelul pantalonilor este important ci și modul în care alegi să îl porți și felul în care îți accesorizezi întreaga ținută. Indiferent ce stil ți se potrivește cel mai bine, ține însă cont de faptul că pantalonii scurți pot fi purtați doar în timpul liber.

Jeanși scurți, alegerea cool a sezonului

Jeanșii scurt sunt și vor rămâne la modă, dar parcă în acest sezon se poartă mai mult că niciodată. Există multe modele de jeanși scurți, iar dacă ești o femeie cu forme voluptoase, nu ezita să încerci acest model. Atunci când zona coapselor este mai accentuată, însă talia este suplă, poți alege o pereche de jeanși scurți și un tricou pe care să îl înnozi în talie. De asemenea, poți purta jeanșii cu un maiou simplu, până în talie, iar peste acesta poți pune o cămașa din fibre naturale, cât mai subțire. Cămașa poate fi simplă sau cu imprimeu floral, dacă vrei să ai o apariție mai exotică, potrivită sezonului cald.

Poveștile îi îndrumă pe cei mici | Colecționează-le pentru ei!

Colanți scurți și tricoul supradimesionat, mixul ideal pentru zilele de vara

Chiar și o femeie cu forme voluptoase poate purta colanți, mai mult chiar îi este recomandat să poarte acest model care oferă confort și lejeritate, fără să scoată în evidență anumite zone ale corpului, atunci când este purtat corespunzător. Alege colanții scurți în culori vibrante sau cu imprimeuri cool și poartă-le cu tricouri sau maiouri supradimesionate, care maschează zona taliei și posteriorul. Acest outfit este recomandat femeilor voluptoase care nu doresc să își etaleze talia, dar în același timp nici nu vor să renunțe la ținute lejere în care se simt bine, atunci când afară sunt temperaturi caniculare.

RETIM

Mizează pe confort: pantalonii scurți lejeri

Pantalonii scurți largi sunt una dintre cele mai căutate piese vestimentare de către femeile care nu doresc să renunțe nicio clipă la confort și care în același timp vor să poarte ținute moderne. Pantalonii scurți largi se găsesc într-o mare varietate de culori și se pot purta în divese combinații vestimentare. Poți asorta pantalonii scurți largi la tricouri simple până în talie sau îi poți purta cu maiouri sau cămăși. Regula de bază atunci când alegi o pereche de pantaloni largi este să ții cont de proporții și să alegi pentru partea de sus a ținutei o piesă care nu este tot largă și lungă, cât să acopere pantalonii – pentru că vei obține un efect vizual nedorit.

Vezi modelele disponibile în magazinul Bolf. Aici ai o varietate mare de piese care contribuie la definirea unei garderobe urbane impecabile. Ai tricouri, treninguri, blugi şi hanorace comode.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Peste două sute de lugojeni pot urma cursuri gratuite de calificare, în mai multe meserii

Publicat

în

FOTO ARHIVA

Primăria Municipiului Lugoj informează cetățenii că în perioada următoare, în municipiul Lugoj se va desfășura proiectul „ACCES PE PIAȚA MUNCII ÎN COMUNITĂȚILE DEFAVORIZATE DIN LUGOJ” finanțat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) – prin care se propune facilitarea accesului și menținerea pe piața muncii a un număr de 222 de persoane din diferite categorii sociale din municipiul Lugoj, ducând astfel la scăderea fenomenului de marginalizare a persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială existente în municipiul Lugoj.

Persoanele care se vor înscrie în program vor beneficia de măsuri de ocupare a forței de muncă prin informare și consiliere profesională, formare profesională specifică adaptată la cerințele pieței muncii, în cadrul a 15 cursuri diferite de formare dar și sprijin în obținerea unui loc de muncă.
Cele 15 cursuri sunt prezentate astfel:
● curs agent de securitate – nivel 2
● cursuri de stivuitorist (FĂRĂ ISCIR) – nivel 2
● cursuri de operator montaj linii automate – nivel 2
● cursuri de confecționer produse textile – nivel 2
● cursuri de îngrijitor bătrâni la domiciliu – nivel 2
● cursuri de babysitter (bonă) – nivel 2
● cursuri de strungar – nivel 3
● cursuri de sudor – nivel 3
● cursuri de bucătar – nivel 3
● cursuri de ospătar, chelner, vânzător – nivel 3
● cursuri de frizer – nivel 3
● cursuri de coafor – nivel 3
● cursuri de manichiură – pedichiură – nivel 3
● cursuri de vânzător mărfuri alimentare – nivel 3
● cursuri de vânzător mărfuri non-alimentare – nivel 3
Notă!
● calificare nivel 2 (cu durata de 360 h/sesiune) pentru un număr de 96 de persoane
● calificare nivel 3 (cu durata de 720 h/sesiune) pentru un număr de 126 de persoane
Fiecare curs este gratuit (persoanele care se înscriu și sunt eligibile nu vor plăti nimic pentru participarea la curs) acordându-se totodată și subvenții.
Informații suplimentare puteți obține la telefon: 0728 663170.

Citiţi mai departe

Social

Spitalul din Lugoj primește fonduri nerambursabile pentru echipamente medicale, de la Consiliul Județean Timiș

Publicat

în

FOTO arhiva

Vești bune pentru spitalele din Jimbolia, Sânnicolau Mare, Făget, Lugoj și Deta. Consiliul Județean a aprobat finanțarea nerambursabilă din fonduri publice, în cadrul schemei de minimis pentru anul 2022, a spitalelor publice locale aflate în subordinea orașelor și municipiilor din județ. Banii nerambursabili acordați vor putea fi folosiți doar pentru pentru achiziția de echipamente medicale.

Suma totală în acest an se ridică la mai mult de 1.1 milioane lei și a fost împărțită, în baza unor proiecte depuse de către unitățile sanitare, după cum urmează:

Spitalul Orășenesc Deta: 275.544 lei

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj: 245.971 lei

Poveștile îi îndrumă pe cei mici | Colecționează-le pentru ei!

Spitalul Orășenesc „Dr. Karl Diel” Jimbolia: 239.833 lei

RETIM

Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare: 197.231 lei

Spitalul Orășenesc Făget: 168.408 lei

Citiţi mai departe

Social

O moară de apă de lângă Lugoj, veche de 100 de ani, pusă în valoare într-un circuit turistic

Publicat

în

Moara de la Balinţ, un adevărat tezaur cultural în formă de clădire din apropiere de Lugoj, a fost construită în 1917, în administraţia austro-ungară, şi este singura rămasă în judeţul Timiş care foloseşte puterea apei. Ea nu doar că încă mai macină grâu, ci a fost inclusă şi într-un traseu turistic care le oferă oamenilor oportunitatea să intre în contact cu lumea industrială a vechiului Banat

Una dintre cele 14 mori în funcţiune din Timiş este moara de la Balinţ, o localitate aflată la 20 de kilometri de Lugoj şi aproximativ 60 de kilometri de Timişoara. Moara a fost construită în 1917, încă în administraţia austria-ungară. Este singura rămasă în judeţul Timiş care foloseşte puterea apei. Ea a fost cumpărată în 2008 de către familia Meszaros, după ce fusese abandonată şi nu mai măcinase făină de mai mulţi ani.  

Poveștile îi îndrumă pe cei mici | Colecționează-le pentru ei!

Moara de la Balinţ este cu adevărat spectaculoasă. Vechea clădire este împânzită de un mecanism complex, care se întinde pe mai multe etaje, un păienjeniş de curele care învârte roţi, iar grâul circulă în interiorul bârnelor, prin site şi maşinării care se mişcă. Utilajele sunt în mare parte originale, se pot vedea încă etichetele pe ele; unele au fost fabricate în 1900, la Fabrica Ganz din Budapesta, altele la Uzina Klug de Construcţii de Maşini şi Mori din Timişoara ori de la Uzinele Magheru din Topleţ, în perioada interbelică. Au fost înlocuite doar părţile de lemn, vechi şi cariate. 

RETIM

Citeste un material pe larg despre punerea în valoare a morii aici.

Citiţi mai departe

Social

Ștrandul din Lugoj rămâne închis în această vară. Unde te poți bălăci lângă oraș

Publicat

în

Ștrandul din Lugoj rămâne închis în 2022. Deși primăria a încercat găsească un investitor care să închirieze locația spre exploatare, nimeni nu s-a înghesuit să considere oferta administrației locale. Până acum, ștrandul a fost scos la licitație de cel puțin două ori, fără succes.

Din fericire pentru lugojeni, există locuri din apropiere de oraș unde se pot bălăci în acest sezon estival. Un exemplu este piscina de la Hanul lui Bogdan. Aflat la câțiva kilometri înainte de Făget, hanul este dotat cu o piscină și bar, astfel că doritorii pot petrece o zi la piscină pentru a se răcori în timpul verii.

Poveștile îi îndrumă pe cei mici | Colecționează-le pentru ei!

O altă variantă este Valea lui Liman. Complexul de la Valea lui Liman dispune de asemenea de o piscină unde doritorii se pot bălăci în zilele toride de vară. Deocamdată doar cei care stau la complexul hotelier pot folosi piscina exterioară, așezată într-un cadru de vis.

RETIM

Dacă cele două opțiuni nu sunt pe placul vostru, în Timișoara există nu mai puțin de 7 variante de ștranduri unde să vă distrați în această vară. Prețurile de intrare sunt între 20 și 45 de lei pe zi.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite