Connect with us

Social

Șase telefoane ieftine din care să alegi în 2021

Publicat

în

A sosit momentul să alegem cele mai bune telefoane ieftine disponibile pe piață în 2021 și să vedem care ți se potrivește. Pentru selectarea modelelor, am luat în considerare doi factori: pe de o parte, să fie lansate pe piață în 2021 sau, cel mult, în ultimele luni ale anului 2020 și, pe de altă parte, să aibă un preț maxim de 1.000 de lei.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Telefoane ieftine – Huawei P Smart 2021 

vodafone angajează

Acest telefon ieftin a fost pus în vânzare la sfârșitul anului trecut și oferă un ecran Full HD + de 6,67 inci, procesorul Kirin 710A cu 4 GB RAM și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 22,5W.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

În secțiunea foto, avem o cameră frontală de 8 megapixeli și o cameră din spate compusă dintr-un senzor principal de 48 MP, un unghi larg de 8 MP și doi senzori de 2 MP pentru fotografii macro și adâncime. Nu îi lipsește nici cititorul de amprente pe lateral, dar vine fără aplicațiile Google.

Telefoane ieftine – LG K42

Un alt model care este pe piață de ceva vreme este acest LG K42, un telefon cu specificații modeste și care pariază pe un design diferit, cu un spate antiderapant, anti-zgârieturi, care protejează dispozitivul împotriva razelor ultraviolete. Partea frontală este dominată de un panou LCD de 6,6 inci cu rezoluție HD + și o gaură unde găsim camera frontală de 8 MP.

În interior, avem procesorul Helio P22, 3 GB RAM, 64 GB stocare disponibilă și o baterie de 4.000 mAh. De asemenea, se mândrește cu o cameră spate cu patru senzori de: 13 megapixeli (principal), 5 megapixeli (lățime), 2 megapixeli (adâncime) și 2 megapixeli (macro).

Telefoane ieftine – Motorola Moto G10

A zecea generație a gamei Motorola G Moto are exponentul maxim în Moto G10. Acest model încorporează procesorul Qualcomm Snapdragon 460 împreună cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă. Vine, de asemenea, cu un ecran HD + de 6,5 inci cu o crestătură pentru a găzdui camera frontală (8 MP).

Are o cameră cvadruplă pe spate, susținută de inteligență artificială și formată dintr-un senzor principal de 48 MP, un unghi larg de 8 MP și doi senzori de 2 MP pentru fotografia macro și portret. Un cititor de amprente, Android 11, certificare IP52 și o baterie de 5.000 mAh compatibilă cu încărcare rapidă de 10 W completează caracteristicile sale.

Telefoane ieftine – Motorola Moto E7

Ultimul membru al familiei Moto E, cel mai ieftin Motorola, a sosit la sfârșitul anului 2020 cu un ecran HD + de 6,5 inci, Android 10 ca sistem de operare și procesorul Helio P25 al MediaTek. Este comercializat cu 32 GB stocare internă extensibilă și 2 GB RAM.

Include, de asemenea, o baterie de 4.000 mAh cu o încărcare de 10 W, o cameră frontală de 5 megapixeli f / 2.2 și o cameră duală din spate cu un senzor principal de 48 megapixeli f / 1.7 și un senzor macro de 2 megapixeli f / 2.4. Cele mai importante caracteristici ale sale sunt completate cu un port USB-C, radio FM și cititor de amprente din spate.

Telefoane ieftine – Nokia 5.4

Odată cu saltul de generație, Nokia a optat pentru acest model pentru un ecran HD + de 6,39 inci și procesorul Qualcomm Snapdragon 662, cu 4 GB RAM și peste 64 GB spațiu intern de stocare. La aceasta se adaugă o baterie de 4.000 mAh, radioul FM și cititorul de amprente din spate.

Nokia 5.4 include, de asemenea, o cameră frontală de 16 MP și o cameră cvadruplă pe spate cu un senzor de 48 MP principal, un unghi larg de 5 MP, un senzor macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Toate acestea combinate cu Android 11.

Telefoane ieftine – OnePlus Nord N100

Primul model entry-level OnePlus este, de asemenea, cel mai ieftin telefon din istoria companiei. OnePlus Nord N100, care a fost lansat la sfârșitul anului 2020, împreună cu Nord 10, vine propulsat de un procesor Snapdragon 460 susținut de 4 GB de RAM și 64 GB de stocare internă.

Avem, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 18 W, un ecran HD + de 6,52 inci și o cameră frontală de 8 megapixeli. Partea din spate este formată dintr-un senzor principal de 13 megapixeli f / 2.2, un alt senzor f / 2.4 de 2 megapixeli pentru fotografie macro și un al treilea senzor f / 2.4 de 2 megapixeli pentru citirea adâncimii. Ca sistem de operare, aduce Android 10 după Oxygen OS 10.5.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Zero pacienți cu coronavirus la spitalul din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Vești îmbucurătoare de la spitalul municipal din Lugoj, acolo unde administrația a anunțat că nu mai sunt internați pacienți cu noul coronavirus. Potrivit medicilor, la spitalul lugojean nu mai este internată nici măcar o persoană care să fie purtătoare a virusului pandemic.

vodafone angajează

Ultimul pacient care a avut coronavirus la unitatea medicală din Lugoj a fost externat pe 1 iulie, astfel că de mai bine de trei săptămâni unitatea medicală este în zona verde și funcționează respectând doar normele de distanțare socială impuse de către DSP.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

“Ministerul Sănătății a cerut un plan de scădere sau creștere de paturi, în funcție de cazuri, iar dacă mai apar cazuri de coronavirus, pe care nu ni-l mai dorim, vom reactiva paturile de la Infecțioase, apoi Neurologie, ATI, în funcție de nevoi. Noi sperăm să nu fie cazul, însă ne pregătim de orice”, a declarat pentru Lugojeanul.ro medicul Ionuț Cocoș, managerul spitalului din Lugoj.

La ATI numărul de paturi alocate pentru pacienții cu coronavirus a fost scăzut la 5, de la 8, iar în acest moment la spital sunt 11 paturi strict pentru coronavirus, în cazul în care apar noi bolnavi. Fiecare bolnav care intră în spital este testat, iar dacă prezintă simptomatologie specifică, va fi supravegheat până la venirea rezultatului testului PCR.

Citiţi mai departe

Social

Spitalul din Lugoj va avea asigurată toată dotarea, după finanțările obținute în ultimele zile

Publicat

în

Spitalul Municipal din Lugoj va avea, până la sfârșitul acestui an, toată aparatura și dotările necesare achiziționate. Acest lucru este posibil datorită finanțărilor obținute în ultimele zile.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Este vorba despre proiectul de 5,3 milioane de euro, aprobat de Ministerul Sănătății, o schemă de minimis de 275 de mii de lei de la Consiliul Județean Timiș și sprijinul Primăriei Lugoj, pentru cumpărarea unui RMN, care ajunge la aproape un milion de euro. Lucian Cocoș, managerul spitalului spune că aparatura va fi achiziționată până la sfârșitul acestui an.

vodafone angajează

„În proiectele depuse sunt stabilite clar toate achizițiile pe care le vom face, pe fiecare secție în parte. Cel mai important e computerul tomograf, dar mai sunt și aparatul de biochimie, 10 paturi echipate pentru nouă născuți, paturi noi pentru spital, sistemul de climatizare în blocul operator și multe altele. După cum bine știți, împreună cu Primăria Lugoj ne pregătim să mai achiziționăm și un aparat RMN”, a declarat Lucian Cocoș, managerul spitalului lugojean.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Primăria Lugoj mai are depuse la Guvern și un proiect pentru construirea unui nou spital la Lugoj.

Citiţi mai departe

Social

Finanțare de peste cinci milioane de euro pentru spitalul din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Primăria Lugoj a anunțat că proiectul “Echiparea si dotarea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj în vederea gestionarii eficiente a crizei sanitare COVID” a fost avizat de către Ministerul Sănătății. Conform primarului Claudiu Buciu, valoarea totală eligibilă a proiectului este de 25.775.993,57 lei, respectiv 5.334.656,56 euro.

vodafone angajează

Din această valoare 3.593.768,54 lei reprezintă cheltuieli făcute deja de către Primăria Municipiului Lugoj, sumele urmând a fi returnate la bugetul local.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Iată, mai jos, lista cu aparatura care va fi decontată din acești bani.

 

Citiţi mai departe

Social

O importantă parte din Lugoj rămâne fără gaze naturale pentru o zi

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

O bună parte din orașul Lugoj urmează să rămână fără gaze naturale pentru majoritatea zilei de joi, 15 iulie. Este vorba despre cartierul Micro 3 și străzile Dragalina, Timișorii și Agriculturii. Locuitorii acestor străzi sunt informați că joi, începând cu orele 7 dimineața, și până la orele 22 seara, nu vor putea folosi aragazul sau alte echipamente care folosesc gaze naturale.

vodafone angajează

Compania Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, care se va realiza treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al companiei, la 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite