Connect with us

Actualitate

Nu le mai ajunge strada! Conflict dintre un pieton si un sofer, aplanat de un biciclist pe Podul de Fier din Lugoj

Publicat

în

lugojul stinge lumina de ora pamantului 21 martie lugojeanul 2013Nervi întinși la maxim astăzi pe Podul de Fier. În jurul orei 16:00, doi lugojeni, unul aflat la volanul mașinii sale și celălalt pe trecerea de pietoni mai aveau puțin și se luau la bătaie, după ce un conflict verbal a fost la un pas să degenereze. În timp ce traversa strada, pietonul a început să fie înjurat de către șoferul care aștepta trecerea lui de pe o parte pe cealaltă a străzii. În acel moment, pietonul a ripostat și, înainte să poată să zică prima înjurătură, s-a și trezit cu șoferul în față, gata să sară la el. Din fericire, un biciclist, culmea, se afla pe pod și, văzând scena, a sărit să aplaneze conflictul.

Meniul zilei, Octavian

„Am văzut că s-au oprit și pietonul și șoferul, după care am venit cu viteză de pe partea cealaltă (n.r. strada Nicolae Bălcescu) până la ei. Când pietonul a zis că șoferul și-a cumpărat stradă cu banii de la mă-sa, am știut că se lasă cu ceartă. A ieșit din mașină și s-a răstit la el, după care am intrat între ei și i-am despărțit. Nu prea era lume pe stradă, cine știe ce se putea întâmpla, mai ales că șoferul era solid și pietonul dacă avea 20 de ani”, ne-a declarat Florin, biciclistul care a reușit aplanarea conflictului.

Tot conform declarației biciclistului, care ne-a povestit întâmplarea de astăzi, cei doi și-au văzut mai departe de drum după altercația verbală, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Tânărul i-a urmărit totuși cu privirea până cei doi nu s-au mai văzut, pentru că, spune el, era gata imediat să sune la 112 după poliție, dacă aceștia reveneau să își continue cearta.

sursa foto: arhiva LUGOJEANUL.ro

RETIM

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Șoferiță prinsă cu 150km/h pe una dintre străzile principale din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

În perioada 14-16 mai, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au constatat 1 infracțiune, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, și au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 36 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar 16 sunt avertismente.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

RETIM

La data de 15 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Lugoj au surprins cu aparatul radar un autoturism condus de o femeie, de 41 de ani, ce se deplasa cu viteza de 150 km/h, pe strada Timișorii din municipiul Lugoj, unde limita admisă este de 50 km/h. Persoanei în cauză i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționată contravențional conform O.U.G. 195/2002 R.

Citiţi mai departe

Actualitate

Spitalul din Lugoj scapă și nu prea de tensiunea pandemiei. Aglomerație la ATI, relaxare pe secții

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Spitalul din Lugoj nu a scăpat încă de presiunea pandemiei de coronavirus, asta pentru că la secția de ATI 7 din cele 8 paturi disponibile pentru pacienții infectați sunt încă ocupate. Unul dintre cei 7 pacienți a trecut prin boală, având deja 14 zile de internare și două teste negative, însă starea de sănătate i-a determinat pe medici să îl mențină pe secție.

Din cele 44 de paturi ale spitalului destinate pentru cazurile ușoare și medii de coronavirus, doar 22 sunt în acest moment ocupate. Dintre acestea, 15 sunt la secția de pneumologie.

“Dacă se menține trendul descendent, noi vrem să transformăm la loc secția în pneumologie, pentru pacienți cu toate afecțiunile respiratorii”, a declarat pentru Lugojeanul.ro managerul Ionuț Cocoș.

RETIM

La ultima raportare, cea de duminică de la prânz, la Lugoj erau confirmate doar două cazuri noi de infectare cu SARS-CoV 2.

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite