Connect with us

Administrație

10, nota la testul grila pentru Voichescu! A inceput concursul pentru postul de manager al spitalului

Publicat

în

SONY DSC3 zile de concurs, asta îl așteaptă pe managerul spitalului lugojean, Florin Voichescu, în cadrul concursului pentru postul pe care acesta îl detine și la care s-a înscris de unul singur, după ce niciun alt cadru medical sau doritor nu s-a arătat interesat în a-l combate pe actualul manager. Concursul începe astăzi și durează până miercuri, Voichescu neavând altceva de făcut decât să obțină notele „de trecere” la cele trei probe. Examenul constă într-un test grilă scris, o probă de susținere a proiectului de management și un interviu.

Florin Voichescu a susținut prima probă astăzi, de la ora 12:00, ce a constituit un test grilă. După ce a plătit 400 de lei pentru înscriere, acesta a fost admis în concurs drept unic concurent, iar astăzi a reușit nota 10, nota minimă de trecere în următoarea probă fiind 7. Pe 12 februarie, de la ora 12:00, Voichescu va prezenta un proiect de management în fața comisiei, din care fac parte prof. univ. dr. Bîrsășteanu Florin, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență și conf. univ. dr. Sas Ioan din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș din Timișoara.

Voichescu nu este singurul care are de trecut teste în această perioadă. Și Mircea Șerpe se pregătește de examen, dar și directorul economic al spitalului, Liviuța Crista, mandatele acestora expirând la 11 februarie și respectiv 30 martie. În cazul lui Mircea Șerpe, acesta nu și-a exprimat încă dorința de a rămâne în postul de director medical, susținând că în perioada următoare îl așteaptă un examen important pentru cariera sa, examen pentru care trebuie să se pregătească intens. Rezultatele la concursul pentru manager se vor afișa imediat după interviul din 12 februarie.

sursa foto: smlugoj.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Cine sunt consilierii locali din Lugoj. PNL a obţinut majoritatea mandatelor

Publicat

în

FOTO ARHIVA

Conform rezultatelor provizorii, la Consiliul Local Lugoj PNL va avea 11 consilieri, PSD va avea patru consilieri iar USRPLUS trei consilieri, după redistribuire, iar PMP unul.. Conform listelor depuse de partidele lugojene, consilierii din următorul mandat vor fi următorii.

PNL Bogdan-Ștefan Blidariu, Cristian-Dorinel Cornean, Mihai-Cornel Anghel, Ionel-Dănuț Cliciovan, Diana Maria Szucs, Mihai Agache, Sorin-Ciprian Jivulescu, Adrian-Doru Serendan, Nicoleta Mîrșevină, Ioan Câmpean, Flavia-Lorena Cut-Lupulescu.

PSD Francisc-Constantin Boldea, Nicu Bădina, Iosif Crăciunescu, probabil plus Cristian Galescu, la redistribuire.

USRPLUS Daniela Țepeș Paleu, Paul Sebastian David, probabil plus Lajos Ernestin Vari, la redistribuire.

PMP Liviu Brînduşoni

Mai pot apărea modificări, în funcţie de rezultatele de la Consiliul Judeţean Timiş, dacă există consilieri lugojeni care se află pe listele pentru CJT.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima reacție a lui Francisc Boldea după aflarea rezultatelor alegerilor locale de la Lugoj

Publicat

în

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a făcut primele declarații pentru Lugojeanul.ro, după ce a pierdut la un scor categoric alegerile în fața contracandidatului Claudiu Buciu. Acesta a declarat pentru publicația noastră că, în fond, lugojenii sunt cei care știu cel mai bine ce nevoi au și că îl felicită pe noul edil șef.

“Am pierdut alegerile pentru funcția de primar, îl felicit pe noul primar, a fost o luptă grea. Așa au hotărât lugojenii, mă supun. În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș. Înseamnă că nu am apreciat nevoile lugojenilor corect, plus că am o anumită vârstă, probabil că s-a ținut cont și de asta”, a declarat fostul edil șef al Lugojului.

Boldea le mulțumește lugojenilor pentru colaborarea de care au dat dovadă timp de 12 ani. 

“Eu le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare și o să colaborez și cu noul primar, situația e aproape inversă ca și în 2016, când noi am avut majoritate, acum au ei, au 11 consilieri, este un lucru bun. Din păcate în consiliul local au intrat doar patru formațiuni, PNL, PSD, USR și PMP, niciun independent sau alte partide, foarte vocale În campania electorală. O să fie o predare simplă, frumoasă, fără probleme. Eu atât am putut, dacă cineva are nevoie de experiența mea, cu drag”, a mai precizat Francisc Boldea.

După trei mandate de primar, Boldea își va continua cariera politică din funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Citiţi mai departe

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Cele mai citite