Connect with us

Administrație

Nemtii vor parc industrial langa Lugoj!

Publicat

în

parc-industrialDiscuții importante au avut loc la primărie la începutul acestei săptămâni, cu o firmă de consultanţă, în vederea demarării construirii unui parc industrial situat pe strada Timişorii pe terenul aflat în proprietatea municipalităţii. Mai exact, parcul ar urma să fie ridicat la ieșirea din municipiu și să se întindă până la sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Coșteiu. Deocamdată se știe doar că investitorii, veniți la discuții din Germania, sunt siguri că vor să demareze cât mai repede lucrările, negocierile în ceea ce privește terenul și prețul acestuia fiind pe ultima sută de metri.

„Am profitat întotdeauna, cu prilejul fiecărei întâlniri cu potenţiali investitori, de posibilitatea prezentării ofertei Lugojului. Am amintit de suma mică de concesiune, de facilităţile pe care le putem oferi investitorilor, de avantajele pe care le oferă un teren situat aproape de sensul giratoriu de la centura ocolitoare a oraşului şi implicit aproape de autostradă. Vom face toate eforturile pentru a încerca să dezvoltăm zona de pe strada Timişorii pe care o considerăm având un mare potenţial”, a precizat primarul Francisc Boldea.

Zilele trecute a fost anunțat încă un investitor, un lanț important de supermarketuri nemțești, care va construi la Lugoj un centru logistic, tot pe strada Timișorii, centru ce va deservi la depozitarea de marfă și la încărcarea sau descărcarea a nu mai puțin de 100 de trailere pe zi. Centrul va crea pentru lugojeni 200 de locuri de muncă, investiția fiind estimată la peste 14 milioane de dolari.

sursa foto: vivafm.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Cine sunt consilierii locali din Lugoj. PNL a obţinut majoritatea mandatelor

Publicat

în

FOTO ARHIVA

Conform rezultatelor provizorii, la Consiliul Local Lugoj PNL va avea 11 consilieri, PSD va avea patru consilieri iar USRPLUS trei consilieri, după redistribuire, iar PMP unul.. Conform listelor depuse de partidele lugojene, consilierii din următorul mandat vor fi următorii.

PNL Bogdan-Ștefan Blidariu, Cristian-Dorinel Cornean, Mihai-Cornel Anghel, Ionel-Dănuț Cliciovan, Diana Maria Szucs, Mihai Agache, Sorin-Ciprian Jivulescu, Adrian-Doru Serendan, Nicoleta Mîrșevină, Ioan Câmpean, Flavia-Lorena Cut-Lupulescu.

PSD Francisc-Constantin Boldea, Nicu Bădina, Iosif Crăciunescu, probabil plus Cristian Galescu, la redistribuire.

USRPLUS Daniela Țepeș Paleu, Paul Sebastian David, probabil plus Lajos Ernestin Vari, la redistribuire.

PMP Liviu Brînduşoni

Mai pot apărea modificări, în funcţie de rezultatele de la Consiliul Judeţean Timiş, dacă există consilieri lugojeni care se află pe listele pentru CJT.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima reacție a lui Francisc Boldea după aflarea rezultatelor alegerilor locale de la Lugoj

Publicat

în

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a făcut primele declarații pentru Lugojeanul.ro, după ce a pierdut la un scor categoric alegerile în fața contracandidatului Claudiu Buciu. Acesta a declarat pentru publicația noastră că, în fond, lugojenii sunt cei care știu cel mai bine ce nevoi au și că îl felicită pe noul edil șef.

“Am pierdut alegerile pentru funcția de primar, îl felicit pe noul primar, a fost o luptă grea. Așa au hotărât lugojenii, mă supun. În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș. Înseamnă că nu am apreciat nevoile lugojenilor corect, plus că am o anumită vârstă, probabil că s-a ținut cont și de asta”, a declarat fostul edil șef al Lugojului.

Boldea le mulțumește lugojenilor pentru colaborarea de care au dat dovadă timp de 12 ani. 

“Eu le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare și o să colaborez și cu noul primar, situația e aproape inversă ca și în 2016, când noi am avut majoritate, acum au ei, au 11 consilieri, este un lucru bun. Din păcate în consiliul local au intrat doar patru formațiuni, PNL, PSD, USR și PMP, niciun independent sau alte partide, foarte vocale În campania electorală. O să fie o predare simplă, frumoasă, fără probleme. Eu atât am putut, dacă cineva are nevoie de experiența mea, cu drag”, a mai precizat Francisc Boldea.

După trei mandate de primar, Boldea își va continua cariera politică din funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Citiţi mai departe

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Cele mai citite