Connect with us

Actualitate

Mobilizare pentru susținerea medicului prins în flagrant că a primit bani de la o pacientă

Publicat

în

FOTO Arhiva

Sute de persoane îl susțin pe doctorul prins în flagrant de procurori, în timp ce primea 300 de lei de la o pacientă, la spitalul din Lugoj și care recunoștea primirea,cu altă ocazie, a sumei de 100 de lei, de la aceeași persoană. Pentru oamenii care postează mesaje de susținere, pe Facebook, nici nu contează că Flaviu Ioan Bodnar a fost prins exact când comitea o infracțiune.

Meniul zilei Octavian

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, în data de de 23 martie, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul F.I.B., sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de luare de mită. În fapt, a fost reținut că, în data de 23 martie, în jurul orei 09.00, în vederea efectuării unui control medical de către inculpat, martorul denunțător i-ar fi remis acestuia, la finalul examinării medicale, un plic conținând suma de 300 de lei. În aceleași împrejurări, pe timpul discuțiilor purtate între inculpat și martorul denunțător, inculpatul ar fi confirmat primirea de la martorul denunțător și în cursul anului trecut a sumei de 100 de lei, în schimbul efectuării unui control medical. Cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor”, a declarat, pentru Lugojeanul.ro, Gordana Bogosov, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cel mai important argument în mesajele susținătorilor e faptul că e un „profesionist, care face bine”.

„Mi s-a părut un doctor profesionist și nu mi-a cerut nici un ban pentru consult deși nu am intrat prin urgente și nici cu trimitere ci am vrut doar un control de rutina”

RETIM

„daca l-ai cunoaste pe d-nu doctor nu ai vorbi asa. Nici nu stii cate paciente a ajutat cu mancare si medicamente. Ironia sortii e ca un medic devotat meseriei e pedepsit, chiar distrus”

O parte dintre autorii mesajelor nu cred că medicul a luat mită.

„Eu nu cred! De 2 ori am fost in urgență cu probleme grave și omul ăsta ptr mine e un magician. Nu mi a luat nici un ban si mi a rezolvat problema pe loc. Noaptea la ora 3.00. Am avut dureri de nesuportat. Eu oricând garantez ptr el si de este nevoie pot depune jurământ în instanță”

Mai sunt cei care nu contestă acest fapt, dar au o experiență personală cu Flaviu Ioan Bodnar, în care acesta „s-a prezentat exemplar”.

„Stimate ziar de informare înainte de a face un reportaj informativa dacă există vreun medic care sa nu ia bani pt ca eu nu am întâlnit la noi, dar vreau sa spun că am mers la domnul doctor înainte de pandemie și nu pot întări ceea ce încercați dumneavoastră sa scoateți in evidență! Pot spune că este un medic care merita tot respectul, nu il aștepți cu orele pe coridor ca alți, nu știu cine il sapă dar este evident că a deranjat pe cineva!”

Pentru altă categorie, totul e o înscenare, pusă la cale de către colegii medicului, care sunt inferiori din punct de vedere profesional.

– „Pacat ca a pățit-o exact el, e super de treaba si nu a cerut niciodata bani, in comparație cu altii mai vechi si mai de renume de acolo de la obstetica, care nu te baga in seama fara plic. Sa nu fie o făcătură ca sa scape de el. Si uite asa mai pierde spitalu din Lugoj un doctor bun…. Trist!!!”

– „Nu se poate așa ceva , domnul doctor nu a cerut niciodată bani, nici măcar pentru consult, și mereu își face treaba exemplar ! Cred ca ați prins omul greșit , ar trebui investigați colegii , nu dl doctor …”

-„Probabil colegii l-au rezolvat …dar pe ceilalti nu-i denunta nimeni ???”

-„Medic tanar,venit din exterior,clar este un ghimpe in coastele altora!Mi-a supravegheat sarcina si datorita lui am un copil sanatos!Sunt multi altii care puteau pica in plasa,dar din pacate s-a nimerit la un profesionist.Un om cu bun simt, care nu a pretins niciodata nimic.Din timpul sau liber mi-a raspuns de fiecare data la mesaje ,iar la nastere am avut parte de tot sprijinul sau.Asta e ,doctorii buni intodeauna sunt dati la o parte prin diferite imprejurari…”

Mai există însă și cei care consideră că pacienta ar trebui să fie pedepsită, pentru că i-a dat bani doctorului, deși aceasta era martor denunțător .

„Este un lucru odios ceea ce a făcut această pacientă! A premeditat actul,mergând cu plicul cu bani! Și ea v-a suporta consecințele de mituire! DOCTORUL nu i-a cerut BANI ptr.consultație. De bună voie și nesilită de NIMENI, a oferit plicul!
DE CE??? CU UN SCOP BINE DEFINIT ! S-a pregătit un flagrant- pur și simplu din răzbunare! De vreme ce i-a făcut reclamație!
NU ESTE MEDICUL CARE SĂ CONDIȚIONEZE ACTUL MEDICAL!!!”

-„Parca iar fi dat o vilă, asa propaganda se face. Acea femeie este o nesimtita”

„Ați mai terfelit numele unui om și medic, ca și în cazul doctorului Balaci.Doctorul Bodnar, un om extraordinar a operat – o pe mama mea în decembrie, nu l am cunoscut personal i-am mulțumit doar telefonic, m-a informat mereu de starea de sănătate a mamei la telefon și pe whatsapp. Doamna pacientă care a făcut plângerea sper sa se simtă bine, sa nu aibă insomnii din cauza conștiinței”

De aici, nu a lipsit mult până să apară petițiile și pagini de susținere pentru doctorul Bodnar și persoanele care doresc să meargă în audiență, la primar.

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor a dat în judecată Primăria Lugoj

Publicat

în

Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor, asociația evacuată după 30 de ani, din sediul Primăriei Lugoj, a deschis un proces pentru „îndreptarea unor erori materiale”, în sentința de evacuare.

Meniul zilei Octavian

„Erorile care s-au comis, se referă doar la anul 2008, în care am avut un contract și nu s-a luat în considerare hotărârea Consiliului Local din anul 2003, cu perioadă nedeterminată. Președintele LDICAR-EU a solicitat o tolerare pentru evacuare, întrucât respectăm hotărârile judecătorești, cât și hotărârile Consiliului Local al Municipiului Lugoj”, se arată în adresa transmisă Consiliului local.

Cei de la Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor anunță că vor evacua spațiul, dar cer păsuire pentru mutarea documentelor adunate în ultimii 30 de ani de activitate.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Alunecări de teren pe tronsonul de autostradă Lugoj -Traian Vuia. Dealul a luat-o la vale

Publicat

în

Alunecări de teren pe Autostrada Lugoj-Deva. Mai exact, în zona kilometrului 446, înainte de ieșirea de la Traian Vuia, pe o porțiune de circa 200 de metri, dealul care mărginește șoseaua a luat-o la vale. În mai multe locuri, terenul a alunecat și se apropie de șanțul de scurgere al drumului.

„Secția de întreținere asigură în această scurgerea apelor în zonă și ține sub supraveghere această alunecare de taluz. Avem în vedere să refacem acest taluz în perioada imediat următoare”, spune Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al Direcției de drumuri și poduri Timișoara

Meniul zilei Octavian

Tronsonul din Lugoj și Deva nu este la primele alunecări de teren. Ultimele s-au înregistrat în 2018, pe lotul 4 al autostrazii, care nu era dat în circulație la aceea vreme, iar problemele au fost rezolvate de către constructor.

Citiţi mai departe

Actualitate

VIDEO Catering Octavian îți aduce acasă un bogat meniu de Paști! Tariful e neschimbat de trei ani de zile

Publicat

în


Ca în fiecare an, Restaurantul Ana Lugojeana, deținut de Octavian Batori, pregătește un pachet cu un bogat meniu de Paști. Oferta este valabilă pentru restaurantele din Lugoj, Timișoara și Reșița și conține:

Meniul zilei Octavian

Ciorba de miel – 2 porții;
Friptură de miel – 400 grame;
Sarmale – 8 bucăți;
Garnitură de Cartofi – 200 grame;
Drob de miel – 5 felii;
Ouă roșii – 4 bucăți;
O tavă cu prăjituri – conține 16 bucăți (diverse sortimente);
Cozonac – 1 bucată.

Totul este ambalat.

Clienții vor putea degusta preparatele gătite cu pasiune, ca la mama acasă, la un preț rezonabil. Cei care vor să pună pe masa de Paști toate preparatele tradiționale, dar să nu depună niciun efort, nu trebuie decât să sune la Catering Octavian și să comande un meniu de sărbătoare.

RETIM

Toate aceste produse vă vor fi livrate la domiciliu pentru Paști, la prețul de 120 de lei. Pentru comenzi, puteți suna oricând la numerele de telefon, afișate mai jos.

Lugoj:

0737 324 010

0736 391 574

0721 292 464

Reșița:

0728 962 764

Timișoara:

0729 721 810

0737 362 746

CONCURS CU PREMII

”CÂȘTIGĂ CU MASA DE PASTE” 12 Premii gustoase si delicioase, de la Catering Octavian!
PROMOTIE VALABILA PENTRU ORASELE: Lugoj, Timisoara, Resita

CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS
Participa la concurs cei care au plasat comenzi pana vineri, 30 aprilie, orele 12.00.

EXTRAGEREA CASTIGATORILOR
Vineri 30 aprilie, orele 15.00, vor avea loc 3 extrageri, in direct pe pagina de FB CATERING OCTAVIAN: https://www.facebook.com/Catering-Octavian-529596900575187, prin sistem Random, pentru fiecare oras in parte.

Fiecare extragere are 4 castigatori/oras
PREMII / ORAS: Lugoj, Timisoara, Resita
1 VOUCHER IN VALOARE DE 120 LEI
3 VOUCHERE IN VALOARE DE 50 LEI
DETALII PREMII, IN TOTAL – 12 VOUCHERE
Premiile I – 3 castigatori primesc cate un voucher  in valoare de 120 lei.
Premiile II – 9 castigatori primesc cate un voucher in valoare de 50 lei.
VALOAREA PREMIILOR OFERITE – 810 LEI
VALABILITATE VOUCHERE
Vouchere-le au valabilitate pana la 31 mai 2021, si se pot folosi la comenzi pentru preparate de la Catering Octavian.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii se vor anunta in direct, pe pagina de FB Catering Octavian, pe www.lugojeanul.ro, si www.ghidulbanatului.ro , pe paginile si grupurile de Social Media ale publicatiilor noastre.

Mult succes tuturor!

Citiţi mai departe

Actualitate

Peste patru luni de așteptare, dacă vrei să te vaccinezi cu Pfizer la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Octavian

Peste patru luni, atât au de așteptat cei care vor să se vaccineze cu dozele de vaccin Pfizer la Lugoj. Potrivit platformei Vaccin Live, 131 de zile este media de așteptare pentru cei care vor să se imunizeze cu acest ser anti coronavirus, la centrul de pe strada Caransebeșului din oraș.

Pentru cei care vor să se imunizeze cu serul AstraZeneca, nu există timp de așteptare, însă nici aici lucrurile nu stau prea bine, media de imunizări pe zi fiind de 17 persoane la ora actuală. Interesul pentru vaccinul englez a scăzut drastic după ce media a titrat despre mai multe cazuri de tromboză în rândul celor vaccinați cu acest ser.

Pe lista de așteptare pentru vaccinul Pfizer la Lugoj se află 808 doritori, pe când la cea pentru AstraZeneca există 709 locuri libere. La Făget, media de așteptare este de 34 de zile pentru Pfizer, acum fiind înscriși 103 doritori pe lista de așteptare. La fluxul cu Moderna de la Făget, există 165 de locuri disponibile.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite