Connect with us


Administrație

Maimuta lui Boldea

Publicat

în

maimuta lui boldeaIncepe domn primar al treilea mandat (hah, chiar sunt bun la pamflet!) si noi tot nu am scapat de tigania din centru la fiecare festival din urbea asta. As fi de acord cu orice petrecere pentru lugojeni in buricul targului, insa modul in care se pregateste si desfasoara festivalul care incepe maine e o insulta pentru soferi, pietoni si orice alta categorie de trecatori. Trafic paralizat, centru paralizat, plastic peste tot, tarabe ruginite, fum, jeg, intr-un cuvant, 1950.

PMP

Serios acum, vreau sa stiu si eu de ce nu se poate face acest festival, sau oricare alta petrecere publica, intr-un loc precum stadionul municipal. Se practica in Germania, acolo unde are primarul rude (nu cred ca are, dar ii plac nemtoaicele si de-aia am amintit) si e bine. Totul are loc in interiorul unui stadion, se curata totul mai repede, nicio strada nu e blocata, niciun sofer nu injura, niciun miros nedorit, loc e destul, se poate amenaja foarte frumos locatia, intr-un cuvant, festival.

USR

Chiar cred ca suntem mai presus de a ne imbranci pe un platou care sta sa cada, chiar cred ca suntem mai destepti si putem muta locatia, chiar cred ca ne respectam si nu vrem sa paralizam circulatia in centrul orasului trei zile la randul si stiu ca oamenii care vin la festivaluri o vor face si in centru, si pe stadion, si la marginea orasului. De ce nu se schimba locatia, asta nu pot sa imi explic, e o enigma prea mare ca sa poata fi deslusita de creierul meu mic si, dupa cum zic unii, dereglat.

Cand am vazut astazi maimuta din imagine, am zis „gata, festivalul asta tocmai a atins, daca se poate asta, un nou apogeu al… succesului?!” Maimuta nu are nicio vina, doar e musai sa ai si un astfel de animal la un asemenea circ…

P.S.: Recunosc, trupele de anul acesta sunt bune, chiar cred ca sunt pe placul unui public mai larg si vor prinde bine la spectatori.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Administrație

VIDEO Un lugojean protestează de pe vremea lui Boldea. Ce probleme reclamă și ce spune actualul primar

Publicat

în

Un lugojean, din cartierul Bocșei, protestează e mai mult timp față felul în care s-au dat aprobările pentru construcția unor locuințe pe str. Liliacului. Dumitru Frant a fost, chiar de mai multe ori, atât pe vremea fostului primar cât și a actualului, și a protestat în fața Primăriei Lugoj, cu o pancartă la gât.

PMP

Lugojeanul susține că s-au făcut foarte multe ilegalități și str. Liliacului este aproape inaccesibilă circulației, din cauză că s-au dat aprobări pentru construcția de locuințe pe un teren pe care trebuia să fie construit drumul.

USR

Primarul Claudiu Buciu spune că a apucat să discute doar telefonic cu protestatarul și că situația va fi verificată.

„Nu am discutat decât telefonic cu domnul Franț. problema e complexă, din punct de vedere juridic, și nu poate fi actualizată rapid. Vom solicita documente edificatoare autorităților competente”, a declarat primarul Lugojului.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite