Connect with us


Lugoj

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini si Constanta in vacanta de vara! Doua noi curse spre Bucuresti

Publicat

în

Primele zboruri de vacanta au decolat luni de la Timisoara! Cursa care a dat startul sezonului estival a dus primii turisti pe litoralul Marii Mediterane, in Antalya, Turcia.

In luna iunie se va da startul si pentru celelalte curse charter spre destinatii de vacanta: Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar si spre Palma de Mallorca, aceasta destinatie fiind noutatea acestui sezon estival. Alaturi de aceste destinatii, agentiile de turism ofera servicii turistice pe curse aeriene regulate si pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) si Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona).


Si litoralul Marii Negre este acum la o distanta de numai o ora si 15 minute de Timisoara, datorita cursei regulate spre Constanta care va incepe din 16 iunie. Aeroportul International Timisoara este situat la 72 de kilometri de Lugoj, fiind legat de orasul de pe Timis prin autostrazile A6 si A1.

Pe langa destinatiile de vacanta, incepand cu aceasta vara vor fi introduse doua noi curse spre Bucuresti. Compania Blue Air va introduce in perioada 15 iunie – 22 septembrie un zbor spre si dinspre Bucuresti in zilele de joi (decolare Otopeni 22:05 – aterizare Timisoara 23:00) si vineri (decolare Timisoara 20:45- aterizare Timisoara 21:40).

Compania Ryanair va introduce incepand cu 2 iulie un nou zbor spre si dinspre Bucuresti, este vorba de o cursa suplimentara in ziua de duminica. Orarul va fi urmatorul: decolare Timisoara 8:20 – aterizare Bucuresti Otopeni 9:25, decolare Bucuresti Otopeni 9:50 – aterizare Timisoara 10.55.

Biletele sunt disponibile pe site-urile companiilor.

foto: Lugojeanul

CONCURS! Transforma-ti sufrageria intr-un Home Cinema cu Ultimate Computers si Lugojeanul

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Piața Obor ar trebui să se deschidă de mâine. Ce decizie a luat Primăria Lugoj

Publicat

în

Activitatea în Piața Obor (ocico) a fost suspendată de Primăria Lugoj, printr-un anunț anterior și urma să se deschidă de mâine, 11 august. Adminsitrația locală a transmis un comunicat prin care anunță că acest lucrur nu se va întâmpla.

„Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că, din cauza evoluţiei pandemiei COVID 19 în unele localităţi din zonă, activitatea în Piața Obor din municipiul Lugoj rămâne în continuare suspendată. În cazul în care situaţia epidemiologică în zonă se ameliorează, vom anunța din timp când va reîncepe activitatea în Piaţa Obor”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Lugoj.

Citiţi mai departe

Lugoj

Spitalul din Lugoj înființează o nouă linie de gardă, pentru bolnavii COVID. „Era necesară!”

Publicat

în

Consiliul Local Lugoj a aprobat înființarea unei noi linii de gardă pentru Spitalul „Teodor Andrei”. Erwin Floroni, directorul unității medicale explică de ce era necesară.

„Pentru că vreau să separ cazuisitica COVID de cea non COVID, de pe ATI. Noi avem acum secția de ATI, care nu poate fi împărțită și atunci, din pavilionul principal, fiind pavilionul de bază în care lucrează chirurgia, ginecologia și internele, vreau să scot pacienții COVID. În felul acesta vom putea lucra normal în pavilionul principal. Acum clădirea de infecțioase înseamnă secția de infecțioase și cea de paleație. În compartimentul de paleație vom înființa noul compartiment de ATI cu linie de gardă. Nu poate un doctor să penduleze între două pavilioane, pentru că nici nu poate să vină de la COVID la non COVID, de asta era nevoie de o nouă linie de gardă. Practic este o singură secție și cu două subsecții, în două clădiri”, spune Floroni.

În momentul de față, la spitalul din Lugoj sunt internați 24 de pacienți, infectați cu coronavirus. Dintre aceștia unul este în stare gravă, pe secția ATI, iar 23 sunt la Infecțioase.

Citiţi mai departe

Lugoj

Lugojeanul funcționar public care a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Boldea

Publicat

în

Un tânăr lugojean a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Francisc Boldea, deși nu este la rândul său primar, ci doar funcționar public al Primăriei Timișoara. Este vorba despre Robert Kristof, consilier personal al primarului Robu și mai apoi city manager al orașului de pe Bega. Potrivit declarației de avere a acestuia, Kristof a făcut mai mulți bani în 2019 decât primarul Lugojului, precum și alți funcționari importanți din Primăria Timișoara.

Conform Tion.ro, lugojeanul a câștigat de la primărie în 2019, ca administrator public, aproape 120.000 de lei, mai exact 119.602 lei. A avut un salariu lunar de aproape 10.000 de lei, echivalentul a 2.000 de euro. Robert Kristof a mai dus acasă 9.451 de lei din închirierea unui bun, dar nu specifică despre ce este vorba.

Primarul Lugojului a declarat venituri de 180.000 de lei în 2019, dintre care 115.000 din indemnizația de edil șef al urbei. Robert Kristof a ajuns cunoscut odată ce a fost numit consilier personal al primarului Nicolae Robu, la 24 de ani, după ce fusese pus director al Incuboxx. A fost și consilier local din partea PNL, apoi a fost numit administrator public al orașului, după plecarea lui Sorin Drăgoi, funcție pe care o ocupă cu acte în regulă din noiembrie 2016, mai scrie Tion.

foto: Tion

Citiţi mai departe

Cele mai citite