Connect with us

Actualitate

iPhone 7, misto sau jaf pe fata?

Publicat

în

apple iphone 7 dual cameraInteresant si in acelasi timp plictisitor, asa mi se pare noul iPhone 7 pana acum, din ce am reusit sa vad din live eventul celor de la Apple. L-am oprit, ca a luat foc un cuib de viespi cu tot cu pom la Lugojel. Telefonul arata bine, are o imbunatatire sau doua, insa in rest e intre cool, ceea ce Apple isi dorea si boring, ceea ce lumea se astepta deja sa fie. Cu liniuta:

Meniul zilei, Octavian

-Mario special pentru iPhone 7: o sa vanda chestia asta mai mult decat ar crede unii, sunt mult fanatici pentru jocul ala, inclusiv eu l-as mai juca pe un device fain;
-rezistent la apa si praf: cam tarziu boss, Nokia era rezistent la cutremure, dezastre naturale sau tsunami de mult, cu zeci de ani inainte ca Steve Jobs, Dumnezeu sa-l odihneasca, se nascuse;
-doua camere principale: deci va filma si face poze faine, dar la ce pret are, mai bine cumperi un DSLR bun si un telefon decent si tot iesi mai ieftin;
-rezolutie Retina: deci nimic nou sub soare, same old, same old;
-nu mai exista jack pentru casti: si bun, ca o sa arate misto castile alea fara fir, dar si rau, ca nu vom putea cumpara decat casti de la Apple o vreme, pana se conformeaza firme serioase, gen Sennheiser, sa iasa pe piata cu tipuri de casti compatibile cu telefonul;
-procesorul are patru nuclee si e super performant: cred ca singura chestie care e chiar impresionanta, va putea rula jocuri în sistem de „consola” de exemplu, adica aceeasi calitate la un F1 2016 va fi si pe telefon, si pe Play Station (cel putin asa sustin oamenii astia) ceea ce e impresionant;
-autonomie: bateria va tine doar cu doua ore mai mult decat 6S, nimic interesant aici;
-pretul de SUA, 769 de dolari: asta inseamna multe zeci de mii de lei pentru Romania.

Deocamdata atat. Sincer sa fiu, nu ma da peste cap acest telefon. De cand s-a dus uica Jobs, Dumnezeu sa-l odihneasca, la cele vesince, Apple s-a cam dus in cap. Niciun telefon pe care l-au scos in ultimii ani nu a fost cool, wow, impresionant, asa cum erau produsele lansate de Steve raposatul.

RETIM

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite