Connect with us

Sport

Înainte de Nadia, gimnastica era dominată de o lugojeancă. A obținut primele medalii importante pentru România

Publicat

în

Alina Goreac s-a născut la 28 septembrie 1952 la Lugoj. Din 1957 a început să practice gimnastica la Școala Sportivă Nr. 1, sub îndrumarea profesorilor Titus şi Tatiana Isar. Din 1963 şi până în 1969 obţine an de an titluri şi medalii la fiecare categorie de vârstă. În 1965 obţine primul titlu de campioană cu echipa Liceului nr. 1 din Lugoj.

Din 1966 este componentă a reprezentativei naţionale de junioare şi apoi senioare a României. În 1968 este declarată cea mai bună gimnastă a ţării. Din 1969 este componentă a clubului Dinamo Bucureşti, iar în 1970 obţine diploma de „Maestru al Sportului”.

Participă la campionatul European de la Minsk în anul 1971 şi la Jocurile Olimpice de la München în anul 1972. În 1973 obţine primele medalii importante în gimnastică pentru România: o medalie de argint şi două de bronz la Campionatul European de la Londra.

RETIM

Între 1974 şi 1976 participă cu echipa României la competiţiile internaţionale și are rezultate bune ce au culminat cu medaliile de bronz de la sărituri şi bârnă la Campionatele Europene din Skien, Norvegia. În anul 1977 devine campioană mondială universitară şi obţine şi medalia de aur la bârnă în cadrul Campionatului Mondial Universitar de la Sofia, Bulgaria. Se retrage din activitatea sportivă în anul 1980 și continuă ca antrenor.

Se poate spune că activitatea sportivă a Alinei Goreac însumează o jumătate de secol. O viață de om sacrificată pe altarul gimnasticii. Alina Goreac este prima gimnastă care a reuşit să obţină rezultate excepționale în gimnastica românească, într-o perioadă în care România nu excela pe plan mondial la acest sport.

Viața Alinei a fost o permanentă luptă. Luptă cu ea însăși și cu cei care îi ridicau obstacole în calea ascensiunii. Mărturisesc că întâlnirea cu Alina Goreac m-a tulburat profund. Citind biografia acestei  minunate sportive îmi imaginam că  viața ei a fost și este o bucurie. Din păcate nu este așa.

Lumea gimnasticii este o lume dură, în care jocurile de culise, interesele personale sau de grup frâng aripile multor talente. Nu poți zbura în această colivie cu gratii de argint fără permisiunea păsărarului. Să ascultăm povestea unei mari sportive, uitată sau necunoscută de multă lume:

„M-am născut la Lugoj. Sunt al treilea copil al familiei Goreac. Alături de cei doi frați mai mari, Doru şi Adrian, am început gimnastica la o vârstă fragedă. De fapt, la început, am făcut balet, dar am renunțat și m-am îndreptat spre gimnastică pentru că în primul rând acolo erau și frații mei și pentru că gimnastica este un sport dinamic, mai spectaculos decât baletul. Așa credeam eu atunci. Gimnastica are elemente pe care nu puteam să le fac la balet. Dar cel mai mult a contat  faptul că nu am fost aleasă pentru școala de balet de la Cluj, la o selecţie pe oraş. Am suferit atunci, însă am mers mai departe. Primul contact cu gimnastica l-am avut prin intermediul taberelor desfăşurate în acea vreme la Lugoj, unde mama mea asigura asistenţa medicală. Aici am învățat tot felul de elemente. Taberele se încheiau cu demonstraţii pe stadio-nul oraşului. Aveam vreo patru-cinci anişori când am intrat pe salteaua gimnaştilor şi am făcut acolo o demonstrație de forță. Nu mai terminam și nimeni nu putea să mă oprească. Până la urmă, juriul mi-a dat nota 10. Părinții au fost sfătuiți să mă încurajeze să continui cu gimnastica. Și uite așa am ajuns pe mâinile soţilor Isar, Tatiana şi Titus, un cuplu celebru de antrenori în acele timpuri”, povestește marea campioană.

Antrenamentele erau dure. Totul se desfăşura într-o sală cu parchet pe jos. La paralele era cel mai greu. Alina lucra pe bare defecte şi de cele mai multe ori fără suficient magneziu pentru palme. Pentru ca să nu se clatine sau să nu se răstoarne aparatele fetele mai mari le sprijineau. Trambulina de sărituri era făcută din mai multe şipci cu spaţii libere între ele.

„La prima săritură notată am luat 4,60, pentru că degeţelele mele s-au strecurat printre şipci și vă dați seama ce a ieșit. Eram foarte ambițioasă. Doream să execut cele mai grele mişcări şi cele mai complexe elemente. De multe ori copiam elementele pe care le executau băieții. Eram într-o permanentă competiție cu frații mei, de la care am învățat multe. La 13 ani am devenit campioană naţională. Lumea întreagă era a mea și viitorul meu părea să fie luminos. Dar copilul din mine nu bănuia că abia acum începea greul. În 1969 am plecat din Lugoj la Bucureşti, la clubul Dinamo. Eram copilul nimănui, venit din provincie, în groapa cu lei de pe Dâmbovița. La Internaţionalele României, din acel an, am trecut printr-un moment şocant. Am fost scoasă din competiţie şi suspendată, pentru că antrenorii de la Lugoj nu mi-au dat dezlegare pentru transfer”, își amintește sportiva.

A fost un moment traumatizant pentru întreaga ei familie. Un moment care putea să pună capăt carierei Alinei.

„Am simțit că tot cerul se prăbușește peste mine. Toată munca mea de până atunci s-a risipit. După un timp și mai multe intervenţii, mi-a fost anulată suspendarea. Rana din sufletul meu însă nici până azi nu s-a cicatrizat. Nu vreau să credeți că vreau să mă victimizez. Eu vă povestesc doar crâmpeie din viața unui gimnast. Anii au trecut, iar eu am continuat antrenamentele cu înverșunare. Îmi solicitam trupul mult peste limitele normale. Mă pedepseam pentru vina altora. Lucram exercițiile până la epuizare fizică”, spune Alina Goreac.

Medalii importante pentru gimnastica românească

Prima mare performanţă a obţinut-o la Londra, în 1973, când a devenit vicecampioană europeană la bârnă şi a luat medalia de bronz la paralele şi la sol. Avea 21 de ani şi era studentă în primul an, la IEFS Bucureşti.

„Am plecat fără antrenorul Nicolae Covaci, care nu era agreat de Partidul Comunist şi nu a fost lăsat să plece din ţară. Se temeau că nu se va mai întoarce.  Cu toate acestea, am reuşit o performanţă unică la acea vreme. Prima săritură Tsukahara în echer, element care până atunci fusese executat doar de băieți și nu toți puteau să execute o astfel de săritură. Mi-am asumat un mare risc executând această săritură fără antrenor. Nu avea cine să mă prindă în cazul în care ratam. Puteam să ajung într-un scaun cu rotile. Ca să fie o surpriză totală, nu am executat săritura nici la încălzire.  În loc să primesc o notă mare, am fost depunctată de către arbitri. Erau jocuri de culise care asigurau victoria altei sportive”, își amintește campioana.

Au urmat alte concursuri, unde a câștigat zeci de medalii, pe care le-a obţinut în competiţiile interne, la universiade, balcaniade şi dinamoviade.

„La Balcaniada din 1974, de la Ljubliana, am luat aurul la trei aparate plus individual compus. În 1975, la Skien, în Norvegia, am mai obţinut încă două medalii de bronz, în compania Nadiei Comăneci. În anul 1977, am devenit dublă campioană mondială universitară la Sofia, la individual compus şi bârnă. Au fost primele titluri mondiale obţinute în gimnastica feminină de către România, dar şi momentul în care gimnastica se schimba, prin apariţia Nadiei, iar locul senioarelor din gimnastică era luat de sportive foarte tinere, niște copii. Am fost mereu între generaţii. Întâi mi-au spus că nu e vremea mea, că sunt prea tânără, că am timp, să aştept, apoi, dintr-o dată, devenisem prea matură pentru sportul acesta”, a spune Alina.

Recompensată cu un post de …portar

În 1980, a fost scoasă din activitatea competiţională, împreună cu Dan Grecu. I-au dat o cupă şi gata, afară! După 12 ani de activitate, era pur şi simplu aruncată de cei de la Dinamo, ca un obiect nefolositor.

„Când am cerut conducerii clubului un post de antrenor, mi s-a spus că nu se poate. În marea lor generozitate, mi s-a oferit postul de  portar, la poarta clubului! Pentru ei nu era nicio problemă ca un campion mondial să ajungă paznicul clubului. În cele din urmă am reuşit  să ocup un post de antrenor la clubul Viitorul. În 1988 am plecat la Clubul Steaua, unde am înfiinţat secţia de gimnastică. Am antrenat mai bine de trei ani, într-un grajd regal, amenajat în sală de sport. Am făcut un memoriu la ministrul Ilie Ceauşescu și, primită în audienţă, i-am cerut o sală de gimnastică dotată cu toate aparatele necesare și cererea mea a fost aprobată. Am activat ca antrenoare până în 2011, când m-am pensionat. Apoi m-am reîntors la Lugoj, în casa copilăriei mele…”, povestește campioana.

Întâlnirea cu Alina Goreac mi-a confirmat pentru a nu știu câta oară că memoria scurtă a națiunii noastre nu este doar o vorbă goală, ci o realitate. Uităm prea ușor valorile prin care noi, ca neam, ne facem cunoscuți lumii întregi. Recunoștința față de acești ambasadori fără portofoliu ai României devine cu timpul o povară pentru mai marii stăpânirii. Alina Goreac este un exemplu de  modestie. După o viață sacrificată pe altarul gimnasticii, se întoarce la casa părintească unde nu o mai așteaptă nimeni.

Părinții și un frate au plecat într-o altă lume. Au rămas doar amintirile și nenumărate trofee câștigate prin sudoarea frunții. Nu cere nimic, nu acuză pe nimeni, ci doar răsfoiește pagini din povestea vieții sale. Sper ca acest articol să trezească în inimile lugojenilor respectul și admirația față de ceea ce a fost și este ALINA GOREAC!

DAN TIMARU

 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Top 5 criterii ca să alegi cel mai bun site de pariuri sportive

Publicat

în

Ești fan sporturi și vrei să trăiești emoția jocului în compania pariurilor pe fotbal, tenis, baschet, handbal, Formula 1, box, ciclism și multe altele? Îți prezentăm în continuare cum să alegi cel mai bun site pentru sport betting. Astfel te vei bucura mereu de cea mai bună experiență la pariuri sportive online, pe telefon, tabletă, laptop sau PC. Jocul începe acum, la un click distanță de câștigurile pe care ți le dorești, alături de echipele favorite și de jucătorii preferați.

Alege operatori de betting ce-ți oferă pariuri sportive live

Este important să poți paria în timpul desfășurării competițiilor sportive, ca să trăiești la maximum atmosfera întrecerilor din teren. Verifică în oferta site-urilor de sport betting dacă există pariuri live și care sunt condițiile pentru plasarea mizelor. Alege aplicațiile mobile care-ți permit vizionarea sub formă de streaming live, rapid, dinamic și eficient. Urmărești gratuit evenimentele sportive, fără să mai descarci vreun alt program sau aplicație și poți să pariezi chiar în timp ce urmărești meciurile, în cadrul aceleiași ferestre, fără să mai faci vreun switch. Poți să consulți și statisticile de live betting, pentru pariuri sportive la cel mai înalt nivel.

RETIM

Selectează site-uri de pariuri cu o gamă largă de sporturi

Ca să te asiguri că alegi cel mai bun site de pariuri, vezi care sunt sporturile disponibile în ofertă. Cu cât varietatea este mai mare, cu atât te vei distra mai bine și vei avea ocazia să joci pariuri sportive la cote avantajoase, cu șanse frumoase de câștig. Lista de opțiuni pentru pariuri trebuie să conțină cele mai populare sporturi, precum fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, sporturi cu motor, ciclism, dar și sporturi mai puțin cunoscute, care să aducă un plus de fun. Caută pariurile pe esports, baseball, darts, snooker, MMA, pariuri virtuale și alte oferte noi de betting.

Alege site-uri de pariuri sportive cu diverse metode de plată

Vei paria confortabil, rapid și în deplină siguranță dacă joci pe site-uri cu diverse modalități de plată. Astfel alegi de fiecare dată ce-ți convine: card bancar, transfer bancar, plata cash prin aplicația mobilă pusă la dispoziție de operatorul de betting, portofel digital, servicii de plăți online ș.a. Beneficiezi de plăți securizate, ai acces instant la detaliile tranzacțiilor, iar confidențialitatea datelor personale este asigurată.

Optează pentru operatori de betting cu oferte promoționale atractive

Când joci pariuri sportive este important să beneficiezi de oferte promoționale diverse, adaptate la stilul tău de joc și la specificul competițiilor sportive pe care le urmărești. Alege site-uri de betting care-ți pun la dispoziție opțiuni de 50% miza înapoi, free bets, sugestii de pariere, cote cu marjă 0%, asigurare VAR, miza înapoi la 0-0 ș.a. Verifică să aibă și oferte speciale pentru sporturile tale preferate, de exemplu 2 seturi avans la tenis, avans 20 de puncte la baschet, sau +2 la fotbal, ca la Betano: dacă echipa pe care ai pariat are 2 goluri avans, câștigi direct pariul, indiferent de evoluția ulterioară a scorului.

Joacă pariuri sportive online doar la operatorii de betting licențiați la ONJN

Te distrezi la pariuri sportive online, dar nu uita că hobby-ul tău este un joc de noroc, pe care trebuie să-l abordezi cu moderație. Ca să faci cea mai bună alegere, joacă pariuri sportive online doar pe site-urile operatorilor de betting licențiați la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Astfel vei beneficia de cea mai bună experiență de pariere, cu respectarea legilor în vigoare și în deplină siguranță.

 

Citiţi mai departe

Sport

Îndemânare și viteză în Marele Premiu al Lugojului. Circulația rutieră, închisă pe o arteră importantă

Publicat

în

FOTO arhiva

Asociația Auto Club Rally Timiș se pregătește să organizeze, în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv, etapa a IV-a din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2023. Evenimentul, sub denumirea de „Marele Premiu al municipiului Lugoj 2023”, va avea loc sâmbătă, pe 27 mai. Primăria și Consiliul Local Lugoj sprijină această competiție motorizată.

Administrația lugojeană va organiza, la finalul competiției, un Promo de eco-karting gratuit pentru copiii din municipiu. Această activitate specială va dura 30 de minute și va oferi oportunitatea micilor pasionați de motorsport să se bucure de experiența kartingului ecologic. În plus, se vor acorda și premii pentru acești tineri participanți entuziaști.

Startul primei mașini participante va fi dat la ora 10.00. Traseul competiției va fi amplasat în centrul municipiului Lugoj, oferind astfel o atmosferă spectaculoasă și accesibilă publicului larg. Participanții vor parcurge o rută interesantă, care include următoarele străzi: Piața Victoriei, sens giratoriu, strada 20 Decembrie 1989 și strada Ion Creangă. Pentru desfășurarea în siguranță a cursei, circulația rutieră în zona menționată va fi închisă sâmbătă, între orele 8:00 și 17:00.

RETIM

Evenimentul promite să aducă bucurie și adrenalină atât participanților, cât și spectatorilor. Fanii motorsportului sunt așteptați să se alăture și să susțină concurenții, pentru a trăi împreună emoțiile cursei și a aplauda performanțele lor.

Citiţi mai departe

Sport

Gimnaștii de la CSȘ Lugoj și CSȘ Dinamo au câștigat Campionatele Naționale ale Juniorilor III

Publicat

în

Reprezentanții celor două echipe au dominat și întrecerile individuale: 3 medalii de aur (cu echipa, la individual compus și la cal cu mânere), una argint (la bară ) și una de bronz (la inele) a câștigat Andrei Sebastian Pantar (CSȘ Lugoj), 3 medalii de aur (cu echipa, la inele și la bară), două de argint (la individual și la cal) și una de bronz (la sol) și pentru Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) la Juniori III, Nivel 1.

La Juniori III, Nivel 2, reprezentații CSȘ Dinamo au au fost cei care au obținut cele mai multe trofee: 4 medalii de aur (cu echipa, la individual, sărituri și paralele) și una de bronz (la sol) pentru Tudor Vladimir Pascal (CSȘ Dinamo), iar colegii săi de echipă Ștefan Dorobanțu și Darrin Alexandru Boldojar au câștigat o medalie de aur (la sol), două de argint (la cal și paralele) și una de bronz la sărituri- Dorobanțu, respectiv o medalie de aur (la cal), una de argint (la inele) și una de bronz la paralele- Boldojar.
Rareș Petrache (CSȘ1 Timișoara) a confirmat victoriile de anul trecut și a câștigat 4 medalii: 2 de aur ( la inele și la bară) și două de argint (la individual și cu echipa).
Pe podium au mai urcat David Tolciu (CSȘ Sibiu), Markus Jonathan Costea (CSM Cluj Napoca), Marius Frățilă (CSȘ Sibiu), Ianis Emilian Manta (CSȘ1 Timișoara), Luca Benaia Jivan (CSA Steaua), David George Dumitrache (CSȘ Dinamo), Enoh Morhan (CSȘ Sibiu), Eric Ștefan Durbalau (CS Corona Brașov), Luca Ștefan Prahoveanu (CSȘ Buzău) și Cristian Andrei Olteanu (CSȘ Lugoj).
Individual, Juniori III, Nivel 1
1. Andrei Sebastian Pantar (CSȘ Lugoj) 80.150
2. Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) 79.500
3. David Tolciu (CSȘ Sibiu) 79.250
Echipe Juniori III, Nivel 1
1. CSȘ Lugoj (Andrei Sebastian Pantar, Mateo Cristian Burdușel, Cătălin Lutai, Sasha Victor Curutiu) 236.850
2. CSȘ Sibiu (David Tolciu, Teodor Ioan Heriseanu, Enoh Morhan, Marius Frățilă) 236.250
3. CSA Steaua ( Ștefan Stoian, Luca Benaia Jivan, Radu Furtuna, Mihai Alexandru Tucan, Darius Luca Stroe) 229.450
Finale pe aparate
Sol
1. Markus Jonathan Costea (CSM Cluj Napoca) 13.850
2. David Tolciu (CSȘ Sibiu) 13.525
3. Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) 13.450
Cal cu mânere
1. Andrei Sebastian Pantar (CSȘ Lugoj) 13.375
2. Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) 12.725
3. Marius Frățilă (CSȘ Sibiu) 12. 475
Inele
1. Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) 13.725
2. David Tolciu (CSȘ Sibiu) 13.625
3. Andrei Sebastian Pantar (CSȘ Lugoj) 13.575
Sărituri
1. Ianis Emilian Manta (CSȘ1 Timișoara) 13.813
2. Luca Benaia Jivan (CSA Steaua) 13.750
3. David Tolciu (CSȘ Sibiu) 13.725
Paralele
1. David Tolciu (CSȘ Sibiu) 13.675
2. David George Dumitrache (CSȘ Dinamo) 13.550
3. Enoh Morhan (CSȘ Sibiu) 13.250
Bară
1. Mateo Cristian Burdușel (CSȘ Lugoj) 13.500
2. Andrei Sebastian Pantar (CSȘ Lugoj) 13.475
3. Marius Frățilă (CSȘ Sibiu) 13.425
Echipe Juniori III, Nivel 2
1. CSȘ Dinamo (Darrin Alexandru Boldojar, Ștefan Dorobanțu, Tudor Vladimir Pascal) 240.350
2. CSȘ1 Timișoara (Mihnea Marc, Ștefan Vastagu, Ruslan Lusca, Rareș Petrache) 218.100
3. CSȘ Lugoj (Eliot Pop, David Gabriel Maican, Edurd Gabriel Domokos, Raul Ceclan, Cristian Andrei Olteanu) 213.700
Individual, Juniori III, Nivel 2
1. Tudor Vladimir Pascal (CSȘ Dinamo) 81.850
2. Rareș Petrache (CSȘ1 Timișoara) 81.250
3. Eric Ștefan Durbalau (CS Corona Brașov) 81.000
Finale pe aparate
Sol
1. Ștefan Dorobanțu (CSȘ Dinamo) 13.650
2. Eric Ștefan Durbalau (CS Corona Brașov) 13.600
3. Tudor Vladimir Pascal (CSȘ Dinamo) 13.575
Cal cu mânere
1. Darrin Alexandru Boldojar (CSȘ Dinamo) 13.575
2. Ștefan Dorobanțu (CSȘ Dinamo) 13.375
3. Rareș Petrache (CSȘ1 Timișoara) 13.150
Inele
1. Rareș Petrache (CSȘ1 Timișoara) 13.675
2. Darrin Alexandru Boldojar (CSȘ Dinamo) 13.650
3. Eric Ștefan Durbalau (CS Corona Brașov) 13.625
Sărituri
1. Tudor Vladimir Pascal (CSȘ Dinamo) 13.950
2. Luca Ștefan Prahoveanu (CSȘ Buzău) 13.950
3 Ștefan Dorobanțu (CSȘ Dinamo) 13.850
Paralele
1. Tudor Vladimir Pascal (CSȘ Dinamo) 13.775
2. Ștefan Dorobanțu (CSȘ Dinamo) 13.575
3. Darrin Alexandru Boldojar (CSȘ Dinamo) 13.400
Bară
1. Eric Ștefan Durbalau (CS Corona Brașov) 13.450
1 Rareș Petrache (CSȘ1 Timișoara) 13.450
3 Cristian Andrei Olteanu (CSȘ Lugoj) 12.775

Federația Română de Gimnastică și Primăria Municipiului Lugoj au organizat, în perioada 19-20 mai, la Sala Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu”, Campionatul Național pe Echipe și Individual al Juniorilor III, Nivel 1 și 2 (9-11 ani) şi Festivalul Regional de Gimnastică pentru Toţi. Au participat 76 de sportivi de la 14 cluburi din țară: CSA Steaua, CSŞ Dinamo, CSŞ Sibiu, CSŞ Lugoj, LPS Bistriţa, CSŞ Gloria Arad, CSŞ Reşiţa, CSM Reșița, CSŞ 1 Timişoara, CSŞ Braşovia, LPS Tg Mureş, CSM Cluj Napoca, CSS Buzău, LPS Târgu – Mureș.

RETIM

Citiţi mai departe

Sport

Două tinere din Lugoj, convocate la echipa națională de volei feminin pentru meciurile din Golden League

Publicat

în

Naționala feminină a României, pregătitiă de Guillermo Naranjo Hernandez, se va reuni joi seara, la Pitești, în vederea participării la Golden League. Antrenorul echipei ”tricolore” a convocat 18 jucătoare care vor rămâne în pregătire pentru cele patru partide.

În grupa B, din Golen League, România va întâlni Cehia și Slovacia, primele două formații urmând să se califice în semifinale. Printre jucătoarele convocate se află și două lugojence: Georgiana POPA (CSM Lugoj) și Andra BADIU SAVU (SCMU Craiova). cele două sunt și cele mai tinere componente al echipei.

Lotul României pentru Golden League

RETIM

Coordonatoare

Marisa RADU (Dinamo București)

Alexandra SPÎNOCHE (CSM București)

Ramona POSTEA (CSM București)

Universali

Elizabet INNEH (Daejeon Korea Ginseng Corp)

Iuna ZADOROJNAI (CSM Târgoviște)

Centri

Diana ARITON (Rapid București)

Denisa IONESCU (CSM Târgoviște)

Raisa IOAN (Volei Alba Blaj)

Andra BADIU SAVU (SCMU Craiova)

Dalia VÎRLAN (Dinamo București)

Extreme

Rodica BUTEREZ (CSM Târgoviște)

Adelina BUDĂI UNGUREANU (Pinerolo – Italia)

Adriana MATEI (CSM Târgoviște)

Georgiana POPA (CSM Lugoj)

Sorina MICLĂUȘ (FC Argeș Pitești)

Libero

Diana VEREȘ (CSO Voluntari)

Alexandra CIUCU (CSM Târgoviște)

Andra COJOCARU (Volei Alba Blaj)

 

Programul echipei României în Golden League

27 mai, ora 17:00             România-Slovacia            Pitești

3 iunie, ora 17:00             Cehia-România                Ostrava

8 iunie, ora 17:00             România-Cehia                Pitești

17 iunie, ora 20:00           Slovacia-România            Nitra

Citiţi mai departe

Cele mai citite