Connect with us


Actualitate

FOTO: Imaginile săptămânii 22-28 aprilie 2013

Publicat

în

caravana carierei lugoj colegiul braniste 22 aprilie 2013 lugojeanul foto (6)1. Elevii colegiului tehnic „Valeriu Braniște” concurează pentru un netbook în diferite probe, cu ocazia venirii la Lugoj a Caravanei Carierei de luni, 22 aprilie;

simion danila aniversare 70 de ani lansare carte lugojeanul 2013 (2)2. Scriitorul Simion Dănilă primește Diploma de Excelență a primăriei Lugoj cu ocazia împlinirii a 70 de ani de viață marți, 23 aprilie;

DSC_08833. Poliția Locală blochează sensul de mers spre oraș dinspre cartierul ITL, din cauza unor probleme semnalate la structura pasajului marți seara, 23 aprilie;

lugojul paralizat in urma devierii traficului pe strazile laturalnice de catre itl in oras lugojeanul 2013 24 aprilie foto (4)4. Traficul pe strada Tudor Vladimirescu este paralizat din cauza restricționării benzii de mers spre oraș de pe pasajul ITL, fapt ce a determinat devierea autoturismelor prin oraș miercuri dimineața, 24 aprilie;

scutere locali boldea conferinta lugoj 24 aprilie 2013 lugojeanul5. Primarul Francisc Boldea prezintă jurnaliștilor o fotografie cu viitorul model de scuter ce se va achiziționa, în total patru bucăți, pentru deplasarea agenților poliției locale, într-o conferință de presă de miercuri, 24 aprilie;

biserica cu doua turnrui gata pana la pasti declaratie francisc boldea lugojeanul 2013 (2)6. Muncitorii vopsesc ultimele locuri rămase neterminate de pe turnul stâng al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj miercuri, 24 aprilie;

cristian gog la lugoj imposibilitati spectacol mentalism 25 aprilie 2013 lugojeanul (3)7. Cristian Gog își încheie prestația de la Lugoj, de pe scena teatrului municipal, unde a susținut spectacolul „Imposibilități”, parte a turneului național de mentalism joi, 25 aprilie;

fantana artizanala culori foto super fantana lui boldea 26 aprilie 2013 lugojeanul (4)8. Fântâna artizanală revine pe Timiș, după ce a fost montată în câteva zile de muncă grea de către muncitorii Meridian 22, fiind repusă în funcțiune vineri, 26 aprilie;

hidrobiciclete lugoj 27 aprilie 2013 pe apa foto lugojeanul (2)9. Un lugojean se plimbă într-un caiac pe apele râului Timiș, după ce pontonul cu hidrobiciclete și caiace este reamenajat sâmbătă, 27 aprilie;

accident gavojdia tren regio lugojeanul 2013 27 aprilie foto galerie (1)10. Pompierii scot trupul neînsuflețit al unui tânăr de 25 de ani dintre fiarele contorsionate, după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren la trecerea cu calea ferată de lângă Gavojdia, impactul curmând viața a trei persoane sâmbătă, 27 aprilie;

DSC_101211. Muncitorii lucrează la viitoarea bază de agrement din Ștrand, un proiect ce va costa Lugojul 3.200.000 de lei sâmbătă, 27 aprilie.

Rubrica prezentată de LUGOJEANUL.ro, intitulată „Retrospectiva săptămânii”, devine „Imaginile săptămânii”. Am luat această decizie deoarece ne respectăm propria deviză „Rapid, corect, perfect!”, iar o informație nu se poate transmite mai rapid sau mai corect decât printr-o fotografie. În plus, o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, ceea ce este perfect!

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

VIDEO Șmecher cu BMW de lângă Lugoj, amator de live-uri de la volan, lăsat pieton de către un polițist rutier

Publicat

în


Un șmecher cu BMW din Gavojdia, mare amator de live-uri făcute de la volanul bolidului său, a făcut circ pe Facebook, tot într-un live, după ce un agent de la Poliția Rutieră Lugoj l-a oprit în trafic. Motivul? Teribilistul a depășit coloana de mașini trecând peste linia continuă, gonind cu viteză, chiar dacă zona dintre Lugoj și Gavojdia unde a fost prins acesta este cunoscută pentru accidente grave care au loc tocmai din cauza vitezei și a depășirilor la limită.

În timpul clipului de 8 minute și jumătate, șoferul nervos, alături de soție și copila sa, îl ceartă pe polițist că își face meseria. Polițistul le spune celor trei de mai multe ori să stea în autoturism, așa cum prevede legea, însă aceștia nu se supun indicațiilor agentului și continuă să stea în șosea, chiar dacă pe lângă ei trec TIR-uri și alte mașini la mică distanță.

Bărbatul susține în clip că nu a depășit pe linie continuă și amenință că va da în “tribunal” agentul de la rutieră. Alți șoferi îl susțin în comentarii, spunându-i că ar fi bine să recurgă la violență și să “îi f*ta două în gură” agentului.

“În România trăim. Când te vede că ești un pic mai deștept și te iei de lumea bună, și le spui adevărul, se ia după tine”, este una dintre replicile șoferului.

Polițistul continuă să își facă meseria ca la carte, fără să se lase impresionat de urletele șoferului. În ciuda acuzelor conducătorului auto, agentul de la Poliția Rutieră Lugoj își duce până la capăt treaba și îl sancționează pe acesta.

“În data de 18 septembrie, un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Lugoj înspre Jena iar la intersecția cu DC 217 a efectuat manevra de depășire a unei coloane de autovehicule, în care se afla și o autospecială M.A.I. în zona indicatorului „depășirea interzisă” încălcând marcajul longitudinal continuu simplu. Bărbatului în vârstă de 42 de ani i s-a reținut permisul pentru o perioadă de 30 de zile conform art.100 alin.3 lit.”e” din OUG 195/2002 în contextul nerespectării regulilor privind depășirea”, au declarat pentru Lugojeanul.ro reprezentanții biroului de presă al IPJ Timiș.

Bărbatul a primit și o amendă în valoare de 580 de lei. Înainte de a fi oprit de poliție pe 18 septembrie, contul de Facebook al utilizatorului era plin de live-uri făcute de la volanul mașinii sale marca BMW. Între timp, acesta a șters aproape toate acele clipuri, pe profilul său rămânând doar live-ul cu oprirea în trafic.

Lugojeanul.ro a descărcat acest clip și l-a urcat pe YouTube, din motive evidente. La momentul preluării clipului, acesta era setat la modul “Public”.

Citiţi mai departe

Actualitate

Politica nocivă la USR la Lugoj: cine nu e cu noi, e împotriva noastră!

Publicat

în

Astăzi, am depus la Poliţia Lugoj o plângere împotriva useristului care m-a înjurat şi m-a ameninţat. Pentru că într-o societate normală nu e loc de aşa ceva. Văd că USR plimbă acum un alt mesaj al altui userist,  care susţine că și eu l-am amenințat că-l “scot din viaţa reală”.  Îi cer celui care a scris acel mesaj să dovedească că am făcut această ameninţare, altfel sunt nevoit să-l dau în judecată.

Grav este că tot acest circ este pornit şi întreţinut de către un candidat la funcţia de primar. Este vorba despre Dana Ţepeş, care s-a supărat că mi-am permis într-un editorial, un articol de opinie, să scriu că Boldea şi Buciu sunt principalii candidați la funcţia de primar şi că, în 28 septembrie, votul acordat altor candidaţi va fi unul rispit, care îl va avantaja pe Boldea (articolul este aici). De aici, a început atacul useriştilor. Extrem de orgolioşi şi de agresivi!

Am încercat un dialog, prin comentarii cu doamna Ţepeş, însă am avut parte doar de acuzaţii şi m-am trezit cu mesaje de genul celor din fotografie. Deși vrea să pară o neprihănită, Dana Țepeș este extrem de agresivă și orgolioasă. Nu suportă părerile celor care nu o susțin și îi agresează verbal pe rețeaua de socializare. Pentru că nu o susținem suntem niște manipulați! “Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”, cam la asta se rezumă stimata doamnă. Ori acest tip nociv de politică a apus de mult, vine dintr-o epocă de tristă amintire și sub nicio formă nu ar avea ce căuta într-un partid nou, care pretinde că vrea să schimbe viața politică din România.

Chiar dacă e candidată la primărie, Dana Țepeș nu a fost vreodată subiectul articolelor mele. Până acum! Însă minciunile şi ipocrizia nu pot trece nepenalizate.

De ce spun că doamna respectivă e mincinoasă. A repetat, în ultimile săptămâni, de nenumărate ori, faptul că nu există o alianţă de dreapta la Lugoj din vina exclusivă a lui Claudiu Buciu, candidatul PNL la funcţia de primar. “Nu i-am cerut nimic”, spune doamna Tepeş. Adevărul nu este acesta! A cerut locuri pe lista de candidaţi! Şi nu puţine. Ceea ce nu e rău! Doar că e o minciună să spui că nu ai cerut nimic în schimbul sprijinul tău!

În al doilea rând, doamna Ţepeş spune că nu îl cunoaşte pe individul care m-a ameninţat! Lăsând la o parte mesajele de susținere pe care individul le publică aproape zilnic și inimioarele pe care doamna le pune la aceste mesaje, înţeleg că domnul respectiv  lucrează pentru finul ei şi este cel care a ajutat-o cu instalarea bannerelor ilegale din oraş.  Ba conduce sau conducea o dubă cu sigla USL-ului pe ea şi este unul dintre cei care lucrează pentru campania USR, la Lugoj. Chiar vreți să credem că nu-l cunoaşteţi?

De ce susţin că sunteţi ipocrită? Vorbiţi despre infractori şi penali în costume când în spatele dumneavoastră stau infractori. Se pare că şi aici aveţi o memorie extrem de scurtă şi extrem de selectivă. Poate vă aduceţi aminte şi ne lămuriţi!!!

Citiţi mai departe

Actualitate

Șoferii pot să își înmatriculeze mașinile și la Lugoj

Publicat

în

Având în vedere prevederile Ordinului Ministrului de Interne nr. 139/ 16.09.2020 privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie 2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculări Vehicule Timiș, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Lugoj. 

În acest sediu se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Adresa noului sediu este municipiul Lugoj, piața I.C. Drăgan nr.5, jud. Timiș, în incinta Poliției Municipiului Lugoj.

email: inmatriculari-permiseconducere@prefecturatimis.ro.

Program de lucru:

-marți și joi între orele 09.30 – 14.30;

– cu mențiunea că între orele 09.30 – 10.00 se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare;

– între orele 10.00 – 14.30 se vor desfășura activități de preluare a documentelor.

Operațiuni ce pot fi solicitate:

  • înmatricularea vehiculelor;
  • transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculelor;
  • radierea vehiculelor;
  • eliberare duplicat după certificatul de înmatriculare deteriorat, pierdut, furat, etc.;
  • eliberare certificat de înmatriculare modificări date vehicul, proprietar;
  • eliberare autorizații provizorii de circulație;
  • eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului, deteriorării.

Citiţi mai departe

Cele mai citite