Connect with us


Actualitate

[FOTO] Accident cu TIR, autocamion si masina mica intre Lugoj si Timisoara! Trafic blocat pentru zeci de minute

Publicat

în

accident tir camion masina mica topolovatu mare 19 iulie 2014 foto (2)Un accident soldat cu pagube materiale și cu blocarea drumului European 70 ce leagă Lugojul de Timișoara a avut loc în zorii zilei de sâmbătă, 19 iulie, în dreptul localității Topolovățu Mare, acolo unde trei vehicule, un TIR de mare capacitate, un autocamion care avea și încărcătură și un autoturism cu cinci locuri s-au ciocnit pe raza satului. Din primele informații date de polițiști, se pare că mașina mică și TIR-ul au încetinit atunci când s-au apropiat de una dintre intersecțiile din comună, moment în care autobasculanta, venind cu viteză din spate, nu a mai putut să frâneze și le-a lovit din spate.

PMP

La fața locului au sosit imediat un echipaj de poliție și o ambulanță, medicii de pe aceasta oferindu-le celor răniți primul ajutor, niciun șofer sau pasager fiind rănit grav în urma impactului destul de violent. Traficul a fost îngreunat și s-a desfășurat pe o singură bandă de mers pentru mai multe zeci de minute, până când s-a reușit degajarea mașinilor implicate în carambolul de pe șosea. Polițiștii continuă cercetările pentru a determina cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.accident tir camion masina mica topolovatu mare 19 iulie 2014 foto (4)

USR

accident tir camion masina mica topolovatu mare 19 iulie 2014 foto (1)

accident tir camion masina mica topolovatu mare 19 iulie 2014 foto (3)

Sursa foto: pressalert.rolugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Ambasadorul Americii vine la Timișoara și Lugoj

Publicat

în

FOTO universul.net

Mâine, 3 decembrie, de la ora 10.00, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și prefectul județului, Liliana Oneț, primesc, la Palatul Administrativ, vizita Ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman.

PMP

De asemenea, de la ora 10.45, Adrian Zuckerman se va afla în Piața Libertății, la placa memorială semnată de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

USR

După vizita la Timișoara,  Ambasadorul SUA se va îndrepta spre Lugoj, unde va ajunge la ora  12:15, conform primarului Claudiu Buciu. Este cea de-a doua vizită pe care un ambasador american o face la Lugoj, după cea din aprilie 2016, când Hans Klemm,  a primit distincția „Cheia Orașului”, din partea fostului primar.

Citiţi mai departe

Actualitate

Șase polițiști lugojeni au fost avansați de 1 Decembrie, pentru serviciul lor în slujba cetățenilor

Publicat

în

PMP

Șase polițiști din Lugoj, dintre care cinci cu activitate în municipiu și unul la poliția județeană, au fost avansați în următorul grad profesional de 1 Decembrie, pentru serviciul lor prestat în 2020 în slujba cetățenilor. După un an 2020 mai dificil ca oricare altul, șefii poliției au decis să îi avanseze pe un total de 65 de polițiști timișeni, dintre care 6 lugojeni.

USR

Cei șase polițiști lugojeni avansați sunt: 

Petrovici Alexandra -de la agent principal la agent șef adjunct – purtător de cuvânt, Biroul Comunicare IPJ Timiș;

Jurji Flavius – de la subcomisar la comisar – Șef Birou Ordine Publică Lugoj;

Szabo Andrei – de la agent șef adjunct la agent – Șef Birou Rutier Lugoj;

Curtuiuș Dorel – de la agent șef adjunct la agent șef- Secția Rurală Belinț;

Daminescu Darius – de la agent la agent principal – Biroul Ordine Publică;

Subțire Ionuț – de la agent șef adjunct la agent șef – Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice.

Poliţiştii timișeni s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, onoare, rigurozitate și devotament.

Citiţi mai departe

Actualitate

Se analizează ridicarea sau prelungirea stării de carantină pentru Lugoj

Publicat

în

Joi, 3 decembrie, este ziua decisivă privind decizia de ridicare sau prelungire a carantinei pentru Lugoj. Autoritățile vor analiza situația și vor dispune ce măsuri se vor lua în continuare. La Lugoj, carantina a fost instaurată pe 21 noiembrie, pentru 14 zile. Cu câteva zile înainte însă, rata de infectare era deja pe un trend descendent, ceea ce a stârnit nemulțumirea unor lugojeni în legătură cu oportunitatea aplicării deciziei. În prezent, rata a scăzut sub 4, la 1.000 de locuitori.

PMP

„Nu știm dacă și când va fi ridicată carantina. Se va face o evaluare mâine, de către DSP”, a transmis Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

USR

Zilele trecute, DSP a anunțat că se consideră închis focarul de la Primăria Lugoj, unde 14 persoane au fost infectate cu COVID-19.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite