Connect with us


Administrație

El nu e smecher pentru o zi…

Publicat

în

algUnii oameni, daca se vad la volanul unei masini scumpe şi patron la vreo firma de la marginea orasului, se transforma in zei pe pamant. De neatins. Nici politia nu ii poate trage pe dreapta, la raspundere, nici atat, asa ca fac ce vor ei pe mosia lor, in cazul asta, un oras si strazile lui. Ce sa mai, nici Dumnezeu nu are curajul sa ii mai traga la raspundere. Cum iti dai seama ca ai devenit un zeu pe pamant?

PMP

La ora 11, ajungi pe internet ca ai parcat ca un neinitiat, blocand o intreaga banda de mers din cea mai aglomerata intersectie din oras. Raspunzi cu nonsalanta presei, te doare la basca, tu esti boss si iti vezi de treaba. La 13, mergi la masa si, normal, pui bolidul pe spatiu verde. Te suna iar presa, dar pe tine din nou, te doare intre craci, pentru ca esti bun si trebuie sa ai liniste cand iti mananci salata fitness.

USR

La 19 ce faci? Pai te duci la „Carfur” si, desi parcarea e pe jumatate goala, te pui in fata usii de la intrarea in magazin. Nu, nu tu ca persoana, ci cu masina cu tot. De ce? Pentru ca bagajul tau de cultura generala e prea greu ca sa fie transportat din parcare pana in magazin, asa ca il duci doar cativa pasi si te-ai scapat de treaba rapid.

Desi ai fost la 11 pe Facebook şi la 13 pe site. Desi, in loc sa iti ceri scuze, ai raspuns ca un participant la trafic adevarat la intrebarile ziaristilor. Desi puteai sa iti ceri scuze din start si sa iti vezi de treaba, tu pur si simplu esti un boss. Un sultan. Tu ai decis ca lumea ta e mult mai vasta decat a celorlalti. Muritorii. Tu poti, tu mergi mai departe, tu te ridici, te scuturi, iti mai lasi o gaura de la curea sa curga si esti acolo, cu Mohamezii, Hussainii si Alibabii din Dubai, Doha si Riad.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite