Connect with us


Lugoj

Duminica, tot Lugojul la sala! Jucam pentru sansa la Cupele Europene impotriva echipei SCM Craiova

Publicat

în

csm lugoj scm craiova 8 martie 2014 lugojeanul foto (10)Al treilea și ultimul meci, cel decisiv, din primul tur de playoff al campionatului 2013-2014 are loc duminică, 16 martie, cu începere de la ora 18:30, la sala sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” de pe strada Timișorii din oraș. Cu ocazia partidei, dacă echipa gazdă reușește victoria, lugojencele își adjudecă șansa de a câștiga o poziție mai bună în clasamentul final și, cu aceasta, o șansă de a intra în Cupele Europene. Partida se joacă după ce miercuri, la Craiova, fetele antrenate de Bogdan Paul au reușit o victorie clară, cu scorul de 3 la 0, pe terenul băcăoancelor.

Victoria venea după ce în primul tur al fazei întâi, disputat la Lugoj, echipa noastră a pierdut în fața oaspetelor, cu scorul de 3 la 2, moment în care singura șansă la o revanșă era victoria în deplasare, lucru care, din fericire, s-a și întâmplat miercuri. Dacă reușim și victoria duminică, mergem mai departe în playoff, urmând să jucăm contra unor echipe precum Unic Piatra Neamț, CSM Târgoviște sau CSM București, în funcție de deznodământul ultimelor jocuri din acest weekend.

1 Comment

1 Comment

  1. boro

    15 martie 2014 at 12:03

    Mai precis, dacă vom câştiga mâine ( sper din tot sufletul să fie aşa ), vom juca în turul următor cu învinsa duelului dintre CSU Medicina Târgu-Mureş – CSM Târgovişte.
    HAIDE LUGOJ !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Piața Obor ar trebui să se deschidă de mâine. Ce decizie a luat Primăria Lugoj

Publicat

în

Activitatea în Piața Obor (ocico) a fost suspendată de Primăria Lugoj, printr-un anunț anterior și urma să se deschidă de mâine, 11 august. Adminsitrația locală a transmis un comunicat prin care anunță că acest lucrur nu se va întâmpla.

„Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că, din cauza evoluţiei pandemiei COVID 19 în unele localităţi din zonă, activitatea în Piața Obor din municipiul Lugoj rămâne în continuare suspendată. În cazul în care situaţia epidemiologică în zonă se ameliorează, vom anunța din timp când va reîncepe activitatea în Piaţa Obor”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Lugoj.

Citiţi mai departe

Lugoj

Spitalul din Lugoj înființează o nouă linie de gardă, pentru bolnavii COVID. „Era necesară!”

Publicat

în

Consiliul Local Lugoj a aprobat înființarea unei noi linii de gardă pentru Spitalul „Teodor Andrei”. Erwin Floroni, directorul unității medicale explică de ce era necesară.

„Pentru că vreau să separ cazuisitica COVID de cea non COVID, de pe ATI. Noi avem acum secția de ATI, care nu poate fi împărțită și atunci, din pavilionul principal, fiind pavilionul de bază în care lucrează chirurgia, ginecologia și internele, vreau să scot pacienții COVID. În felul acesta vom putea lucra normal în pavilionul principal. Acum clădirea de infecțioase înseamnă secția de infecțioase și cea de paleație. În compartimentul de paleație vom înființa noul compartiment de ATI cu linie de gardă. Nu poate un doctor să penduleze între două pavilioane, pentru că nici nu poate să vină de la COVID la non COVID, de asta era nevoie de o nouă linie de gardă. Practic este o singură secție și cu două subsecții, în două clădiri”, spune Floroni.

În momentul de față, la spitalul din Lugoj sunt internați 24 de pacienți, infectați cu coronavirus. Dintre aceștia unul este în stare gravă, pe secția ATI, iar 23 sunt la Infecțioase.

Citiţi mai departe

Lugoj

Lugojeanul funcționar public care a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Boldea

Publicat

în

Un tânăr lugojean a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Francisc Boldea, deși nu este la rândul său primar, ci doar funcționar public al Primăriei Timișoara. Este vorba despre Robert Kristof, consilier personal al primarului Robu și mai apoi city manager al orașului de pe Bega. Potrivit declarației de avere a acestuia, Kristof a făcut mai mulți bani în 2019 decât primarul Lugojului, precum și alți funcționari importanți din Primăria Timișoara.

Conform Tion.ro, lugojeanul a câștigat de la primărie în 2019, ca administrator public, aproape 120.000 de lei, mai exact 119.602 lei. A avut un salariu lunar de aproape 10.000 de lei, echivalentul a 2.000 de euro. Robert Kristof a mai dus acasă 9.451 de lei din închirierea unui bun, dar nu specifică despre ce este vorba.

Primarul Lugojului a declarat venituri de 180.000 de lei în 2019, dintre care 115.000 din indemnizația de edil șef al urbei. Robert Kristof a ajuns cunoscut odată ce a fost numit consilier personal al primarului Nicolae Robu, la 24 de ani, după ce fusese pus director al Incuboxx. A fost și consilier local din partea PNL, apoi a fost numit administrator public al orașului, după plecarea lui Sorin Drăgoi, funcție pe care o ocupă cu acte în regulă din noiembrie 2016, mai scrie Tion.

foto: Tion

Citiţi mai departe

Cele mai citite