Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Concurs pentru fotografii amatori din Lugoj

Publicat

în


Pasionatii de fotografie din Lugoj isi pot exersa talentul in cadrul unui concurs inedit, pus la cale de English Pub si mai multi impatimiti ai fotografiei. Coltul de Cultura al pubului lugojean, cunoscut pentru evenimentele care promoveaza artele, organizeaza un concurs dedicat incepatorilor in ale fotografiei, cele mai bune lucrari urmand sa fie expuse in cadrul localului si premiate.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Potrivit organizatorilor, concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de fotografie. Fie ca sunt realizate cu aprate foto sau cu telefonul mobil, daca ati surprins un moment deosebit, sunteti invitati sa participati.

1.Conditii de participare:
-pot participa toti fotografii amatori din Lugoj;

2.Tematica este libera. Fotografiile pot fi alb-negru sau color si pot fi facute cu orice aparat, inclusiv telefonul mobil. Pe fiecare fotografie vor fi mentionate denumirea lucrarii si autorul;

RETIM

3.Numarul de lucrari trimise de fiecare participant este de maximum 4 fotografii. Acestea vor fi trimise pe adresa de mail haica.dan@gmail.com, cel tarziu pana in data de 1 Iulie 2017;

4.Din toate lucrarile trimise, juriul va selecta un numar de 22 lucrari, care vor fi expuse la English Pub Art Club. In cadrul vernisajului expozitiei, se vor acorda premii si mentiuni, de catre membrii juriului, iar premiul de popularitate de catre public;

5.Componenta juriului: Lucian Ionica, Dan N. Burleanu, Mihai Zegrea, Alexandru Baranyai, Liviu Brandusoni;

6.Cele 22 de lucrari selectionate vor fi printate, pe suport rigid, la agentia de publicitate GO MEDIA (str. Eminescu nr 4,Lugoj) persoana de contatct: Csilla Gyorgy,in format 500×350 milimetri. Pretul de printare este de 20 lei/fotografie si va fi suportat de concurenti. Dupa inchiderea expozitiei, concurentii isi vor recupera lucrarile;

7.Autorii lucrarilor selectionate vor primi diplome de participare, iar castigatorii premii oferite de English Pub Art Club. De asemenea, se vor publica in presa locala.

Vernisajul expozitiei cu lucrarile selectionate va avea loc in data de 27 iulie 2017. Odata cu trimiterea de fotografii la concurs, se considera ca participantii accepta prevederile prezentului regulament.

sursa foto: Eugen G.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul a cumpărat luminițe festive pentru Crăciun de 130.000 de lei

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul ar urma să arate ca în povești de sărbători. Asta după ce primăria din oraș a cumpărat ghirlande, decorațiuni și alte luminițe pentru Crăciun și restul sărbătorilor de iarnă în valoare totală, cu tot cu montare și demontare, de aproape 130.000 de lei.

La capitoulul luminițe, s-au cheltuit 93.575 de lei, pentru becuri LED de toate formele, ghirlande, instalații, cortine luminoase și altele. La capitolul montare și demontare, primăria a mai scos din buzunar alte 37.780 de lei. Montarea urmează să aibă loc în curând, iar demontarea va avea loc în lunile ianuarie sau februarie.

Important de menționat este faptul că primăria a “rupt” contractul cu Elba, firma care furniza an de an instalațiile de iluminat pentru sărbători în oraș pe timpul fostei administrații. Compania care a vândut produsele și serviciile către Lugoj este una din județul Hunedoara.

RETIM

foto: Facebook.com/Cosmina Livadaru

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite