Connect with us


Administrație

Concurs pentru fotografii amatori din Lugoj

Publicat

în


Pasionatii de fotografie din Lugoj isi pot exersa talentul in cadrul unui concurs inedit, pus la cale de English Pub si mai multi impatimiti ai fotografiei. Coltul de Cultura al pubului lugojean, cunoscut pentru evenimentele care promoveaza artele, organizeaza un concurs dedicat incepatorilor in ale fotografiei, cele mai bune lucrari urmand sa fie expuse in cadrul localului si premiate.

PMP

Potrivit organizatorilor, concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de fotografie. Fie ca sunt realizate cu aprate foto sau cu telefonul mobil, daca ati surprins un moment deosebit, sunteti invitati sa participati.

USR

1.Conditii de participare:
-pot participa toti fotografii amatori din Lugoj;

2.Tematica este libera. Fotografiile pot fi alb-negru sau color si pot fi facute cu orice aparat, inclusiv telefonul mobil. Pe fiecare fotografie vor fi mentionate denumirea lucrarii si autorul;

3.Numarul de lucrari trimise de fiecare participant este de maximum 4 fotografii. Acestea vor fi trimise pe adresa de mail haica.dan@gmail.com, cel tarziu pana in data de 1 Iulie 2017;

4.Din toate lucrarile trimise, juriul va selecta un numar de 22 lucrari, care vor fi expuse la English Pub Art Club. In cadrul vernisajului expozitiei, se vor acorda premii si mentiuni, de catre membrii juriului, iar premiul de popularitate de catre public;

5.Componenta juriului: Lucian Ionica, Dan N. Burleanu, Mihai Zegrea, Alexandru Baranyai, Liviu Brandusoni;

6.Cele 22 de lucrari selectionate vor fi printate, pe suport rigid, la agentia de publicitate GO MEDIA (str. Eminescu nr 4,Lugoj) persoana de contatct: Csilla Gyorgy,in format 500×350 milimetri. Pretul de printare este de 20 lei/fotografie si va fi suportat de concurenti. Dupa inchiderea expozitiei, concurentii isi vor recupera lucrarile;

7.Autorii lucrarilor selectionate vor primi diplome de participare, iar castigatorii premii oferite de English Pub Art Club. De asemenea, se vor publica in presa locala.

Vernisajul expozitiei cu lucrarile selectionate va avea loc in data de 27 iulie 2017. Odata cu trimiterea de fotografii la concurs, se considera ca participantii accepta prevederile prezentului regulament.

sursa foto: Eugen G.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite