Connect with us

Actualitate

Am plecat sa va saltam…

Publicat

în

DSCI6539… Domn, Domn, sa saltam. Lasand gluma la o parte… ba nu, sa duc gluma la bun sfarsit! Se pare ca anul acesta mascatii sunt cei care aduc vestea Nasterii Domnului la cei mai importanti oameni din judet. In frunte cu Titu Bojin, presedintele CJT, dar si cu mai multi sefi de institutii importante din Timis si cu primari din zona noastra, procurorii DNA au inceput deja sa ii colinde pe la case, pe la vile, sa ii duca la audieri, la un paharel de ceva si la citit de dosare.

Meniul zilei, Octavian

Lasand gluma la o parte, nu ma asteptam niciodata sa ma trezesc intr-o dimineata si sa vad o asemenea desfasurare de forte. Va dati seama ca toata politia si jandarmeria din Timis a lucrat astazi, la cate perchezitii au avut loc deodata? Fiecare politai, fiecare mascat, fiecare procuror pe care il are judetul asta au rasuflat la unison intr-un singur scop, acela de a face, spre mirarea oamenilor, ceva.

Daca se va face sau nu si dreptate, ramane de vazut. Daca oamenii astia au facut ceva gresit sau nu, ramane de asemenea de vazut. Daca Bojin si ai lui primari ascultatori au cumparat de la firma de casa ce au cumparat, ca mai apoi sa primeasca bani pentru satele lor preferential fata de alti primari, tot asa, ramane sa vedem si sa descopere anchetatorii daca e sau nu asa.

Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut la ziua asta, supranumita Miercurea Neagra, pentru ca de necazul acestor oameni nu ma bucur, in afara de glumele cu mascati si colindatori, de primarul din Victor Vlad Delamarina.

RETIM

5 ore, cinci, atat l-am asteptat in fata primariei. Am stat acolo, in frig, in bataia vantului, cu foamea in gat, cu bateriile pe terminate si cu ce vreti voi, dar pana la urma tot a venit la duba. S-a lasat asteptat ca o vedeta, s-a plimbat o singura data in cele cinci ore prin fata camerelor, si atunci rapid si, mai presus de toate, a iesit din primarie cu mascatii in spate si cu mainile in buzunar, Like a Boss.

Si lumea spune ca eu sunt arogant…

6 Comments

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite