Connect with us

Actualitate

Accident feroviar foarte grav între Gavojdia și Jena: 3 MORȚI, după ce un autoturism a fost spulberat de tren

Publicat

în

accident gavojdia tren regio lugojeanul 2013 27 aprilie foto galerie (1)UPDATE 2: Începând cu ora 16:20, traficul feroviar  pe magistrala 900 (Gavojdia-locul unde avut loc accidentul) a fost redeschis.

Meniul zilei, Octavian

UPDATE: Potrivit polițiștilor care s-au deplasat la fața locului, în mașina care a fost izbită de trenul Inter Regio 9196 se aflau doi frați, de 45 și 49 de ani, precum și un tânăr de 25 de ani, toți trei pierzându-și viața în urma impactului. „Impactul a fost devastator, iar potrivit mecanicului de locomotivă, șoferul ar fi forțat trecerea, deși semnalele acustice și luminoase se aflau în funcțiune. Trenurile pe ruta Timișoara-Drobeta sunt momentan oprite”, a declarat Mirela Drăgicioiu, purtător de cuvânt al IJP Timiș.imagini socante trei morti la gavojdia langa lugoj accident tren 27 aprilie 2013 lugojeanul (3)Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, la ieșirea din localitatea Gavojdia spre Jena, aflată la câțiva kilometri de Lugoj. Un autoturism marca Fiat a fost spulberat de trenul regio  Lugoj-Drobeta Tr. Severin, ce se deplasa dinspre Lugoj, deoarece șoferul acestuia nu a fost atent la trecerea cu calea ferată. La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției și ambulanței.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14:20, din primele cercetări stabilindu-se că șoferul autoturismului implicat nu a respectat regulile de circulație cu privire la traversarea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, trei persoane și-au pierdut viața. Intervenția promptă a autorităților a fost de prisos, toți cei 3 murind pe loc. Tinerii erau din Gavojdia, toți trei pierzându-și viața pe loc în urma impactului extrem de violent. Vom reveni cu amănunte.

 

RETIM

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite