Connect with us


Actualitate

53.000 de lei in doua zile! Politistii lugojeni s-au intrecut la darea de amenzi in ultima perioada

Publicat

în

politia lugojÎn perioada 05-06 februarie, poliţiştii municipiului Lugoj şi secţiilor rurale arondate au întreprins, pe raza de competenţă măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător. Astfel, poliţiştii au acţionat atât pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi  creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, cât şi pentru prevenirea şi combaterea nerespectării normelor rutiere. Cu această ocazie, au fost controlate 24 de unităţi comerciale şi peste 160 de autovehicule, fiind constatate două infracţiuni şi aplicate 105 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 53.000 de lei.

PMP

Au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice. De asemenea, în urma controalelor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 3000 de ţigarete şi peste 150 de pâini. Dintre „capturile” polițiștilor s-a numărat și un tânăr din localitatea Honorici, care a fost depistat de agenți în timp ce conducea un ciclomotor pe strada Banatului din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

USR

Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1000 de lei reprezentanţilor unei societăţi comerciale din localitatea Topolovăţu Mare, care au fost depistaţi în timp ce ofereau spre vânzare 80 de pâini fără a deţine documente legale de provenienţă, dispunându-se totodată şi confiscarea acestora.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Sute de abonați RDS revoltați, lângă Lugoj, după ce au fost lăsați o zi întreagă fără cablu TV

Publicat

în

PMP

Situație neplăcută într-un sat mare de lângă Lugoj, acolo unde majoritatea abonaților au rămas fără cablu TV, pentru toată ziua de miercuri, din cauza unei avarii la rețeaua RDS RCS. Avaria, potrivit unor muncitori, a avut loc între Lugoj și Coșteiu, la cablul care transportă semnalul TV spre abonați.

USR

Avaria a afectat abonații din Coșteiu, sat aflat la câțiva kilometri de Lugoj. Sute de abonați s-au plâns încă de le primele ore ale dimineții la numărul de relații cu clienții ai companiei, însă fără rezultat. Defecțiunea care a lăsat abonații fără cablu TV a survenit după ce un excavator ar fi secționat firele pentru acest serviciu.

Cablurile de fibră optică, și deci abonații care au trecut complet la servicii suplinite prin această metodă, nu au fost afectate. Potrivit companiei, avaria va fi complet remediată până la orele 23 al zilei de marți, adică la mai bine de 12 ore de la apariția acesteia.

Citiţi mai departe

Actualitate

Ambasadorul Americii vine la Timișoara și Lugoj

Publicat

în

FOTO universul.net

Mâine, 3 decembrie, de la ora 10.00, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și prefectul județului, Liliana Oneț, primesc, la Palatul Administrativ, vizita Ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman.

PMP

De asemenea, de la ora 10.45, Adrian Zuckerman se va afla în Piața Libertății, la placa memorială semnată de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

USR

După vizita la Timișoara,  Ambasadorul SUA se va îndrepta spre Lugoj, unde va ajunge la ora  12:15, conform primarului Claudiu Buciu. Este cea de-a doua vizită pe care un ambasador american o face la Lugoj, după cea din aprilie 2016, când Hans Klemm,  a primit distincția „Cheia Orașului”, din partea fostului primar.

Citiţi mai departe

Actualitate

Șase polițiști lugojeni au fost avansați de 1 Decembrie, pentru serviciul lor în slujba cetățenilor

Publicat

în

PMP

Șase polițiști din Lugoj, dintre care cinci cu activitate în municipiu și unul la poliția județeană, au fost avansați în următorul grad profesional de 1 Decembrie, pentru serviciul lor prestat în 2020 în slujba cetățenilor. După un an 2020 mai dificil ca oricare altul, șefii poliției au decis să îi avanseze pe un total de 65 de polițiști timișeni, dintre care 6 lugojeni.

USR

Cei șase polițiști lugojeni avansați sunt: 

Petrovici Alexandra -de la agent principal la agent șef adjunct – purtător de cuvânt, Biroul Comunicare IPJ Timiș;

Jurji Flavius – de la subcomisar la comisar – Șef Birou Ordine Publică Lugoj;

Szabo Andrei – de la agent șef adjunct la agent – Șef Birou Rutier Lugoj;

Curtuiuș Dorel – de la agent șef adjunct la agent șef- Secția Rurală Belinț;

Daminescu Darius – de la agent la agent principal – Biroul Ordine Publică;

Subțire Ionuț – de la agent șef adjunct la agent șef – Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice.

Poliţiştii timișeni s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, onoare, rigurozitate și devotament.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite