Connect with us

Actualitate

+18! Ce pateau cei 7 violatori din Vaslui in India

Publicat

în

LiveLeak-dot-com-3c6_1426098537-265A51A900000578-2981515-image-a-11_1425_1426098602.jpg.resizedVaslui e un fel de nordul Indiei in materie de viol. Politistii mai beau o bere intre doua violuri si o crima in satele din judetul asta uitat de Dumnezeu, iar judecatorii care ar trebui sa fie totusi in stare sa ia o decizie corecta, ii lasa pe violatori liberi, spunand ca pericolul a trecut. Deci ati violat fata aia, nu mai are nicio sansa la recuperare si totusi ramaneti liberi, ca nu prezentati pericol. Ce, doar nu sunteti baba aia de la colt care vinde seminte si pe care ANAF-ul o ia la intrebari ca nu da chitanta.

Meniul zilei, Octavian

In India, o tara de categoria a treia cu sute de probleme serioase, unde boala, foametea si coruptia sunt ridicate peste liniile rosii, cei sapte agresori ar fi fost cel mai probabil batuti cu pietre pana la moarte. Imaginile de mai jos sunt cu un violator care a fost incarcerat dupa ce a violat o tanara intr-un mic orasel din India. Dupa ce a fost bagat la inchisoare, comunitatea a decis ca nu e de ajuns ca violatorul sa plateasca doar prin a sta dupa gratii pentru mizeria de om ce este si pentru ce a putut sa faca, asa ca oamenii au doborat portile inchisorii, l-au gasit pe atacator si l-au batut pana la moarte. Imaginile sunt urate, va uitati doar daca va tine stomacul (click pe link).

Intr-un alt caz, cinci violatori (nu chiar sapte, dar sunt si cazuri mult mai grave in lumea asta, stati linistiti) au fost condamnati la moarte prin spanzurare dupa ce s-au filmat in timp ce isi bateau joc de o femeie, tot in India. Imbecilii s-au si filmat in timpul violului, dupa care imaginile au ajuns la presa si politie, dandu-i de gol. Executia a avut loc in mijlocul orasului, acolo unde toata comunitatea s-a strans nu ca sa se bucure de raul lor, ci ca sa se asigure ca brutele isi capata pedeapsa. Din nou, clipul e greu de privit, nu recomand persoanelor care stiu ca nu pot inghiti asemenea imagini.

In alte cazuri, violatorii sunt legati de pomi si batuti pana lesina sau mor sau vine politia. Deci in India nu ii leaga politia, in India ii salveaza de la moarte politia, daca mai apuca si ei sa faca ceva, insa daca cei din comunitate sunt suparati rau, si politistii pot lua linistiti o portie de bataie in caz ca intervin unde nu le fierbe oala.

RETIM

Si astea sunt cazurile „civilizate” de pedepse aplicate direct de comunitate, nu de politie sau judecatori, pentru ca in India problema e asa de grava incat lumea nu mai asteapta decizii semnate si stampilate. Aveti pe LiveLeak sute de clipuri de acest gen, cazuri grotesti, dar sfatul meu e sa nu le cautati. Va rog eu, nu le cautati!

Nu zic ca e bine nici cum procedeaza indienii, pentru ca traim intr-o lume care se vrea moderna si in care exista lege si asa mai departe. Totusi, cand sapte calai violeaza o tanara pentru mai multe ore, timp in care fata lesina de mai multe ori si cei sapte raman totusi liberi ca pasarea cerului, nu ai cum sa nu te gandesti ca si metoda indienilor are partea ei de utilitate.

P.S.: Felicitari celor de la Adevarul care au descoperit cazul si initiat campania. Ce au aratat ei in articolele publicate scoate insa la iveala un fapt socant. Intr-unul din articole se iau pareri din Valeni, satul in care a avut loc violul, iar comunitatea tine in majoritatea cazurilor cu atacatorii. Fapt ce ne arata ca suntem, cel putin la capitolul gandire, mai jos decat o tara de mana a treia ca India.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite