Connect with us


Sport

Voleibalistă din Serbia, componentă de lot naţional, transferată de CSM Lugoj

Publicat

în

O nouă jucătoare de volei cu renume internaţional a semnat zilele acestea cu CSM Lugoj. Numele ei este Katarina Vukomanovic şi vine din Serbia. Katarina o va înlocui pe Adriana Rotaru pe postul de libero, cea din urmă fiind însărcinată şi va lipsi pentru cel puţin un an de pe terenul de volei. Katarina are 28 de ani, 1.75 înălţime şi a fost componentă a lotului Serbiei. Voleibalista a semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire. Printre echipele la care Karina s-a perindat de-a lungul carierei se numără: Volley Star Beograd, Rdnicki Nis Petrol, Vizura Beograd, Tent Obrenovac şi Crevna Zvezda.

PMP

“Este o jucătoare cu experienţă care a jucat la mai multe cluburi din Serbia, a fost şi pe la loturi şi cred că o să acopere golul lăsat în echipă de Adriana Rotaru. Pe foaie sunt obligatorii doi jucători pe postul de libero. Pentru al doilea post de libero vom încerca o soluţie de la Clubul Sportiv Şcolar, dar ne trebuia o voleibalistă pentru titularul postului. Karina este o sportivă cu care noi am mai fost în discuţii şi care de data aceasta a zis da. A jucat la echipe puternice din camionatul Serbiei şi eu cred că o va putea înlocui cu brio pe Adriana Rotaru”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

USR

Echipa lugojeană este în discuţii zilele acestea şi pentru a achiziţiona o jucătoare care să acopere postul de secund. Până joi trebuie clarificate aceste aspecte, pentru a putea începe pregătirea în jurul datei de 14 august.

Alina Damian

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite