Connect with us


Administrație

VIDEO&FOTO! Primii lugojeni, printre care si primarul Francisc Boldea au iesit la vot inca de la orele diminetii

Publicat

în

alegeri europarlamentare lugoj 2014 foto galerie voturi francisc boldea votare lugojeni (1)Lugojeni cu drept de vot sunt așteptați astăzi, între orele 7:00 și 21:00, la secțiile de votare pentru a-și exercita dreptul democratic de a alege, cu ocazia scrutinului pentru europarlamentare. Încă de la orele dimineții, primii lugojeni matinali și-au exercitat acest drept, primarul orașului, Francisc Boldea, fiind și el printre cei care au venit de dimineață la urne. Întrebat cu cine a votat, Boldea a fost destul de direct în declarații, spunând că a ales să trimită în Parlamentul European candidații partidului său, finalizând declarația sa cu subtilul „mândru să sunt român”.

Boldea a votat în jurul orei 9:00, alături de soția sa și de alți lugojeni, această oră fiind tradițională pentru primarul lugojean de zeci de ani, la acea oră prezența la urne fiind de sub 3%. Fiecare secție de votare s-a deschis fără probleme la Lugoj, locțiitorii și președinții de secții nesemnalând până acum vreun incident. Dacă sunteți martorii unor evenimente nefirești sau dacă aveți informații că se încearcă fraudarea alegerilor, nu ezitați să ne contactați pe email (lugojeanul@gmail.com) sau pe Facebook.

PMP

613.495 de persoane sunt aşteptate la urne astăzi, 25 mai, în judeţul Timiş, pentru alegerile europarlamentare. Nu mai puţin de 291.735 dintre votanţi sunt bătrbaţi, iar 321.760 sunt femei, conform listelor oficiale permanente. Pe listele PNL Timiş pentru alegerile europarlamentare 2014 se află Cristian Buşoi, care vrea să obţină al trelea mandat la Bruxelles, iar PDL Timiş îl propune pe consilierul judeţean Mihăiţă Bojin.
SONDAJ! Cu cine votezi duminica, 25 mai, la alegerile europarlamentare?
Alianţa PSD-PUNR-PC are patru nume: Maria Grapini, fostul ministru al Turismului şi al IMM-urilor, Daciana Sârbu, care se află în faţa unui al trelea mandat de europarlamentar, Sebastian Răducanu, fiul deputatului Ion Răducanu, de la UNPR, Claudiu Ilaş, directorul Muzeului Satului Bănăţean din Timişoara, şi Andra Anca Blotiu, de la organizaţia de tineret a PSD Timiş. PP-DD îl are pe listă , pentru europarlamentare 2014, pe deputatul Adrian Diaconu, preşedintele filialei Timiş, iar Partidul Mişcarea Populară îl propune pe medicul Jenel Pătraşcu.

USR

lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite