Connect with us

Administrație

VIDEO! Unul dintre candidatii la postul de primar de la Criciova anunta ca se vor cumpara voturi la alegeri

Publicat

în

costea gheorghe marian primaria criciovaCampania electorală se pare că îi împinge pe unii candidați la gesturi extreme, unul dintre doritorii la ocuparea postului de primar de la Criciova, care se va alege de asemenea cu ocazia alegerilor europarlamentare din 25, alegătorii din comuna timișeană urmând să primească mai multe buletine de vot cu acest prilej, postând un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre Costea Gheorghe Marian, care a publicat pe internet o înregistrare video cu el, în care explică răspicat că se așteaptă la orice, de la mită electorală la furtul de voturi, la alegerile de duminică.

„Ne-am săturat să fim mințiți că nu sunt bani, când fondurile europene ne bat la ușă”, spune Costea în mesajul său video, fără să explice cetățenilor și care sunt metodele prin care el le va accesa, în cazul în care va ajunge în fotoliul de primar. „Oare ce se întâmplă cu acei oameni care vin să ne cumpere votul prin bani sau alte modalități și cheltuiesc sume extraordinar de mari?”, se întreabă candidatul PP-DD cu nonșalanță. „De unde își vor lua ei banii înapoi?”, se întreabă neîncetat acesta, declarând tot el că „Îi vor fura din primărie, de la fiecare persoană din localitate”.

Mai mult, deși condamnă furtul de voturi prin mita electorală, Costea îndeamnă electoratul să profite de cei care oferă bani, o masă caldă, haine, pixuri sau alte obiecte de campanie. „Sfatul meu este ca să profităm de fiecare persoană care vine să ne cumpere votul, crezând că noi suntem proști și nu știm”, concluzionează Costea Gheorghe Marian, care își invită susținătorii la urne duminică și îi roagă să voteze cu cel care le vrea acestora binele.

lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

2 Comments

2 Comments

 1. boro

  20 mai 2014 at 21:55

  Are perfectă dreptate, domnul Costea. Banii pentru cumpărarea voturilor provin fie din bugetul loc ( sub formă mascată), sau de la diverși sponsori. Care mai apoi, vor beneficia de contracte cu Primăria din localitatea respectivă.

 2. un om cinstit

  11 iunie 2014 at 23:05

  din pacate lumea e interesata doar de oamenii care dau bani pentru votui . lumea vrea scandal, nu mai departe cel care a scris atricolul de exemplu ce exemplu de misoginism mai mare poate fii?
  Acest domn Costea a dat dovada ca vrea sa faca ceva iar cel care a scris articolul a vrut sa ce? Sa va fie rusine voua cei din presa voi deformati realitatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Câteva sate de lângă Lugoj și-au botezat ulițele. Au nume de flori, pomi și munți

Publicat

în


Ulițele din satele unei comune de lângă Lugoj au fost botezate de către primărie, primind nume de flori. Locuitorii s-au trezit că străzile pe care locuiesc au nume de garoafe, trandafiri sau alte flori. Ideea a fost a primarului, care a propus inițiativa în consiliul local al comunei.

“Ideea a fost a mea, eu am propus-o în consiliul local în toamnă și a fost aprobată. Am ales nume de flori la Coșteiu și nume de arbori la Țipari, de munți la Hezeriș și Păru. Avem în toate satele comunei”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Petru Carebia.

Potrivit site-urilor de specialitate, o plăcuță cu numele străzii costă între 30 și 50 de lei. Deocamdată cetățenii nu știu dacă vor trebui sau nu să își schimbe buletinele, având în vedere că numele străzilor au fost aprobate în consiliul local.

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul va avea o nouă rețea de telecomunicații prin fibră optică. Cine va fi concurentul celor de la RDS&RCS

Publicat

în

Municipiul Lugoj va avea o nouă rețea de telecomunicații. Potrivit unui anunț al primăriei, compania Orange a cerut un acord pentru eliberarea unor acorduri necesare pentru construirea unei rețele fixe de telecomunicații prin fibră optică (FTTH) în Lugoj și localitățile aparținătoare Tapia și Măguri.

La momentul actual, doar RDS&RCS are montate cabluri de fibră optică în municipiu, deținând astfel monopolul în cazul serviciilor de internet prin această rețea. Orange va fi astfel un concurent direct în domeniu.

„Am demarat în câteva localităţi din România construcţia propriei re­ţele de fibră optică, pe care o vom dez­volta progresiv. Până la sfârşitul aces­tui an vom începe să oferim clienţilor servicii fixe prin intermediul propriei reţele de fibră optică. În momentul de faţă suntem într-o perioa­dă de teste“, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Deocamdată nu există o dată exactă la care cei de la Orange vor putea începe lucrările la noua rețea din municipiu.

Citiţi mai departe

Administrație

Trei avarii pe zi. Rețelele de apă din Lugoj cedează una după alta

Publicat

în

Meridian face față cu greu reparațiilor la rețelelor de apă din Lugoj. Cel mai recent exemplu este avaria apărută în urmă cu două zile pe str. Buziașului, care a fost remediată, dar marți rețeaua a cedat din nou, la numai câțiva metri distanță. În această dimineață, muncitorii Meridianului s-au apucat din nou de lucru. Aceștia însă nu pot să ofere nicio garanție că țeava nu se va fisura lângă reparația pe care o vor face.

„S-a reparat țeava veche, băgată prin anii 70, dar a pușcat la un metru mai încolo. Astăzi suntem din nou acolo și încercăm să reparăm. Țevile sunt foarte vechi și în momentul în care le reparăm nu mai rezistă. Țeava e ca foița de țigară și cedează. Pe lista de program avem cam trei avarii zilnic. Mai sunt niște tronsoane, pe care s-au băgat țevi noi, dar chiar dacă magistrala e schimbată, 90 la sută, nu putem să o folosim pentru că nu s-au făcut branșamentele. Trebuia gândit sub altă formă! Trebuia sectorizat orașul și făcut fiecare cartier până la final. Bagi magistrală, faci branșament, faci tot! Cam așa s-a făcut și în Timișoara.  Nu știu care a fost gândirea! Hidroconstrucția a venit, a băgat rețeaua, ca și când arunci un furtun de pompieri în tot orașul, îl bagi acolo și după aia lasă că se vor face cândva și branșamentele”, a spus Florin Iovescu, directorul Meridian 22.

Iovescu avertizează că Lugojul se află într-o situație delicată privind rețeaua de apă, deoarece vechile magistrale nu mai rezistă și vor ceda tot mai des, iar avariile se vor înmulți.

Citiţi mai departe

Cele mai citite