Connect with us


Administrație

VIDEO: Dezastru in cartierul de vile din Lugoj! Un locuitor ii transmite un mesaj primarului pentru strazile superbe

Publicat

în

cartier de vile cu ulite inundate si namol la lugoj imagini video incredibile lugojeanul 2014Lugojenii care și-au achiziționat o parcelă de pământ în cartierul MAN din spatele unității militare din oraș sunt la capătul puterilor, după ce primăria, care le-a promis de zeci de ori normalitate, nu face nimic în legătură cu problemele importante de aici. Situația este una tragicomică, având în vedere că, prin fața vilelor impecabile și ridicate în multe cazuri chiar de mâinile oamenilor care locuiesc în ele, trec adevărate ulițe de sat, care de fapt, spun locuitorii, fac de rușine cuvântul „uliță” din orice localitate din apropierea Lugojului. În ciuda insistențelor acestora, oamenii se pare că nu sunt băgați în seamă nici de primar, nici de subordonații lui, pentru că nici acum nu au curent electric sau asfalt în cartierul rezidențial.

PMP

Cel mai greu se descurcă după ploi, iar ca dovadă este și videoclipul de mai jos, trimis la adresa redacției de unul dintre locuitorii revoltați pe întreaga situație. Filmat după ultima cădere de precipitații, întregul cartier este impracticabil, o tură cu mașina pe ulițele acestuia fiind o misiune dificilă pentru orice autoturism, de teren sau nu. Bălțile imense și nămolul fac legea în cartierul MAN, iar oamenii spun că mai au puțin și vor începe un protest în fața primăriei, astfel poate îi bagă și pe ei cineva în seamă. Cartierul nou construit a primit canalizare și apă, însă de atunci nimeni nu a mai făcut vreo lucrare aici.

USR

În clipul filmat de lugojeanul deloc mulțumit de starea drumului, acesta comentează asupra stării carosabilului din cartierul de vile lugojean, inexistent bineînțeles, spunând despre el că este „un drum excelent”. Bălăriile sunt mai înalte decât mașina acestuia, iar șoferul, aflat probabil la prima tură pe „asfaltul” din cartierul de lux de la marginea orașului și pus să conducă pe asemenea ulițe pline de apă, cu greu face față la nămolul în care s-ar împotmoli și un bolid 4×4 de lux.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

9 Comments

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite