Connect with us


Administrație

Un banner imens cu USL a aparut pe Casa de Cultura a Sindicatelor din Lugoj! PNL Timiș a depus plangere la BEJ

Publicat

în

banner urias usl casa de cultura lugoj 9 mai 2014 lugojeanul foto (4)Campania electorală pentru europarlamentarele din 25 mai devine pe zi ce trece mai noroioasă, după ce membrii PNL Timiș au semnalat Biroului Electoral Județean faptul că cei din PSD au montat mii de afișe electorale cu însemnele alianței USL, care, din punctul de vedere al național liberalilor, este istorie. La rândul lor, PSD-iștii cer BEJ-ului să ignore aceată plângere a partidului advers, spunând că USL există în acte, astfel că demersul lor este unul legal. La doar o zi de la izbucnirea scandalului, pe Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj a apărut un banner imens cu însemnul „Continuăm USL”, banner ce cu siguranță va face subiectul altor discuții aprinse la nivel județean sau local.

PMP

„Biroul Electoral Judeţean Timiş a admis plângerea depusă de către Partidul Naţional Liberal, filiala Timiş, privind acţiunile Alianţei Electorale PSD – UNPR – PC de împiedicare a PNL în desfăşurarea campaniei electorale în condiţiile prevăzute de lege, în termen oneşti şi democratici. PNL Timiş a cerut (…) dispunerea măsurilor necesare pentru sancţionarea acestor abateri, în special prin înlăturarea materialelor ce conţin trimiteri explicite la USL şi interzicerea utilizării pe viitor a însemnelor USL, această alianţă nemaiexistând şi neputând exista fără acordul PNL.

USR

Prin decizia BEJ Timiş din această seară s-a hotărât ca afişele care au însemnele USL şi mesajele „USL trăieşte”, „Continuăm USL” să fie înlăturate. Considerăm că în acest fel se pune capăt unor practici deopotrivă nelegale şi imorale ale PSD şi acoliţilor săi”, a afirmat liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, citat de Tion.Ro.

La rândul lor, PSD-iștii au reacționat vehement, susținând că USL există, trăiește și respiră. „Vom depune contestaţie. Uniunea Social-Liberală a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti. Nu a fost radiată de la Tribunal. În consecinţă, USL trăieşte. Nu cred că BEJ se poate substitui unei instanţe. În prezent, nu există o sentinţă judecătorească să spună că USL nu mai există. Se lucrează deja la contestaţie”, a declarat, pentru Tion.ro, purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu.banner urias usl casa de cultura lugoj 9 mai 2014 lugojeanul foto (3)

banner urias usl casa de cultura lugoj 9 mai 2014 lugojeanul foto (2)

banner urias usl casa de cultura lugoj 9 mai 2014 lugojeanul foto (1)

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite