Connect with us

Lugoj

Record mondial! Cel mai mare Harlem Shake din lume s-a organizat la Cluj

Publicat

în

harlem shake cluj record romania lugojeanulFenomenul mondial Harlem Shake, melodia care, odată cu schimbarea ritmului, antrenează dansatorii costumați cât mai ciudat într-o nebunie de mișcări, a fost recreat și la Cluj, unde 3000 de oameni s-au strâns în Piața Unirii pentru a filma deja celebrul videoclip de 30 de secunde, stabilind astfel un nou record mondial pentru cei mai mulți dansatori de Harlem Shake dintr-un clip.

Când au primit semnalul de start, clujenii costumați care mai de care mai colorați și plini de energie, au început să se miște pe ritmurile electrizante ale piesei care este momentan numărul 1 în Topul Billboard. Rezultatul îl puteți vedea în videoclipul de mai jos.

2 Comments

2 Comments

 1. Adrian

  4 martie 2013 at 18:05

  Ce rusine! Si asta taman la Cluj, unde se presupunea existenta unui nivel cultural peste medie, iar noi acum trebuie sa ne laudam cu asta?! Cineva isi face treaba foarte bine daca am ajuns aici, sa ne tavalim in mocirla retardismului incult si sa ne falim de murdaria noastra; absurd, asta-i sclavie morala, ignoranta, decadenta si o jignire adusa bunelor moravuri. Tinerii din ziua de azi, si io mi-s la 24 la fel de tinar ca si ei, nu ii intereseaza intelelpciunea, cunoasterea, invatatura, intelegerea, duhovnicia, adevarul, curatenia, lumina, ci in schimb iubesc slabiciunile, stricaciunea, nimicurile, efeminizarea, minciunile, lejerimea, prostia care distreaza, amuzamentul usor, lipseste efortului de orice fel, lipseste constinciosia si domina gratificarea subita amnezica animalica. E de rau. Astfel o fost cucerita tara asta, si nimanui nu-i pasa, nimeni nu actioneaza, pe mine ma revolteaza atitudinea apatismului general si acceptat cu zambetul pe buze. Mai mult decat toate miile alea de prosti ma irita la culme slabiciunile asemanatoare care imi apartin.
  Numai exista cale de intoarcere pentru generatia asta. Prostie nu are limite, si imi pare rau caci chiar speram ca Lugojeanul.RO va fi o publicatie independenta de degeneratia mediocritatii maselor idioate, (dar e doar un satelit Actualitatea*un saptamanal controversat si aparent dubios de contradictoriu dupa parerea mea*, asa ca…).
  Chiar daca nu ati laudat in mod direct fenomenul, dar pentru ca nu-l condamnati ci il promovati saditi samantele acceptantei printre publicul si asa educat nesanatos si neinformat cum trebuie.

 2. Adrian

  4 martie 2013 at 19:14

  Cu respect va multumesc pt publicarea comentariului critic, multe portaluri onlie cenzureaza opinia contradictorie. Un asemenea spirit este constructiv. Mi-ar fi convenit o modalitate de revocare a postarii pentru rectificarea grabei greselilor gramaticale, dar na, am sa fiu mai atent data viitoare…

  La cat mai multe reportaje perspicace!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Harababura declarației. Autoritățile nu știu dacă putem merge din satele de lângă Lugoj la oraș fără document, în stare de alertă

Publicat

în

România a intrat deja în starea de alertă, care vine după 60 de zile de stare de urgență declarată din cauza coronavirusului. În această stare de alertă, se revocă unele restrângeri, cum ar fi cele legate de circulația persoanelor. Mai exact, nu mai este nevoie de declarația pe propria răspundere pentru deplasarea în interiorul localităților, dacă persoana are motive firești pentru a se deplasa acolo unde merge.

Confuzia rămâne însă în cazul navetiștilor. Aceștia pot teoretic să meargă la muncă din satele din jurul orașelor în orașe, sau în zonele industriale ale acestora, fără declarație. Confuzia vine din lege, care spun pe deoparte că doar 22 de municipalități din țară se încadrează în aceste prevederi, iar zona metropolitană este zona de 30 de kilometri în jurul orașelor mari din țară.

Tot în lege se prevede însă că sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Poliția Timiș a precizat pentru Lugojeanul.ro că sătenii care lucrează sau au alte treburi și vin în Lugoj au nevoie, bazându-se pe legea 351/2001, de declarație pe propria răspundere pentru deplasarea la locul de muncă, la cumpărături sau pentru alte motive întemeiate. Asta pentru că prefectura județului nu a inclus Lugojul pe lista cu orașe ce dispun de zone metropolitane, în ciuda faptului că mii de muncitori de la satele din zonă lucrează la Lugoj zi de zi.

Contactând reprezentanții prefecturii pentru un punct de vedere oficial, aceștia ne-au declarat că cel mai bine ar fi să citim ordinul Grupului de Comunicare Strategică. Acest document se contrazice însă cu ce spune poliția și prefectura, permițând deplasarea sătenilor de lângă orașul principal într-un perimetru de 30 de kilometri.

Pentru orice eventualitate însă, vă recomandăm să descărcați de aici declarația pentru starea de alertă și să o completați atunci când mergeți de la sat la Lugoj, pentru evitarea oricăror neplăceri.

foto: arhiva Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Lugoj

Termoscanere în mai multe locuri din Lugoj. Primăria pregătește sumele necesare achiziționării

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj  pregătește alocarea sumei de 130 de mii de lei, pentru achiziția de tablete, pentru pentru mai multe școli din oraș, dar și pentru cumpărarea unor termoscanere.

„La ședința extraordinară de săptămâna viitoare a Consiliului Local, voi propune o sumă în jur de 130.000 lei pentru cumpărarea unor dispozitive de comunicații inteligente la unele școli. De asemenea, vom aloca bani pentru cumpărarea a 3 termoscanere, care vor fi amplasate la intrările de la: Primărie, Piața Agroalimentară Timișul și SPCLEP Lugoj”, arată primarul Francisc Boldea.

 

Citiţi mai departe

Lugoj

Trei migranți din Siria, depistați de polițiști lângă Lugoj

Publicat

în

Un grup de trei migranți din Siria au fost despitați de către polițiștii din Lugoj joi după-masa. Din primele informații, migranții nu ar avea asupra lor acte de identitate. Polițiștii lugojeni, aflați în patrulare, au dat peste cele trei persoane pe raza localității Coșteiu. Poliția de Frontieră a fost alertată, având în vedere că cei trei nu ar avea drept de ședere pe teritoriul României. Aceștia din urmă se vor ocupa de soarta celor trei, urmând să îi preia și să verifice cum au ajuns în țară și traseul pe care l-au urmat.

Acum aproximativ două săptămâni, un alt grup de migranți a fost despitat în zona Coșteiului. Pe atunci, polițiștii din Belinț au dat de migranți, aceștia având asupra lor documente de călătorie. Agenții au chemat în sprijin jandarmii, care au facilitat întoarcerea grupului de 14 migranți în orașele în care au drept de ședere.

Citiţi mai departe

Cele mai citite