Connect with us

Politică

PSD-iștii din Lugoj și Bethausen, făcuți de râs de Dragoș Pătraru la Starea Nației: „Ură și prostie!”

Publicat

în

Dragoș Pătraru, realizatorul cunoscutei emisiuni „Starea Nației”, de la Prima Tv, a preluat un material video al ziarului Adevărul, de la vizita Vioricăi Dăncilă la Timișoara, și l-a comentat în stilul caracteristic. În filmare apar mai mulți pesediști din Timiș, unii chiar din Lugoj și comunele învecinate. Un slogan care a fost comentat de Pătraru a fost cel al lugojencei Anișoara Constantin, care i-a dedicat un mesaj în versuri fostului premier: „Când Dăncilă apare, soarele răsare”.

„Superb. Și gestul ala: băi, uitați-vă la mine, că eu știu ce spun! Deci, dacă vedeți într-o zi, pe cer, doi sori pe bolta cerească e clar ce se întâmplă. Iliescu a scos-o pe Dăncilă la o citronadă. Ne-a Nelule, ne-a Nelule, culegem și acum ce ai semnat cu mâinile alea pline cu pete roșii. Ai zis că pui niște panseluțe la Piața Universității și uite ce a ieșit: ură și prostie!”, a spus realizatorul.

Pătraru a mai comentat ironic și faptul că cetățenii din Bethausen, un sat cu nume nemțesc, scandau împotriva lui Johannis, motivând că nu este român. „Nu e român, nu-i de-al nostru. Să fie din rasa noastră. Românii să conducă țara, nu altcineva!” au spus aceștia în frunte cu primarul comunei, Ioan Lihoni.

„Da, dom’le, să fie din rasa noastră, dom’le! Ce rasă sunteți voi? Vai de mine! Bravos PSD-ule, ai reușit. Mesajul tău a fost recepționat și înghițit pe nemestecate. Nu știu dacă s-a văzut ce scria pe acel carton. Bethausen scria! În imagini erau niște locuitori ai comunei Bethausen, din județul Timiș. O comună cu nume sută la sută nemțesc. Oare cum suportă bieții oameni așa ceva”, a comentat Dragoș Pătraru.

Vezi video de la minutul 17.30.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Ce se întâmplă cu Dobra și Boldea. Declarația președintelui PSD Timiș în legătură cu candidaturile celor doi

Publicat

în

Președintele PSD Timiș a declarat într-o conferință de presă că nu se pune problema înlocuirii candidaților care au fost deja confirmați de Comitetul Executiv. Alfred Simonis a spus despre Călin Dobra că este candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Timiș.

„Domnul Dobra este desemnat candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș. Este sută la sută candidatul nostru. Cu privire la acest subiect nu mai sunt discuții. Doar dacă domnul Dobra nu mai vrea să mai candideze, ceea ce nu cred că se pune problema”, a spus Simonis.

Despre candidații din județ, președintele PSD Timiș spune că până la alegeri vor fi aleși cei mai buni pentru toate comunele și orașele. Legat de zvonurile privind schimbarea candidatului de la Lugoj, Alfred Simonis nu le-a confirmat.

„Domnul Boldea va rămâne candidatul partidului la Lugoj”, a declarat Simonis.

Citiţi mai departe

Politică

PMP Lugoj are un nou președinte. „Organizația lugojeană trebuie să vină cu soluții pentru problemele orașului”

Publicat

în

Unul dintre cei mai vechi membri PMP revine în fruntea organizației de la Lugoj. Este vorba despre Marian Costea, care a fost numit președinte interimar de către Comitetul Executiv Județean PMP Timiș, la sfârșitul lunii mai.

„Sunt membru vechi în acest partid și am fost printre oamenii care au pus baza PMP-ului în Timis si au înființat foarte multe organizații în județ, cu rezultate foarte bune la ultimele alegeri locale. Țin foarte mult la acest partid și acesta este și motivul pentru care nu l-am părăsit în tot acest timp și am acceptat propunerea domnului Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, de a prelua conducerea filialei locale. Îi mulțumesc pentru încredere și îmi doresc ca, alături de colegii mei, să venim cu soluții reale pentru lugojeni. PMP vrea să câștige Primăria Lugoj, deoarece avem deja oameni de valoare care țin la acest oraș și avem cel mai bun candidat pentru funcția de primar, pe Liviu Brîndușoni. Liviu a demonstrat în mandatul de consilier, pe care l-a câștigat ca independent, că nu are alt interes decât să lupte pentru rezolvarea problemelor pe care lugojenii le au”, a declarat pentru Lugojeanul.ro, noul președinte PMP Lugoj.

Marian Costea a mai spus că, în zilele următoare, PMP Lugoj va anunța și oamenii pe care organizația îi pregătește pentru lista de consilieri pentru alegerile locale din această toamnă.

 

 

Citiţi mai departe

Politică

Claudiu Buciu: „Dacă actuala administrație își făcea datoria, n-ați fi auzit niciodată de mine în postura de politician”

Publicat

în

Claudiu Buciu, candidatul PNL la Primăria Lugoj a răspuns mesajului în care actualul primar Francisc Boldea îi transmite că „urinează pe gură”. Buciu a răspuns punctual, pe pagina sa de Facebook, la fiecare punct de mesajul primarului Francisc Boldea.

„Din capul locului vreau să știți că oricâte jigniri mi-ar aduce mie și familiei mele exponentul unei camarile de interlopi și infractori strânși în jurul său și având o anumită apartenență politică, consider că am, în primul rând, datoria să scap orașul de acești indivizi. Așa simt, fără a mă crede cineva. Această revoltă vine din ceea ce se întâmpla în Lugoj și este la vedere, mai ales în ultimii opt-zece ani. Am început acest demers când am înțeles care sunt adevăratele intenții ale actualei conduceri a orașului. Destinele noastre nu mai pot depinde de interesele lor!  Doar în al doilea rând, sunt interesat să-mi depun candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj. Dacă actuala administrație își făcea datoria față de Lugoj vă asigur că n-ați fi auzit niciodată de mine în postura de politician. Faptul că toate demersurile mele ne apropie de momentul în care ne vom scăpa de acești indivizi îmi este confirmat de ieșirile necontrolate din ultima vreme ale exponentului acestei grupări. Și asta mă îmbucură foarte mult pentru că, orașul nostru va fi liber, ceea ce îmi întărește speranța că la următoarele alegeri cât mai mulți lugojeni cu intenții bune vor avea curajul să candideze. Trebuie să ne dăm mâna să reconstruim Lugojul, indiferent de opțiunile noastre politice!

Eu nu folosesc cuvinte denigratoare la adresa nimănui, cu atât mai mult la adresa unei instituții publice. Critic însă cât pot de obiectiv activitatea celor din fruntea primăriei, în baza unor documente și a unor realități.

Întregul mesaj îl găsiți, mai jos

Citiţi mai departe

Cele mai citite