Connect with us

Politică

PSD-iștii din Lugoj și Bethausen, făcuți de râs de Dragoș Pătraru la Starea Nației: „Ură și prostie!”

Publicat

în

Dragoș Pătraru, realizatorul cunoscutei emisiuni „Starea Nației”, de la Prima Tv, a preluat un material video al ziarului Adevărul, de la vizita Vioricăi Dăncilă la Timișoara, și l-a comentat în stilul caracteristic. În filmare apar mai mulți pesediști din Timiș, unii chiar din Lugoj și comunele învecinate. Un slogan care a fost comentat de Pătraru a fost cel al lugojencei Anișoara Constantin, care i-a dedicat un mesaj în versuri fostului premier: „Când Dăncilă apare, soarele răsare”.

Meniul zilei, Octavian

„Superb. Și gestul ala: băi, uitați-vă la mine, că eu știu ce spun! Deci, dacă vedeți într-o zi, pe cer, doi sori pe bolta cerească e clar ce se întâmplă. Iliescu a scos-o pe Dăncilă la o citronadă. Ne-a Nelule, ne-a Nelule, culegem și acum ce ai semnat cu mâinile alea pline cu pete roșii. Ai zis că pui niște panseluțe la Piața Universității și uite ce a ieșit: ură și prostie!”, a spus realizatorul.

Câștigă un voucher de 2500 euro pentru vacanța ta de vis!

Pătraru a mai comentat ironic și faptul că cetățenii din Bethausen, un sat cu nume nemțesc, scandau împotriva lui Johannis, motivând că nu este român. „Nu e român, nu-i de-al nostru. Să fie din rasa noastră. Românii să conducă țara, nu altcineva!” au spus aceștia în frunte cu primarul comunei, Ioan Lihoni.

RETIM

„Da, dom’le, să fie din rasa noastră, dom’le! Ce rasă sunteți voi? Vai de mine! Bravos PSD-ule, ai reușit. Mesajul tău a fost recepționat și înghițit pe nemestecate. Nu știu dacă s-a văzut ce scria pe acel carton. Bethausen scria! În imagini erau niște locuitori ai comunei Bethausen, din județul Timiș. O comună cu nume sută la sută nemțesc. Oare cum suportă bieții oameni așa ceva”, a comentat Dragoș Pătraru.

Vezi video de la minutul 17.30.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Un lugojean este președintele organizației județene PMP Timiș

Publicat

în

Biroul de presă al PMP Timiș, anunță că, duminică, 8 mai, în Municipiul Iași, sa desfășurat Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, sub conducerea președintelui Cristian Diaconescu. Conform comunicatului de presă, în cadrul acestei întruniri a fost luată decizi ca fostul consilier local lugojean, Fedor Masnița, să fie numit președintele organizației județe PMP Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Obiectivul meu este acela de a coagula susținatorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt măndru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a rămâne implicați în comunitațile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu deminitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta, creștin democarat, care șia respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul roamânilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024, în persoana domnului președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și
voi rămane un garant al proiectului de țara România Respectată”, a declarat Fedor Masnița.

Câștigă un voucher de 2500 euro pentru vacanța ta de vis!

Fedor Mașnita este membru al PMP încă din 2015. El a ocupat funcția de vicepreședinte la nivel județean, în cadrul vechii
echipe, până în anul 2017, a fost ales local și sa implicat activ, începând cu anul 2021, în reorganizarea filialei timișene.

RETIM

Citiţi mai departe

Politică

AUR caută profesioniști pentru „comisiile de specialitate”

Publicat

în

Alianța pentru Unirea Românilor Timiș transmite printr-un comunicat de presă că unul dintre proiectele politice este creșterea și profesionalizarea partidului în vederea formării unei echipe performante de profesioniști/experți, care să preia guvernarea în cadrul următoarelor alegeri. În acest sens, cei de la AUR formează mai multe comisii de specialitate și așteptă persoane interesate să facă parte din aceste comisii. Acestea sunt următoarele:

Meniul zilei, Octavian

1.Afaceri Interne, Justiție și Apărare;

Câștigă un voucher de 2500 euro pentru vacanța ta de vis!

2.Afaceri Externe și Români de pretutindeni;

RETIM

3.Economie, Finanțe – Bănci, Transport și Infrastructură;

4.Agricultură și Dezvoltare Rurală;

5.Mediu;

6.Sănătate;

7.Muncă și Protecție Socială;

8.Cultură, Cercetare și Educație;

9.Tineret și sport.

„Ce vom face în cadrul acestor comisii? Studiem și monitorizăm programele partidelor politice și electorale, programul de guvernare, programele anuale de activitate ale ministerelor, programele UE, implementarea decretelor emise de Președintele României, a legilor adoptate în Parlament, a Hotărârilor de Guvern, Ordonanțelor de Urgență sau ale Guvernului, elaborarea de legi ș.a.m.d. Toți românii de valoare și cu experiență pe specialitatea lor, sunt invitați să formeze echipa de  AUR care va guverna România”, transmit cei de la AUR.

Toți doritorii (fie membri AUR sau NU) sunt așteptați să își depună CV-urile la adresa de e-mail: comisii@aurtimis.ro până la data de 20.05.2022. Pentru alte informații puteți suna la tel. 0740 431 871.

Citiţi mai departe

Politică

Lugojenii din AUR au ieșit la plantat de copaci. Liderii partidului cheamă tinerii să facă politică

Publicat

în

AUR Lugoj, anunță printr-un comunicat de presă că, alături de echipa județeană AUR Timiș si de deputatul de Timiș Ciprian Titi Stoica, a organizat o acțiune de plantare a o mie de puieți de cer, în zona Dobrești, Timiș, marcând astfel evenimentul național, organizat de către Alianța pentru Unirea Românilor, denumit „Zilele Aurului Verde”.

Meniul zilei, Octavian

„Alături de vicepreședintele organizației locale AUR Lugoj, Alina Loredana Cîrstinoiu, de referentul parlamentar, Marius Daba, cât si de echipa de tineret a Organizației Locale AUR Lugoj reprezentată de către Bogdan Nistor si Ovidiu Balazsits, echipa de AUR a județului, am reușit printr-un mic pas, dar un pas pe care ar trebui să îl facă fiecare dintre noi, să ofere un plus de oxigen viitoarelor generații. Pe lângă toate acestea, AUR Lugoj, anunță oficial startul unei ample campanii de acțiuni civice, prin care va încerca să ajute comunitatea noastră să prospere și nu în ultimul rând să reînvețe faptul că, prin implicarea noastră a tuturor putem face cu adevărat o schimbare. Vom colabora cu oricine, atâta timp cât interesul comun va fi binele comunității noastre si atâta timp cât ego-ul nu își va face simțită prezența. Noi, AUR, fiind un partid născut printre oameni simpli, oameni frumoși si empatici, vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a face o altfel de politică la nivel local”, a declarat Alexandru Sîrbescu, președinte AUR Lugoj.

Câștigă un voucher de 2500 euro pentru vacanța ta de vis!

Sîrbescu spune că, AUR caută tineri care doresc să se implice în politică.

RETIM

„Dorim să oferim o șansă tuturor tinerilor de a se afirma si de a deveni exemple pentru comunitatea lor! Acest partid politic le aparține si voi face tot ce îmi stă in putință pentru a rămâne locul unde, ei sunt cei mai importanți! Îmi doresc extrem de mult să nu ne transformăm și noi într-o mare dezamăgire din cauza politicienilor de carieră, politicieni care de multe ori prin simpla lor prezența, ne pot distruge. Asta nu înseamnă că, nu vom oferi fiecăruia o șansă. Ne vom implica de asemenea și în foarte multe programe de practică pentru elevi în diverse domenii cum ar fi cel de IT, având membri foarte pricepuți în acest domeniu. Suntem pe drumul cel bun și niciodată nu vom devia de la cauza noastră inițiala: Atragerea în politică a tuturor românilor de bună credință care până azi, la fel cum am fost și eu, nu s-au gândit vreodată să se implice în politică, din cauza celor care au distrus totul timp de 32 de ani”, transmite Sîrbescu.

 

Citiţi mai departe

Politică

VIDEO George Simion, președintele AUR, la Lugoj: “Vrem să-l dăm jos pe Iohannis!”

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

George Simion, președintele AUR, a ajuns vineri seara la Lugoj. Vineri la prânz, Simion alături de simpatizanții AUR au intrat în sediul Primăriei Timișoara, acolo unde au vrut să stea de vorbă cu primarul Fritz. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violare de sediu profesional în acest caz.

Câștigă un voucher de 2500 euro pentru vacanța ta de vis!

Ajuns la Lugoj, George Simion și-a adunat simpatizanții în fața Universității Europene “Drăgan” din oraș, acolo unde a vorbit la microfon, fiind auzit într-o boxă. Simion a dezbătut problema Fritz de la Timișoara, după care a scandat alături de fanii AUR “Jos Iohannis!”

RETIM

Turul de forță a lui George Simion prin Banat are ca scop strângerea de semnături prin care Alianța pentru Unirea Românilor intenționează să îl revoce pe președintele Klaus Iohannis din funcție. 

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite