Connect with us

Actualitate

O pacientă cu COVID aduce acuzații grave angajaților spitalului din Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Rodica Iakab, o lugojeancă internată la spitalul din Lugoj, aduce acuzații grave personalului medical. Femeia, internată cu COVID, spune că pacienții sunt neglijați și că asistentele și medicii nu-și fac treaba.

Meniul zilei Octavian

„Simplu la cât de ușor se poate muri la spitalul covid din Lugoj. Nu interesează pe nimeni ce stare ai, ce faci. Treburile decurg în felul următor. Dimineața vine o asistentă, ca popa cu busuiocul, și mai vine seara celalalt schimb. Poți să mori de o sută de ori nu interesează pe nimeni dacă le chemi ca nu …Mai sunt și absolvente, îți răspund de sus, să pricepi că nici nu te bagă de seamă. Spui că saturația de oxigen e mică. Îți arunca un aparat care nu merge. Tupeul este maxim. Sunați unde vreți, nu avem ce face! Adevărul este că nu vor sa facă nimic. Comoditatea este mare, cu aceasta ocazie mă adresez celor îndrituiți să facă ordine”, spune femeia, care a fost chiar angajată a spitalului lugojean, la laboratorul de analize.

În cel de-al doilea mesaj, postat pe Facebook, Rodica Iakab cere directorului unității medicale să ia măsuri.

„DOMNULE DIRECTOR ȘI DOAMNA DIRECTOARE VA ADRESEZ PUBLIC ACESTE RÂNDURI. TOATĂ LUMEA CARE MA CUNOAȘTE ȘTIE CA EU NU MINT NICIODATĂ. NU MAI FACEȚI PRESIUNI PE ROBERT CĂ EU POSTEZ LUCRURI. SUNT ADEVĂRATE. MAI DE NOU I AU SPUS CA MI AM SMULS OXIGENUL ȘI CĂ UMBLU NOAPTEA PE CORIDOR. DE CE SE PROLIFEREAZĂ ASEMENEA MINCIUNI. ASTA ESTE APĂRAREA LOR CĂ NU ÎȘI FAC TREABA. CARE APARAT DE OXIGEN DOMNILOR CA DIN 3 NU MERGE UNUL. AM MARTORI CĂ NU ESTE ADEVĂRAT. CÂND IES DE AICI MĂ OPRESC DIRECT LA PROCURATURA MI SE PARE DE NECREZUT SĂ POȚI SĂ TE APERI CA NU ÎȚI FACI TREABA CU MINCIUNI DESPRE PACIENT. AM STRÂNS DESTULE DOVEZI CA SĂ DEMONSTREZ CĂ TOT CE SPUN E ADEVĂRAT. TOATĂ NOAPTEA DEȘI MI A FOST RĂU NU A DESCHIS NIMENI UȘA SĂ VADĂ CE FAC PROBABIL SPERAU SĂ MOR SĂ NU LE INCOMODEZ. DACĂ VREȚI ADEVĂRUL HAIDEȚI AICI LA FATA LOCULUI SĂ VEDEM CINE ARE DREPTATE EU SAU ACESTE CARICATURI CARE CICĂ AU O MESERIE NOBILĂ. ASTA NU ESTE PENTRU ORICINE. VII AICI DOAR CA AI ȘALARIU MAI MARE ȘI SĂ NU FACI NIMIC? VENIȚI AICI DOMNOR DIN CONDUCERE SA VEDEȚI ADEVĂRUL ALTFEL NU AVEȚI DE UNDE ȘTI. DOAR VI SE TRANSMITE CE VOR ELE. DAR CHIAR LA ASEMENEA MINCIUNI CA SA SE APERE NU MĂ AȘTEPTAM. DECI ACUM O SA AUD CA SUNT NEBUNA, ISTERICA ORICE NUMAI BOLNAVA DE COVID NU. ESTE POSIBIL? UITE CA LA LUGOJ ESTE ȘI SE MOARE CU ZILE NU PENTRU CA NU ESTE CEIA CE TREBUIE ESTE DE TOATE MEDICAMENTE CURĂȚENIE DAR NIMENI NU ESTE INTERESAT DE PACIENT. PECIENTUL ESTE VĂZUT O DATA LA 12 ORE. ÎN REST PAUZA DAR PAUZA MARE ÎMI RĂSPUNDE ȘI MIE CINEVA CE FACE ÎN ACEST TIMP PERSONALUL. ORICUM SUNT FOARTE REVOLTATĂ DE CE SE INTIMPLA ȘI DACĂ NU SPUNEAU ȘI MINCIUNI MAI ERA CUM ERA DAR ACUM NU O SĂ LAS LUCRURILE AȘA FIȚI SIGURI. PAI E LA NOAPTEA MINȚII CAND TU UMBLI DUPĂ AER CĂ TE SUFOCI ÎȚI SMULGI MASCA DE OXIGEN? DAR ASTEA CHIAR MA CRED TIMPITA?ALO CONDUCEREA NU PLECAȚI URECHILE LA MINCIUNI POFTIȚI ȘI DISCUTAȚI CU PACIENȚII AȘA AFLAȚI ADEVĂRUL”, este cel de-al doilea mesaj al femeii.

RETIM

Contactat de Lugojeanul.ro, Lucian Cocoș, directorul spitalului din Lugoj nu a vrut să comenteze postările femeii. A declarat doar că pacienta este în stare bună și că există un protocol clar, pe baza căruia se lucrează în aceste secții COVID.

 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor a dat în judecată Primăria Lugoj

Publicat

în

Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor, asociația evacuată după 30 de ani, din sediul Primăriei Lugoj, a deschis un proces pentru „îndreptarea unor erori materiale”, în sentința de evacuare.

Meniul zilei Octavian

„Erorile care s-au comis, se referă doar la anul 2008, în care am avut un contract și nu s-a luat în considerare hotărârea Consiliului Local din anul 2003, cu perioadă nedeterminată. Președintele LDICAR-EU a solicitat o tolerare pentru evacuare, întrucât respectăm hotărârile judecătorești, cât și hotărârile Consiliului Local al Municipiului Lugoj”, se arată în adresa transmisă Consiliului local.

Cei de la Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor anunță că vor evacua spațiul, dar cer păsuire pentru mutarea documentelor adunate în ultimii 30 de ani de activitate.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Alunecări de teren pe tronsonul de autostradă Lugoj -Traian Vuia. Dealul a luat-o la vale

Publicat

în

Alunecări de teren pe Autostrada Lugoj-Deva. Mai exact, în zona kilometrului 446, înainte de ieșirea de la Traian Vuia, pe o porțiune de circa 200 de metri, dealul care mărginește șoseaua a luat-o la vale. În mai multe locuri, terenul a alunecat și se apropie de șanțul de scurgere al drumului.

„Secția de întreținere asigură în această scurgerea apelor în zonă și ține sub supraveghere această alunecare de taluz. Avem în vedere să refacem acest taluz în perioada imediat următoare”, spune Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al Direcției de drumuri și poduri Timișoara

Meniul zilei Octavian

Tronsonul din Lugoj și Deva nu este la primele alunecări de teren. Ultimele s-au înregistrat în 2018, pe lotul 4 al autostrazii, care nu era dat în circulație la aceea vreme, iar problemele au fost rezolvate de către constructor.

Citiţi mai departe

Actualitate

VIDEO Catering Octavian îți aduce acasă un bogat meniu de Paști! Tariful e neschimbat de trei ani de zile

Publicat

în


Ca în fiecare an, Restaurantul Ana Lugojeana, deținut de Octavian Batori, pregătește un pachet cu un bogat meniu de Paști. Oferta este valabilă pentru restaurantele din Lugoj, Timișoara și Reșița și conține:

Meniul zilei Octavian

Ciorba de miel – 2 porții;
Friptură de miel – 400 grame;
Sarmale – 8 bucăți;
Garnitură de Cartofi – 200 grame;
Drob de miel – 5 felii;
Ouă roșii – 4 bucăți;
O tavă cu prăjituri – conține 16 bucăți (diverse sortimente);
Cozonac – 1 bucată.

Totul este ambalat.

Clienții vor putea degusta preparatele gătite cu pasiune, ca la mama acasă, la un preț rezonabil. Cei care vor să pună pe masa de Paști toate preparatele tradiționale, dar să nu depună niciun efort, nu trebuie decât să sune la Catering Octavian și să comande un meniu de sărbătoare.

RETIM

Toate aceste produse vă vor fi livrate la domiciliu pentru Paști, la prețul de 120 de lei. Pentru comenzi, puteți suna oricând la numerele de telefon, afișate mai jos.

Lugoj:

0737 324 010

0736 391 574

0721 292 464

Reșița:

0728 962 764

Timișoara:

0729 721 810

0737 362 746

CONCURS CU PREMII

”CÂȘTIGĂ CU MASA DE PASTE” 12 Premii gustoase si delicioase, de la Catering Octavian!
PROMOTIE VALABILA PENTRU ORASELE: Lugoj, Timisoara, Resita

CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS
Participa la concurs cei care au plasat comenzi pana vineri, 30 aprilie, orele 12.00.

EXTRAGEREA CASTIGATORILOR
Vineri 30 aprilie, orele 15.00, vor avea loc 3 extrageri, in direct pe pagina de FB CATERING OCTAVIAN: https://www.facebook.com/Catering-Octavian-529596900575187, prin sistem Random, pentru fiecare oras in parte.

Fiecare extragere are 4 castigatori/oras
PREMII / ORAS: Lugoj, Timisoara, Resita
1 VOUCHER IN VALOARE DE 120 LEI
3 VOUCHERE IN VALOARE DE 50 LEI
DETALII PREMII, IN TOTAL – 12 VOUCHERE
Premiile I – 3 castigatori primesc cate un voucher  in valoare de 120 lei.
Premiile II – 9 castigatori primesc cate un voucher in valoare de 50 lei.
VALOAREA PREMIILOR OFERITE – 810 LEI
VALABILITATE VOUCHERE
Vouchere-le au valabilitate pana la 31 mai 2021, si se pot folosi la comenzi pentru preparate de la Catering Octavian.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii se vor anunta in direct, pe pagina de FB Catering Octavian, pe www.lugojeanul.ro, si www.ghidulbanatului.ro , pe paginile si grupurile de Social Media ale publicatiilor noastre.

Mult succes tuturor!

Citiţi mai departe

Actualitate

Peste patru luni de așteptare, dacă vrei să te vaccinezi cu Pfizer la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Octavian

Peste patru luni, atât au de așteptat cei care vor să se vaccineze cu dozele de vaccin Pfizer la Lugoj. Potrivit platformei Vaccin Live, 131 de zile este media de așteptare pentru cei care vor să se imunizeze cu acest ser anti coronavirus, la centrul de pe strada Caransebeșului din oraș.

Pentru cei care vor să se imunizeze cu serul AstraZeneca, nu există timp de așteptare, însă nici aici lucrurile nu stau prea bine, media de imunizări pe zi fiind de 17 persoane la ora actuală. Interesul pentru vaccinul englez a scăzut drastic după ce media a titrat despre mai multe cazuri de tromboză în rândul celor vaccinați cu acest ser.

Pe lista de așteptare pentru vaccinul Pfizer la Lugoj se află 808 doritori, pe când la cea pentru AstraZeneca există 709 locuri libere. La Făget, media de așteptare este de 34 de zile pentru Pfizer, acum fiind înscriși 103 doritori pe lista de așteptare. La fluxul cu Moderna de la Făget, există 165 de locuri disponibile.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite